Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Май не аз седя по цял ден пред компа без работа,а?
Не бе , ти не разбираш
Тя това за себе си го прави.
И не се подигравай с нея, вече си смешен, нападките ти говорят само лошо за теб .
И недей да се подиграваш, тя това не го позволява на никого , сеш ли се ;д
И , понеже има гадже, ще го доведе пред техническия да те смачкат,
сеш ли се
Ама,ти още ли говориш по мой адрес,радвам се,че съм ти в устатата,поведението ти показва,че съм те издразнила яко,сигурно и с мисълта за мене си лягаш,и с мисълта за мене ставаш,най-редовно ми преглеждаш какво съм написала,благодаря за вниманието поласкана съм,ама по ще се радвам,ако не ми обръщаш внимание
Лека вечер,намери си някой друг,с когото да се заяждаш,и който да ти обръща внимание на глупостите ,и с когото да си правиш кефа

Нали не те интересувах,ами покажи ,че не те интересувам,не ми пиши,освен да досаждаш друго не правиш,мило момиче
Започнахте първи да се заяждате,после ви затапих ,без да кажа нито една обидна дума по ваш адрес,и вие откачихте още повече почнахте да се подигравате,ама за ваше съжаление пак не ви стана номера,защото аз говоря спокойно срещу вас,а вие говорите с обиди или подигравки,което показва колко ядосани сте,та дори и да продължите да се заяждате и подигравате това показва колко ви пука,и колко сте бесни за разлика от мен,а и нямам нищо против да ми правите реклама стига да ми пишете правилно името
Но за мен е най-изгодно да не се занимавате с мен ,аз не искам да се занимавате с мен ,да ми пишете понеже слабо ме интересувате,един съвет от мен дайте ми пълен ИГНОР ,и не ми обръщайте внимание.
ТОВА ВАШЕТО СЕ ПРЕВРЪЩА В БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ НИТО ЗА СМЯХ,НИТО ЗА ЖАЛ