- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва да се действа ...
Не искам да се хваля с това, но на пияна глава мисля по-добре от колкото на трезва
Винаги пиян съм изкарвал най-добри оценки и винаги пийнал съм правил най-големите си любовни аферина трезво 1 номер на момиче не съм взел (ДОКАЗАНО !!!) а пийнал - почти нямам пропуски (върви го разбери 0.о)
![]()
![]()
![]()
![]()
Абсолютно ясно ми е, че алкохола ми е враг, но мисля, че по друг начин не мога да се отпусна до толкова, че да стана човека който съм след чашка ...
На трезво нещо не ми стиска да правя неща, които пийнал ги правя и първите пъти след като се събудя си казвах "Грешка беше !!!", но после си казвах/м "хех .. не беше грешка, но дали е правилно ще разберем"
Май ще бъде така дукато не се науча да използвам алкохола като приятел, а не той мен... и имам идея как ще стане дори и да отнеме време с удоволствие се бих оттървал от това бреме
Факт е също, че отивайки на среща в трезво състояние след това не ме ебават, но за утре стария има план![]()
Исках просто да споделя част от това, което мисля, за да ми олекне малкоа и да си концентрирам мислите
>> Благодаря за критиките.
Това какво общо има с любовта? Любов към алкохола ли?
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
как го почнахте с темите : любов към алкохола, любов към гоблените, любов към косата![]()
Любов към тревата, любов към земята, любов към жената..Първоначално написано от elysunny
Ъм, добре!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ПраЙ му сметка за к'во става въпрос... щом те ебават само като си пиян, а на трезво не струваш нищо...
Мега грозно.
Извинявай. Сеш'се...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз съм подобен случай...Приятелката ми иска да ме изчука докато и пиша SMS след работа ...( работата ми беше раздавай флаери до 2 после пиеш без пари на корем) и винаги по SMS-те разбираше кога съм пиян...Та идеята ми е че винаги съм имал повече смелост когато съм на някоя чашка...А трезвен винаги ми е било в пъти по трудно... (не че не съм го правил но е най-лесно като си на градус)
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Нали, бе? Най-хубавите ми преживявания са на пияна глава...
Ай, наздраве!
Съзнанието ти е приело, че ти трябва алкохол за да можеш да ги правиш тия неща. Вярно е, че от една страна отпуска, но от друга хората и най-вече жените спират да те вземат на сериозно, особено като се накълвеш като сибирски водкосмук.
Опитвай се на трезво да правиш същите неща, които правиш докато си пиян, като изключиш залитанията и излагацията.
Алкохолът не е нищо друго, освен едно голямо оправдание за изразяването на дълбоките ти и първичните ти желания.
Temet Nosce
벨야카
Аз съм същия! Pазваля ме скапания алкохол, но на трезво рядко правя нещо от което да съм доволен относно момичетатаПървоначално написано от zero
![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
И какъв е плана,да отидеш пиян на среща ли?Надявай се да те отразят тогава хахаПървоначално написано от zero
![]()
Още не ти е дошло времето,щом още си гълташ езика пред момиче.
това е добре, но очаквах да сте малко по-агресивни
Дааа кофти е - знаем
Дообре ще ви кажа какъв е планът
Амиии довечера ще излизам с едно момиче иии съм 100% сигурен, че нещата, които искам да ги направя няма да ми стисне да ги направя
затова мисля да обърна 100 грама твърдо иии да видим какво ще стане
Преди това момиче ме харесваше ии сега излизаме или, за да ми отмъсти или за да продължим от там от където всичко свършино това ще го видим довечера... втората част от плана е като всеки ден намалявам с 20 грама твърдото ии дукато свикна да се отпускам на трезво
![]()
Ааа третата част от плана за сега ще остане в тайна, а вие продължавайте да злобеете![]()
А що просто не пиеш една бира като отидеш ,вместо да обръщаш миниатюрни чашки с лайняно-кафява течност ?
И ти много на сериозно се взимаш ...скучно
//
100 грама твърдо ?![]()
100 грама ?? Сериозно ???
![]()
Това просто не е вярното решение! Твоя си работа!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Просто се научи да си себе си,без да ти трябва алкохол.Първоначално написано от zero
Нали знаеш,че алкохола те отпуска..А да си алкохолик изобщо не е яко.Мога да ти кажа,че колкото и малко да си пиян,никога не изглежда особено добре на другите.
Взимай амфеткиПървоначално написано от zero
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ти добре ли си, бе.. Колкото по-често пиеш, толкова повече тялото ти привиква към алкохола и започваш да се нуждаеш от все по-големи количества за да те врътне главата. Пий от време на време за кефа или случая, че сте се събрали някъде, а не го ползвай за средство да зарибяваш, щото какво... на всяка среща ще се млатиш ли? Един път като отидеш трезвен и като те види, че си гащник, ще се чуди кво става. Да не говорим пък, че като издрънкаш 100 грама твърдо ще цъкаш на джибри.Първоначално написано от zero
Temet Nosce
벨야카
После ще споделя нещо, което сега го разбирам...
повече от интересноо се получава, може да няма нужда и да
пия, но това ще го реша като изляза след малко :}}}
Бреййй интересно раздаване се задава ;]
Май аз съм под ръка, хахаха
Алкохола може сега да ти решава проблема, че...... Но после ще има друг проблем - как да спреш да пиеш.Ама решението си е твое.Толкова ли не можеш да заговориш 1 момиче?![]()
Интересно к'во ли ти дойде на акъла..Първоначално написано от zero
По принцип не си само ти дето не може да се отпусне пред момиче, не съм прибягвал до алкохол, но определено има и друго решение. Айде да видим какво си разбрал и как е минало .. току виж дадеш съвет и на други "нуждаещи се".
![]()
бъдещ необвързан алкохолик![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ти си разбрал къде е проблема. След една чашка алкохол си внушаваш,че можеш и така си имаш самочувствие. Трябва да го направиш и на трезва глава. Няма как цял живот да пиеш,за да направиш едно нещо,както трябва. Вярвай в себе си.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥