.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Супер фен Аватара на zero

Трябва да се действа ...

Не искам да се хваля с това, но на пияна глава мисля по-добре от колкото на трезва
    Винаги пиян съм изкарвал най-добри оценки и винаги пийнал съм правил най-големите си любовни афери на трезво 1 номер на момиче не съм взел (ДОКАЗАНО !!!) а пийнал - почти нямам пропуски (върви го разбери 0.о)
    Абсолютно ясно ми е, че алкохола ми е враг, но мисля, че по друг начин не мога да се отпусна до толкова, че да стана човека който съм след чашка ...
    На трезво нещо не ми стиска да правя неща, които пийнал ги правя и първите пъти след като се събудя си казвах "Грешка беше !!!", но после си казвах/м "хех .. не беше грешка, но дали е правилно ще разберем"
    Май ще бъде така дукато не се науча да използвам алкохола като приятел, а не той мен... и имам идея как ще стане дори и да отнеме време с удоволствие се бих оттървал от това бреме
    Факт е също, че отивайки на среща в трезво състояние след това не ме ебават, но за утре стария има план
    Исках просто да споделя част от това, което мисля, за да ми олекне малко а и да си концентрирам мислите
    >> Благодаря за критиките.

Това какво общо има с любовта? Любов към алкохола ли?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на elysunny
    как го почнахте с темите : любов към алкохола, любов към гоблените, любов към косата

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    как го почнахте с темите : любов към алкохола, любов към гоблените, любов към косата
    Любов към тревата, любов към земята, любов към жената..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ъм, добре!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Алкохолик ли ще ставаш?

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ПраЙ му сметка за к'во става въпрос... щом те ебават само като си пиян, а на трезво не струваш нищо...

Мега грозно.

Извинявай. Сеш'се...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на FantaMen
    Аз съм подобен случай...Приятелката ми иска да ме изчука докато и пиша SMS след работа ...( работата ми беше раздавай флаери до 2 после пиеш без пари на корем) и винаги по SMS-те разбираше кога съм пиян...Та идеята ми е че винаги съм имал повече смелост когато съм на някоя чашка...А трезвен винаги ми е било в пъти по трудно... (не че не съм го правил но е най-лесно като си на градус)
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Нали, бе? Най-хубавите ми преживявания са на пияна глава...
    Ай, наздраве!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Съзнанието ти е приело, че ти трябва алкохол за да можеш да ги правиш тия неща. Вярно е, че от една страна отпуска, но от друга хората и най-вече жените спират да те вземат на сериозно, особено като се накълвеш като сибирски водкосмук.

Опитвай се на трезво да правиш същите неща, които правиш докато си пиян, като изключиш залитанията и излагацията.

Алкохолът не е нищо друго, освен едно голямо оправдание за изразяването на дълбоките ти и първичните ти желания.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Лом - София

Re: Трябва да се действа ...

Цитирай Първоначално написано от zero
    Не искам да се хваля с това, но на пияна глава мисля по-добре от колкото на трезва
    Винаги пиян съм изкарвал най-добри оценки и винаги пийнал съм правил най-големите си любовни афери на трезво 1 номер на момиче не съм взел (ДОКАЗАНО !!!) а пийнал - почти нямам пропуски (върви го разбери 0.о)
    Абсолютно ясно ми е, че алкохола ми е враг, но мисля, че по друг начин не мога да се отпусна до толкова, че да стана човека който съм след чашка ...
    На трезво нещо не ми стиска да правя неща, които пийнал ги правя и първите пъти след като се събудя си казвах "Грешка беше !!!", но после си казвах/м "хех .. не беше грешка, но дали е правилно ще разберем"
    Май ще бъде така дукато не се науча да използвам алкохола като приятел, а не той мен... и имам идея как ще стане дори и да отнеме време с удоволствие се бих оттървал от това бреме
    Факт е също, че отивайки на среща в трезво състояние след това не ме ебават, но за утре стария има план
    Исках просто да споделя част от това, което мисля, за да ми олекне малко а и да си концентрирам мислите
    >> Благодаря за критиките.
    Аз съм същия! Pазваля ме скапания алкохол, но на трезво рядко правя нещо от което да съм доволен относно момичетата
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Трябва да се действа ...

И какъв е плана,да отидеш пиян на среща ли?Надявай се да те отразят тогава хаха

Още не ти е дошло времето,щом още си гълташ езика пред момиче.

това е добре, но очаквах да сте малко по-агресивни
    Дааа кофти е - знаем
    Дообре ще ви кажа какъв е планът
    Амиии довечера ще излизам с едно момиче иии съм 100% сигурен, че нещата, които искам да ги направя няма да ми стисне да ги направя
    затова мисля да обърна 100 грама твърдо иии да видим какво ще стане
    Преди това момиче ме харесваше ии сега излизаме или, за да ми отмъсти или за да продължим от там от където всичко свърши но това ще го видим довечера... втората част от плана е като всеки ден намалявам с 20 грама твърдото ии дукато свикна да се отпускам на трезво
    Ааа третата част от плана за сега ще остане в тайна, а вие продължавайте да злобеете

Мега фен
    А що просто не пиеш една бира като отидеш ,вместо да обръщаш миниатюрни чашки с лайняно-кафява течност ?
    И ти много на сериозно се взимаш ... скучно

//

100 грама твърдо ? 100 грама ?? Сериозно ???

Редактиран

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Това просто не е вярното решение! Твоя си работа!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

постът е претърпял редакция

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Да чуя тогава, кое е правилното ?
    Ако предложиш нещо по-добро, което не съм го пробвал - ще те послушам ии ще почерпЪ ако свърши работа
    Просто се научи да си себе си,без да ти трябва алкохол.
    Нали знаеш,че алкохола те отпуска..А да си алкохолик изобщо не е яко.Мога да ти кажа,че колкото и малко да си пиян,никога не изглежда особено добре на другите.

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Да чуя тогава, кое е правилното ?
    Ако предложиш нещо по-добро, което не съм го пробвал - ще те послушам ии ще почерпЪ ако свърши работа
    Взимай амфетки

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    втората част от плана е като всеки ден намалявам с 20 грама твърдото ии дукато свикна да се отпускам на трезво
    Ти добре ли си, бе.. Колкото по-често пиеш, толкова повече тялото ти привиква към алкохола и започваш да се нуждаеш от все по-големи количества за да те врътне главата. Пий от време на време за кефа или случая, че сте се събрали някъде, а не го ползвай за средство да зарибяваш, щото какво... на всяка среща ще се млатиш ли? Един път като отидеш трезвен и като те види, че си гащник, ще се чуди кво става. Да не говорим пък, че като издрънкаш 100 грама твърдо ще цъкаш на джибри.
    Temet Nosce

벨야카

После ще споделя нещо, което сега го разбирам...
    повече от интересноо се получава, може да няма нужда и да
    пия, но това ще го реша като изляза след малко :}}}

Бреййй интересно раздаване се задава ;]
    Май аз съм под ръка, хахаха

Алкохола може сега да ти решава проблема, че...... Но после ще има друг проблем - как да спреш да пиеш.Ама решението си е твое.Толкова ли не можеш да заговориш 1 момиче?

После ще споделя нещо, което сега го разбирам...
    повече от интересноо се получава, може да няма нужда и да
    пия, но това ще го реша като изляза след малко :}}}

Бреййй интересно раздаване се задава ;]
    Май аз съм под ръка, хахаха
    Интересно к'во ли ти дойде на акъла.. По принцип не си само ти дето не може да се отпусне пред момиче, не съм прибягвал до алкохол, но определено има и друго решение. Айде да видим какво си разбрал и как е минало .. току виж дадеш съвет и на други "нуждаещи се".

Супер фен Аватара на LeprikonA
    бъдещ необвързан алкохолик
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти си разбрал къде е проблема. След една чашка алкохол си внушаваш,че можеш и така си имаш самочувствие. Трябва да го направиш и на трезва глава. Няма как цял живот да пиеш,за да направиш едно нещо,както трябва. Вярвай в себе си.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си