- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес или плуване
Искам да се запиша на някаъв спорт и съм се спрял на фитнес и на плуване. Само че едни хора ми казват че фитнес е по хубав,'щото развива всичко,други ми казват същото и за плуванетоКажете вие к'во мислите ?
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!<3
плуване .. но може от време на време да посещаваш и фитнеса![]()
Каране на колело
И 2те.
Може би е тъпа идеята: 1 ден фитнес, 1 ден плуванено все пак аз бих я опитал...
![]()
подкрепямПървоначално написано от Rolezzz
![]()
Каране на колело
Е,разбира се,че двете е най-добрено все пак струват пари
![]()
Целта ми е да се стегна и да натрупам малко мускули![]()
Чакаме да се формира секта от плувци с бог Плуване.
Ако искаш тяло - фитнес.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Фитнес...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Във Фитнеса трябва да правиш упражнение за всеки мускул за да го развиеш... А в плуването с 4 стила развиваш всичко от врата до петите ти...Тренирал съм плуване над 1 година.. и повярвай ми наистина можеш да направиш тяло...А и друго си е като отидеш на почивка...Влизаш си плуваш да кажем 1 км излизаш и само виждаш погледите на каките към тебОт личен опит ти го казвам
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Някои билдърски програми налагат да се правят упражненията за всеки мускул по отделно. Това не значи, че в залата не можеш с няколко упражнения да натовариш цялото тяло. В басейна обаче няма как да следиш килограмите, които вдигаш; много трудно можеш да им влияеш; много по-бързо се забавя прогреса в плуването (говорим за ваене на фигура).
Ако имаше по-бърз и качествен метод, никой професионален бодибилдър нямаше да стъпва във фитнес залата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Фитнес
пак ще се повторя ама ... ако искаш да натрупаш мускул, който да ти върши работа, освен за фукане - плуване. Ако искаш просто да имаш тяло за пред хората - фитнес.
Първоначално написано от NeSumSuglasen
Според мен плуване... Или ако не искаш, по-добре ги съчетай. Мисля, че така е най-добре ..
Бих тръгнал на плуване !
От фитнеса само по-прост се става
Е, да .. и хубаво тяло се правино и плувците нямат лоши тела
![]()
От фитнес тялото ти много се вдървява .. плуването ще ти е много полезно.Развива всички мускули на тялото(освен на пишока).
Първоначално написано от ledenakrasota
Кво значи вдървява се? Можеш ли да обясниш защо се вдървява? Защо е по-различно при плуването?Първоначално написано от jumpin
Демек,артък,сиреч .. значи,ти става по-неподвижно тялото.Защо бай ти Колман и другите му приятелчета върввят като Робокоп?Докато при плуването имаш свобода на действие => тялото става по-устойчиво и по-подвижно.Got that?
ХахахахахаПървоначално написано от jumpin
Сигурно ставаш и огнеупорен от това, че се движиш във водата. Айде не говори глупости. Бай ми Колман... като стане някой тинейджър като бай ми Колман ми се обади!
аха ... тогава що бягам 50 метра за 6.0 сек ? що като забия един лой кик на тежката круша не може да се запре ? що мога да поваля 100кг атлет с борба ? що издържам 3 рунда по 5 минути без проблем на тежка круша ?Първоначално написано от jumpin
ама кво ти обеснявам и ти не знаеш кво говориш![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Пък по-подвижен.... Мога да си кача крака на врата, да ритна над главата си, да направя шпагат.
Мерси,мерси вие сте моето просветление .. богове. =D>