.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Глупав въпрос...

Искам да попитам, при уличния бой, ако примерно се сбиеш с някой и го удряш със силни юмруци в лицето, после болят ли те кокалчетата на ръката, защото някои ми казаха, че боли и ти се разраняват

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ех тоя мерак да се биете. Не забравяй, че при уличния бой освен да биеш може и да бъдеш бит.

Ако трябва да съм честен нямам мерак, но искам да знам за всеки случай, дали ако удариш примерно ъперкът в брадичката с голи ръце ще те заболи ръката, както и при други удари, виждам, че тези от бойните спортове не ги боли, но те са професионалисти... как мислите за мнението за ъперкъта ?

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Mисля,че е тъпо да се правите на рамбо....Има хора,които тренират с години за да нацелят брадата правилно с круше,а ти искаш,че и с ъперкът.Кокалчетата ше те болят ако не си тренирал някакъв боен спорт или не си налагал нещо преди.Най-вероятно може и да си докараш нещо друго ако не знаеш да удряш.Демек ако се правиш на Майк Тайсън може да усетиш по-голяма болка от ударения....

Повече от фен
    ако не си тренирал,вероятността да си счупиш ръчичката е доста голяма...така че ако толкова имате мерак да се биете-елате в залите,не се правете на кимбо слайс ...
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Боли, боли, а има и шанс да си счупиш някой пръст, ако не знаеш как да удряш нали се сещаш ..

Град
    София
    Кажи имаш ли 12 години ? Лошото е не кокалчетата да ти се разранят,а лошото е,ако другият ти извади нож...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мани кокалчетата.Забравих да спомена,че може и китката да ти замине.Нали се сещаш прас->огъваш я -> и няма да можеш да ни пишеш във форума...Представяш ли си колко ще е тъпо. ;о Най-добре е да слушаш @navar и ако искаш да млатиш иди в залата.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Болят, че и контузии стават. Аз все още имам проблеми с палеца и китката на дясната ръка, а и двете контузии са на над 2 години..

Нито на Кимбо, нито на Тайсън се правя, просто питам, ако нещо се наложи да се реши с бой, не всички тийнеджъри на по 14 години които са се сбивали са изучавали бойни изкуства нали

Цитирай Първоначално написано от jh97
    Нито на Кимбо, нито на Тайсън се правя, просто питам, ако нещо се наложи да се реши с бой, не всички тийнеджъри на по 14 години които са се сбивали са изучавали бойни изкуства нали
    я първо се замисли как да не се забутваш в такива ситуации дето се решават с бой, пък после ако щеш мисли как да не си ожулваш кокалчетата като се биеш...

ЕДИТ : pencil ми зе думите от клавиатурата

Мега фен Аватара на Chacho
    То от адреналина не се усеща много-много..
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ама после няма да е много на кеф пича. и между другото, вие кви сте, че на по 14 се биете по улиците бе, мамка му...

Че кой се не е бил на 14 по улиците?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Че кой се не е бил на 14 по улиците?

Нали... ;дд знам, че боя е за краен случай, но нашия случай е точно такъв, ако той ме нападне разбирасе, че ще се защитя, но ако не нападне, нищо няма да правя, както и трябва, затова попитах, благодаря

Не ме разбирай погершно, но "ако не ме нападне, аз няма" е много противопоказно мислене. Да не се наложи останалите да ти съобщават, че те е нападнал

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    ако го удариш във фейса не боли ... ама ако го удариш в челото или някъде другаде по главата е много кофти

уперкъта недей го бара ... че вероятността да се разминеш е много голяма... просто не си тренирал

отделно може да му се забият зъбите в ръката ти, което хич не е хубаво .. особено ако не отидеш на лекар!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Значи смятам да се размина само с 1 ъпекът в корема,ляв прав, две крошета (куки) ляв и десен по бузите, до устата ;д

И едно карате в бъбреците

Представям си как замахваш за ъперкът и забравяш да си държиш гарда, а докато биеш някой в корема със свалени ръце просто ще ти избие зъбите. Още повече, че правите удари заслепяват противника (скриваш му гледката) и ако той те подбере докато му посягаш към корема, ще отиде цялата работа. По-добре не замахвай като селянин, вземи му страха и се придържай към по-прости движения - не замисляй 100 hit combo. Ще се учудиш колко повече съпротива ще ти се окаже, отколкото си го разиграваш в съзнанието.

И не се вкарвай толкова във филми, по-добре помисли как да не се изтрепете. Не си заслужава да ходиш контузен заради някви кавги и ще е доста тъпо да те четем във вестниците после за поредния инцидент. Помниш какво стана с момчетата във Варна, където един осмокласник загина при сбиване с връстник.

Пък точно тея комбота стават само в мотрал комбат, да не мислиш, че ще той ще ти стои и ще те чака да му вкарваш ляв прав, куки, путки майни. На улицата нещата стават неочаквано и никога не са така, както си ги превидил. Той Chacho правилно ти ги каза нещата, не се забърквай в глупости, че не се знае в какво състояние ще излезеш от тях.

Знам, просто питах, ако ме нападне какво да направя

Сега прочетох за боя в гр. Варна, но аз не искам да се стига до смърт или в болница само искам да се защитя с няколко юмрука и това е.

anonymous546178
    Guest
    Eдин прав в носа и после го събаряш на земята със хват на вратО ако щеш.. тея комбота са безсмислени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си