.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на fen7asy
    просто исках да ти пиша в темата
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Като си се разделила с него какво стана с другото момче

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защо всички,които си имате приятели и уж ги обичате,имате взимане-даване с друг?Нямате ли съвест?Знам,че вероятно ви звучи банално или старомодно,но като имате любим до себе си,трябва най-малкото да го уважавате.
    Съветвам те и с двамата да не се занимаваш.Защо?Имаш приятел,а се занимаваш с друг,освен това е в друг град и така или иначе нищо няма да излезе.За другия хич няма да обяснявам.Има си приятелка човека и това трябва да е достатъчно,че да сложи граница на отношенията ви.Може да сте си приятели,но нищо повече.

Re: Връзка от разстояние ...

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от Gabriellchetyy
    Здравейте! Пиша ви, не защото се надявам някой да ми разреши проблемите
    Ей тука ме загуби...
    Лъчко го каза преди мен
    мани после прочетох, че тоя играел футбол Отчаях се!
    сто про е от наще любимци с бръснатите крака и без вежди да живеят футболягите !
    пропусна лепнатите дънки и розовата тениска

а в Бургас - с очертаващите "пакетчето" гащи на адидас
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Връзките от разстояние са доста тежки,но ако се обичате защо не опитай се просто по често да се чувате ако наистина се обичате връзката ви ще оцелее.А онзи другия не се занимавай с него нищо няма да излезе според мене с него и само ще си прецакаш връзката.......

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Авторке, ще осъзнаеш каква глупачка си, ама след време. На момчетата им е по-трудно да водят връзка от разстояние, а щом той е задържал връзката си с теб, значи си означавала нещо за него.

Минало свършено.

ПП: xPafx, Кърт на аватара, Bullet в подписа...Доволно!

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Защо всички,които си имате приятели и уж ги обичате,имате взимане-даване с друг?Нямате ли съвест?Знам,че вероятно ви звучи банално или старомодно,но като имате любим до себе си,трябва най-малкото да го уважавате.
    Съветвам те и с двамата да не се занимаваш.Защо?Имаш приятел,а се занимаваш с друг,освен това е в друг град и така или иначе нищо няма да излезе.За другия хич няма да обяснявам.Има си приятелка човека и това трябва да е достатъчно,че да сложи граница на отношенията ви.Може да сте си приятели,но нищо повече.
    Напротив, имам огромно уважение към тоя човек. От една година се занимавах с него и никога не съм го лъгала, изневерявала и така нататък..дори след като той ми беше изневерил по най-долния начин с моя позната.. всичко му прощавах, но и той не е безгрешен.

Разделих се с него, не заради другия, а защото просто нямаше повече накъде. Преди 1 година тръгнах с него, направихме много грешки и се разделихме. След време осъзнахме, че искаме да сме пак заедно, дадохме си още един шанс, но пак не се получи. Раздялата дори не беше от моя страна.. попитах го дали иска да е с мен и той замълча.. това ми беше достатъчно. Той каза, че въпростът не бил за това кой какво иска, а това, че и двамата няма да се променим.. и е прав. Не искам сериозна връзка, или поне не с другото момче, а колкото до неговата приятелка.. мисля, че той носи отговорност за нея... Знам, че съм означавала много за него, както и той за мен, но всичко си има край, не можехме да продължаваме така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си