Здравейте! Пиша ви, не защото се надявам някой да ми разреши проблемите, а просто защото имам нужда да споделя и да чуя мнението на странични хора. На 17 съм и имам приятел на 19. Заедно сме от 7-8 месеца. Всичко беше наред, докато той не се премести в друг град, за да играе в друг футболен отбор. В повечето връзки колкото повече сте заедно, толкова повече се привързвате един към друг, но ние все повече се отдалечаваме, защото той не живее тук. Виждаме се 1 път в седмицата, чуваме се рядко... От скоро започнах да си пиша с друго момче. Той е с 5 години по-голям от мен, има си приятелка. Започнахме да излизаме с него, идва в нас, а на мен все по-мъчно ми става за моят приятел. Като се замисля сега нямам чувства към нито един от двамата, но знам, че разделя ли се отново с моят приятел пак с месеци ще плача.. сякаш просто сега го приемам за даденост, а когато го няма започвам да го ценя.. Знам, че нищо няма да стане и с другото момче, защото той не се интересува от сериозни връзки, но някак си ме привлича нещо в него. Много съм объркана и не зная как да постъпя с нито един от двамата. Знам, че проблемът си е мой, но може да ми помогне и вашето мнение ...