- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Фън, фън и пак фън ...
Предлагам да бъде нает нов модератор за раздел Фън, фън и пак фън, тъй като този раздел бавно започва да се превръща в Кофата. За това предложението ми е някой модератор да наблюдава този раздел или да бъде нает нов мод.Предлагам да бъде нает нов модератор за раздел Фън, фън и пак фън, тъй като този раздел бавно започва да се превръща в Кофата. За това предложението ми е някой модератор да наблюдава този раздел или да бъде нает нов мод.
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
да, к'во станало там .. само спамери![]()
тцтц ..![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
появява се някой новорегистрирал се, който не е наясно с правилата, поства тема каквато на него си му харесва, без дори да се интересува, че не е за този раздел..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
2в1
Добре, че ние имаме сила да ви изтласкаме от Кофата![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Мдаммм...
Ного правилно най-добре и този раздел да се следи , че ного теми се пускат там , които не са на място
и няма кой да ги премести там където трябва..
Аз ли виждам двойно или ти си написала два пъти ?Първоначално написано от xPafx
Иначе бих се радвал да модерирам някои раздели , дори фъна![]()
Скоро не съм влизал там , така че , не знам какво е положението![]()
Поствайте в темата за модераторска помощ.Първоначално написано от Sunshinebabybyy
ЛизогъзецИначе бих се радвал да модерирам някои раздели , дори фъна.. или май беше гъзолизец ...
![]()
бил съм модератор и ме кефи , пък и какво да им се мазня?Първоначално написано от Auriss
Виж какво са ми причинили с този ранг!?
Даже си мисля ,че вече оправия няма и се чудя дали да сменям акаунта![]()
![]()
Парадокс.Първоначално написано от NightGuardian
Ако искаш да си модератор, не казвай, че не влизаш тук и там. Трябва да гледаш навсякъде... уж![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Негри президенти ,негри банкери ,негри войници ,негри ченгета ... остава и негри модератори.
След някой и друг век ще ни управляват шимпанзета ,прясна доставка от Африка.
![]()