.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

Когато момиче ви потърси... (Въпрос към момчетата)

Момчета как ще реагирате, ако някое момиче ви вземе номера и то ви издири, за да ви покани на среща.Т.е. то поеме инициативата?Приемате това, като нещо досадно/отчаяно или се чувствате поласкани и се радвате, че Тя не чака от Вас да направите първата крачка?
    Интересно ми е мъжкото мнение по този въпрос.
    Мерси предварително за отговорите
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Момиче съм, но искам и аз да се изкажа. ;D
    Момчетата са различни - на едни това ще им се хареса, на други - не. Ако говориш за някое конкретно момче, което ти си харесала - ако той си пада сваляч/играч/женкар, няма да му се хареса, защото ще бъдеш "лесна" в неговите очи. Но ако момчето е сериозно, ще се зарадва, че не чакаш той да направи първата крачка.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Момчетата са различни - на едни това ще им се хареса, на други - не..
    +1

Иначе на мен жеста би ми харесал. Това означава, че момичето наистина има интерес към мен и с радост бих излязъл с нея.
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!

Мега фен
    Това е дъвкано ,предъвкано и изплюто вече 300 пъти в този форум.
    Еднозначен отговор няма - всеки си има мнение. На едни не им прави впечатление ,за други е сладко ,за трети - смешно.

ем...би ми харесало... :P
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Re: Когато момиче ви потърси... (Въпрос към момчетата)

Цитирай Първоначално написано от zvezdichkaaa
    Момчета как ще реагирате, ако някое момиче ви вземе номера и то ви издири, за да ви покани на среща.Т.е. то поеме инициативата?Приемате това, като нещо досадно/отчаяно или се чувствате поласкани и се радвате, че Тя не чака от Вас да направите първата крачка?
    Имал съм такъв случай но просто резнах момичето по телефона,защото бях на мрежа в комп.зала xDDD И много се израдвах защото и стана гадно

Повече от фен
    Ако си хубава няма абсолютно никакъв проблем

Град
    Лом - София
    Ако нямам гадже и момичето е хубава и знам че може да се получи нещо много бих се зарадвал ,даже ще ми стане малко тъпо, че тя ме търси а не аз (казвам го от личен опит не е приятно).Но ако не ми харесва просто ще и кажа че нямам време или имам работа (и това съм го изпитал, пак не е приятно да отказваш).
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Ами не вярвам много да се оплакват.
    Последния човек, който харесвах, аз го търсих и не забелязвам да си е променил отношението към мен. Даже сякаш се окуражи.. Ддз

Е, нещата пропаднаха по нелеп начин - не във връзка с това че съм го търсила,просто да отбележа.

Др. момче, което съм търсила сякаш охладня от интереса ми. Наистина много зависи.

Най-вече дали момчето те харесва. Ако не те, е много вероятно наистина да те вземе за досадница или за отчаяна. Или ако е от тези хора, които искат да има игра, да спечелят момичето, да се борят за него и т.н.
    Но един тип, който те харесва, ще се зарадва на вниманието. И особено ако не държи много-много на интригите.

Специфично е, дам... Щеше ми се да има еднозначен отговор!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от FrostHammer
    Имал съм такъв случай но просто резнах момичето по телефона,защото бях на мрежа в комп.зала xDDD И много се израдвах защото и стана гадно
    Поклон
    Кай чесно . . колко е малък светът ?

Цитирай Първоначално написано от funkey
    Ако си хубава няма абсолютно никакъв проблем
    Самата истина.

Еми симпатично е, що не. Напоследък женския пол около мен като отношения е доста директен. О.о

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Ако момичето ми допада - да, ще се изкефя. Едно странно чувство на щастие ще ме обладае. И ще видим как ще се развият нещата.

Ако не ми харесва си е чиста доза досаждане.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Не би ми станало досадно като на моториста отгоре. Все пак съм ФоревърАлоун, всяко внимание се приема.

Голям фен Аватара на FantaMen
    Най-малкото ще ме заинтересува...Защото щом момиче прави първата крачка значи има нещо наум.. а от това по добра първа стъпка няма !
    Извод:Да но все пак зависи и от момичето..
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Повече от фен
    ХАресва ми ито много!!! (само че ще ми е гадно ако момичето не ме кефи да й го кажа :/ ) аааа и не обичам да говоря по телефона, има фб, скайп, риъл лайф, кви са тез телефони
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на ccdesigns

Сигурно 98% от мъжете предпочитат те да направят всичко. Едно е да намекне, че иска да е с него, друго е тя да направи всичко. Губи се кефа, тръпката, че сам си си я спечелил.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако търсиш момче, на което принципно обича да доминира в една връзка - означава, че то ако те е искало , е щяло да те потърси , но няма да му хареса твоята активност , защото по този начин заплашваш пишката му от изчезване.
    Ако момчето е по-свито и принципно избягва контакти с хора - трябва да нахалстваш.

Има и ситуации , в които просто не знаеш с какво си имаш работа и тъкмо тогава трябва да решиш с какво действие/бездействие ще рискуваш
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    Лично на мен не би ми харесало. Аз съм си ловец. Искам аз да преследвам момичето, да я сваля, да я ухажвам, а не обратното. Не, че бих отказал на момиче което проявява интерес към мен, но евентуалния секс по късно няма да ми е толкова сладък от колкото ако аз я бих забил. По приятно ми е аз да положа усилие от колкото да я получа на готово

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    няма нищо лошо особено ако момичето е хубаво
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Живеем в 21 век и не намирам нищо ненормално инициативата да бъде поета от момичето. От глупава срамежливост няма смисъл.

Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    Ако нямам гадже и момичето е хубава и знам че може да се получи нещо много бих се зарадвал ,даже ще ми стане малко тъпо, че тя ме търси а не аз (казвам го от личен опит не е приятно).Но ако не ми харесва просто ще и кажа че нямам време или имам работа (и това съм го изпитал, пак не е приятно да отказваш).
    И аз мисля така..Аз ще го приема като предизвикателство, още повече ако познавам момичето и ще знам ,че има някакъв шанс..Не знам, аз не бих отказал и все пак това е предизвикателство .. Ако имах и аз такава възможност да ми се обади някоя сладурана
    OffTopic: и аз се казвам Ицо (към този,който съм цитирал)

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Ще ми стане приятно!
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
    ▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂

Супер фен Аватара на Shia
    Правила съм го.Запознах се с него чрез общи приятели,хареса ми и те ми дадоха номера му.След седмица му се обадих и го попитах дали иска да се видим и опознаем.Е,видяхме се след 2 месеца(той не се обади да потвърди и се бях отказала) и станаха нещата.

вЕрно, че днешните мъже в по-голямата си част са някакви супер бавни и неосъзнати, и се нуждаят от побутване, ама чак па толко'... Ако те харесва, все ще намери някакъв начин да те заговори, да ти привлече интереса, кво е тва ти да му вземаш номера, ти да го каниш на срещи, а той да чака само на готово

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си