- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато момиче ви потърси... (Въпрос към момчетата)
Момчета как ще реагирате, ако някое момиче ви вземе номера и то ви издири, за да ви покани на среща.Т.е. то поеме инициативата?Приемате това, като нещо досадно/отчаяно или се чувствате поласкани и се радвате, че Тя не чака от Вас да направите първата крачка?
Интересно ми е мъжкото мнение по този въпрос.
Мерси предварително за отговорите![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Момиче съм, но искам и аз да се изкажа. ;D
Момчетата са различни - на едни това ще им се хареса, на други - не. Ако говориш за някое конкретно момче, което ти си харесала - ако той си пада сваляч/играч/женкар, няма да му се хареса, защото ще бъдеш "лесна" в неговите очи. Но ако момчето е сериозно, ще се зарадва, че не чакаш той да направи първата крачка.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Иначе на мен жеста би ми харесал. Това означава, че момичето наистина има интерес към мен и с радост бих излязъл с нея.![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!
Това е дъвкано ,предъвкано и изплюто вече 300 пъти в този форум.
Еднозначен отговор няма - всеки си има мнение. На едни не им прави впечатление ,за други е сладко ,за трети - смешно.
ем...би ми харесало... :P
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
Имал съм такъв случай но просто резнах момичето по телефона,защото бях на мрежа в комп.зала xDDD И много се израдвах защото и стана гадноПървоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
![]()
![]()
Ако си хубава няма абсолютно никакъв проблем![]()
Ако нямам гадже и момичето е хубава и знам че може да се получи нещо много бих се зарадвал ,даже ще ми стане малко тъпо, че тя ме търси а не аз (казвам го от личен опит не е приятно).Но ако не ми харесва просто ще и кажа че нямам време или имам работа (и това съм го изпитал, пак не е приятно да отказваш).
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Ами не вярвам много да се оплакват.
Последния човек, който харесвах, аз го търсих и не забелязвам да си е променил отношението към мен. Даже сякаш се окуражи.. Ддз
Е, нещата пропаднаха по нелеп начин - не във връзка с това че съм го търсила,просто да отбележа.
Др. момче, което съм търсила сякаш охладня от интереса ми. Наистина много зависи.
Най-вече дали момчето те харесва. Ако не те, е много вероятно наистина да те вземе за досадница или за отчаяна. Или ако е от тези хора, които искат да има игра, да спечелят момичето, да се борят за него и т.н.
Но един тип, който те харесва, ще се зарадва на вниманието. И особено ако не държи много-много на интригите.
Специфично е, дам... Щеше ми се да има еднозначен отговор!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ПоклонПървоначално написано от FrostHammer
Кай чесно . . колко е малък светът ?
Еми симпатично е, що не. Напоследък женския пол около мен като отношения е доста директен. О.о
Ако момичето ми допада - да, ще се изкефя. Едно странно чувство на щастие ще ме обладае. И ще видим как ще се развият нещата.
Ако не ми харесва си е чиста доза досаждане.
Не би ми станало досадно като на моториста отгоре. Все пак съм ФоревърАлоун, всяко внимание се приема.![]()
Най-малкото ще ме заинтересува...Защото щом момиче прави първата крачка значи има нещо наум.. а от това по добра първа стъпка няма !
Извод:Да но все пак зависи и от момичето..![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
ХАресва ми ито много!!! (само че ще ми е гадно ако момичето не ме кефи да й го кажа :/ ) аааа и не обичам да говоря по телефона, има фб, скайп, риъл лайф, кви са тез телефони![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Сигурно 98% от мъжете предпочитат те да направят всичко. Едно е да намекне, че иска да е с него, друго е тя да направи всичко. Губи се кефа, тръпката, че сам си си я спечелил.Първоначално написано от zvezdichkaaa
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ако търсиш момче, на което принципно обича да доминира в една връзка - означава, че то ако те е искало , е щяло да те потърси , но няма да му хареса твоята активност , защото по този начин заплашваш пишката му от изчезване.
Ако момчето е по-свито и принципно избягва контакти с хора - трябва да нахалстваш.
Има и ситуации , в които просто не знаеш с какво си имаш работа и тъкмо тогава трябва да решиш с какво действие/бездействие ще рискуваш
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Лично на мен не би ми харесало. Аз съм си ловец. Искам аз да преследвам момичето, да я сваля, да я ухажвам, а не обратното. Не, че бих отказал на момиче което проявява интерес към мен, но евентуалния секс по късно няма да ми е толкова сладък от колкото ако аз я бих забил. По приятно ми е аз да положа усилие от колкото да я получа на готово![]()
няма нищо лошо особено ако момичето е хубаво
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Живеем в 21 век и не намирам нищо ненормално инициативата да бъде поета от момичето. От глупава срамежливост няма смисъл.
И аз мисля така..Аз ще го приема като предизвикателство, още повече ако познавам момичето и ще знам ,че има някакъв шанс..Не знам, аз не бих отказал и все пак това е предизвикателствоПървоначално написано от icetoo0
.. Ако имах и аз такава възможност да ми се обади някоя сладурана
![]()
OffTopic: и аз се казвам Ицо (към този,който съм цитирал)
Ще ми стане приятно!
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Правила съм го.Запознах се с него чрез общи приятели,хареса ми и те ми дадоха номера му.След седмица му се обадих и го попитах дали иска да се видим и опознаем.Е,видяхме се след 2 месеца(той не се обади да потвърди и се бях отказала) и станаха нещата.
вЕрно, че днешните мъже в по-голямата си част са някакви супер бавни и неосъзнати, и се нуждаят от побутване, ама чак па толко'... Ако те харесва, все ще намери някакъв начин да те заговори, да ти привлече интереса, кво е тва ти да му вземаш номера, ти да го каниш на срещи, а той да чака само на готово![]()