- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гоблените като хоби ..
ЗдравейтеНе знам дали тази тема е за тук (аз лично го разбирам като любов към гоблените)
Искам да попитам тези, които шият - колко сте ушили и кои ,
и тези които не шият - ако сте виждали някой хубав кажете кой е той![]()
Благодаря на всички, който ще отговорят без да спамят и да се лигавят![]()
Тука май нямаме предвид такава любов.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
На мен много ми харесват, но не ми се занимава..
Иначе до колкото знам това твое хоби до луди пари може да те доведе, ако намериш ценители.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Аз отскоро започнах да шия ("Бяла прелест"). Приятно занимание е, особено за да не скучаеш цял ден.
Ох, това ми е слабото място.Така и не се научих да шия. Мога само да закърпя нещо, но чак бродиране...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако имаш желание и воля, ще успееш![]()
Не е типичното хоби за днешните тийнове![]()
^ На мен ми се струва страхотно нещо, но само за губене на малко време.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
То всеки си има някое нетипично хоби, но повечето не си признават.И на мен ми се види приятно като за отпускане, но при мен по-скоро се изнервям, че не ми се получава.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Преди години баба ми ме учеше. Всички казваха, че това е много разтоварващо и отпускащо, но на мен направо ми къса нервите. Научих се горе-долу, но не съм се занимавала повече.
Иначе на село баба ми има много гоблени сложени в стъклени рамки и закачени по стените. Животни, хора.. всякакви неща е шиела. В една от стаите има два абсолютно еднакви гоблена на русалки дълги по един метър, ако не и малко повече.
И спря да се върти за миг земята..
Голяма любов към гоблените, ей![]()
Адски много ми харесва, но не ми остава време. Удовлетворението от това какво си направила върху панамата е неописуемо.
Ако искаш, за да не те спукват от майтап заради неуцеления раздел, ще преместя темата в раздел "У дома". Пиши ми дали си съгласна.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мога да правя само по-простички неща. Харесва си ми.
П.С - Темата не е ли по-подходяща за Лично творчество ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз по едно време бях много запалена .. Не че сега не съм, но .. не ми остава време
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
тва е темата!
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.