.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115
    Ох, ами не съм мислила...
    Не купувам всеки месец, а когато нещо ми свърши или имам нужда.
    Използвам много дезодоранти, парфюми за всеки ден имам по няколко флакона, а иначе на всеки 2 -3 месецас си купувам на Нина Ричи парфюм, които е за излизане. Лосиони за тяло, тоници, маски, кремове, маски за коси, спрейове, шампоани, абе като всеки друг...
    Чак да броя колко давам...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тука на повечето бащите им явно са тип ''рокфелер''

за лицето си купувам продукти на 2-3 месеца, в зависимост от срока на годност и кога ми свършват..
    паста за зъби, шампоани и балсами, душ гелове, майка ми купува но са горе долу 15 лева на месец
    дрехи-не всеки месец, но примерно 30 лева, но има и месеци 100-200...зависи
    декоративна козметика-рядко купувам, но всеки месец си взимам примерно няколко лака, гланц, спрей за коса или някоя и друга джунджурия
    джобни-около 70 лева докато ходя на училище и 80 през лятото..
    ии вече ако искам някой боклук по-скъп спестявам щото знам че нашите боклуци не ми купуват общо взето... ииииии така
    едит: а на фризьор ходя рядко (мразя) ии си подкъсявам сама връхчетата, а за по-така няма как..козметик, маникюрист ползвам само за специални случаи...ама много специални т.е. много рядко
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

На фризьор ходя всяка седмица.На козметик ходя също всяка седмица,а ако ми се налага по два пъти.
    Правя си кола маска всяка седмица,почистват ми веждите,премахват ми пъпки или трънчета,ако имам и ходя да ми слагат подхранващи маски.
    На маникюристка ходя по 1 път на седмица,а ако имам повод - 2 пъти.
    Солариум ходя по веднъж на месец по 10 минути.
    Грубо пресметнато ми излиза около 500 лева,но това е защото живея в Швейцария и ми се налага там да си правя процедури.Понякога харча и по-малко,понякога повече.

Странно, аз си правя самостоятелен Спа-ден веднъж седмично и елиминирам всякакви харчове по въпроса с козметици, маникюристи, педикюристи,кола маски и тн.
    За козметика (просто не ползвам много) + дрехи получавам от 50 до 150 лв месечно, в зависимост от телефонната ми сметка, която някак все се оказва огромна... Ех, се ла ви.
    Не включвам излизания, фризьор веднъж на 2 месеца, и вероятно други неща, за които не мога да се сетя в момента.

Не мога да кажа,че ми стигат за всичко, защото мога да харча до безкрайност (ами то всеки може де ;d ), но съм доволна и благодарна, и се оправям.
    =]

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Bebolinkaf
    На фризьор ходя всяка седмица.На козметик ходя също всяка седмица,а ако ми се налага по два пъти.
    Правя си кола маска всяка седмица,почистват ми веждите,премахват ми пъпки или трънчета,ако имам и ходя да ми слагат подхранващи маски.
    На маникюристка ходя по 1 път на седмица,а ако имам повод - 2 пъти.
    Солариум ходя по веднъж на месец по 10 минути.
    Грубо пресметнато ми излиза около 500 лева,но това е защото живея в Швейцария и ми се налага там да си правя процедури.Понякога харча и по-малко,понякога повече.
    интересно как си правиш всяка седмица кола маска- като изникват косъмчета след 2-3 седмици..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    интересно как си правиш всяка седмица кола маска- като изникват косъмчета след 2-3 седмици..
    При някои хора наистина се налага..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Не съм се замисляла честно казано ..
    Грубо :
    - фризьор - 20/50лв. в зависимост от това дали трябва да си правя кичури / на два месеца ги подновявам тях /
    - козметик х2 месечно - 40лв.
    - маникюр - не ходя често, най-много два пъти месечно - 30лв.
    - за козметика давам доста пари, средно около 100лв. месечно.
    - дрехи - зависи от сезона , но да кажем средно около 150-200лв
    .. това се сещам в момента, но може и още да има

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от Poivre
    Как така се налага? Като няма косъмчета как става работата?

Едит: сега ми хрумна, че по различно време си оправя различните части на тялото

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o

Това също, но при някой хора (мен) колата наистина държи около седмица, седмица и половина.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    За козметика пари не харча. За мен това си е чисто пропиляване на пари. Харча пари за храна и в началото на учебната година - за материали за училище. Един път на месец си купувам дезодорант. Оттам нататък - нищо повече. Родителите ми не ми дават пари, така че всичко е от спестяванията ми. И без това не мога да си го позволя, а дори и да можех - никога нямаше да пропилявам пари за козметика.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Супер фен
    За месец няма как да изчисля с точност, тъй като повечето продукти, които използвам ми стигат за 2-3 месеца напред.>>>

Лосиони за почистване на лице (+за грим) => около 13лв за двете.
    Шампоани, балсами, душ-гелове, лосиони за тяло => стигат ми за 1-2(3) месеца - приблизително 30лв.
    На кола маска ходя веднъж месечно (триъгълник) => 8лв.
    1 път на 2 месеца ходя и за оформяне на вежди (като вече не мога сама да поддържам добре) => 5лв.
    За декоративна козметика отвреме-навреме пръскам доста пари, било то за червило, молив, спирала купувам на 3-4 месеца (15лв.).
    Лакове също отвреме-навреме....

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..

Това също, но при някой хора (мен) колата наистина държи около седмица, седмица и половина.
    Добре, де. Нали за кола маска косъмчетата трябва да са дълги?!

Добре, де. Нали за кола маска косъмчетата трябва да са дълги?!

Какво общо има това?
    Както и да е, нека оставим обескосмяването настрана, че напълнихме темата с глупости

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Почти всичко съм забравила да напиша в старото ми мнение:
    Боядисване - 15лв + ако искам кичури още 20лв.
    Маникюр - 15лв
    Оформяне на вежди - 4лв
    Шампоан,балсам,маска (неща за косата) - 30лв
    Козметика (спирали,пудри,фдт,моливи и т.н) - 30лв
    Лакове - 10лв
    Дрехи - 70лв (някъде на месец може да се случи и по-малко,може и много повече)
    Отделно за храна от 3лв до 10лв зависи си къде съм.

Кола маска ми стана невъзможно да си позволявам вече всеки път, когато се наложи, така че триъгълника с пинсета, всичко друго с епилатор.
    Лосион за тяло - 10лв месечно.
    Фризьор н 2 месеца - 8лв.
    Дезодорант против изпотяване - 7 лева на 2 месеца
    Шампоани - 15 лева на 2-3 месеца
    Абе... всичко е на 2-3 месеца, но да речем, че месечно козметиката ми е 40 лв, грубо.

А дрехите.... ох, дрехите. Всичко, което ми попадне в ръцете отива там, но поне не си купувам кой знае колко скъпи неща...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Купувам си шампоан на 2-3 месеца - от 5 до 7лв, зависи какво си взема.
    Душ гелове ползвам Ейвънски , леля ми е дистрибутор и ми ги дава така..
    Общо взето ексфолиантите , лосионите за тяло , парфюми , кремове , всичко ми е за без пари .
    Ходя на фризьор веднъж на 6 месеца.
    Купувам си боя веднъж на 2 месеца - 5-8лв.
    Общо взето всичко си имам, само боя и шампоан си купувам.
    Майка ми има машинка за кола маска за 40лв , патрончето е 2-3лв и ми върши работа за цялото тяло два пъти.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
    За козметика пари не харча. За мен това си е чисто пропиляване на пари. Харча пари за храна и в началото на учебната година - за материали за училище. Един път на месец си купувам дезодорант. Оттам нататък - нищо повече.
    После не питай защо си нямаш приятели и гадже.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

За козметика пари не харча. За мен това си е чисто пропиляване на пари. Харча пари за храна и в началото на учебната година - за материали за училище. Един път на месец си купувам дезодорант. Оттам нататък - нищо повече.

Козметика е и лосионът за тяло... без който е твърде вероятно кожата ти да бъде гадна и напукана. Козметика е и балсамът за устни, без който биха били сухи понякога. Козметика е кремът за ръце...? Да продължавам ли?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    За козметика пари не харча. За мен това си е чисто пропиляване на пари. Харча пари за храна и в началото на учебната година - за материали за училище. Един път на месец си купувам дезодорант. Оттам нататък - нищо повече. Родителите ми не ми дават пари, така че всичко е от спестяванията ми. И без това не мога да си го позволя, а дори и да можех - никога нямаше да пропилявам пари за козметика.
    После не питай защо си нямаш приятели и гадже.
    Никога не съм искала да имам гадже. А и освен това какво искаш да кажеш - че приятелите зависят от това дали харчиш пари за гримове и козметика?
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pigeon

Козметика е и лосионът за тяло... без който е твърде вероятно кожата ти да бъде гадна и напукана. Козметика е и балсамът за устни, без който биха били сухи понякога. Козметика е кремът за ръце...? Да продължавам ли?
    Не ползвам нито едно от изброените. Кожата ми никога не е била напукана.
    Момиче съм!

Beatles, ти си прероденият дух на прабабата на некой от бийтълсите Надявам се, че ти помогнах да откриеш себе си

Голям фен Аватара на Colombia
    Добре де...стига сте се карали и заяждали.Всеки има свободната воля да прави каквото иска с тялото си.
    Ако има мерак момичето ще си купи нещо,ако не-не!

Със здраве
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Омг, защо трябва да нападате момичето?Като е сметнала,че може да мине и само с това, от което според нея, тя има нужда, то я оставете. Всеки може сам за себе си да решава. Как мразя хора, които се опитват да накарат някой виновен ( в случая) че ен си купува козметика, колкото някой друг. Пфф....

Много съжалявам за спама.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Ебаси. Очаквах да има лигли, ма чак толкова. Добре, даваш по 100-200+ лв на месец за тъпотии, ма не е нужно да обиждаш някой, който има мозък и няма толкова пари, че да харчи за парфюми и разни глупости. Уж сме толерантни и такива, ма тия обиди просто все едно сме на по 9-10години. Браво, бе. Евала, много яки се изкарахте. Аз съм шокирана, че още може да съществува такова ограничено мислене.

Иначе по темата - не ходя на козметици и такива глупости. Не ме мързи и сама да си свърша тая работа, а не да давам излишни пари. Не изкарвам аз парите, че да ги профуквам. Имам голямо разнообразие от козметика, всякакви лосиони за тяло, дезодоранти и какво ли не. Имам 2-3 парфюма, мисля, че са достатъчни, пък и без това не обичам да се пръскам. Предпочитам да се намажа с някой лосион, по-приятно ми е. Дрешки си купувам всеки месец почти, но не мисля, че прекалявам.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ЕВАЛА НА БИЙТЪЛС, ЧЕ НЕ ПРЪСКА ПАРИТЕ НА ТЕХНИТЕ ЗА ПЪЛНИ БОКЛУЦИ!!!! А ПЪК ТЕЯ С РОДИТЕЛИТЕ-МИЛИОНЕРИ И ХВЪРЛЯЩИТЕ ПАРИ ''В ТОАЛЕТНАТА'' , МИСЛЯ ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА ВИ НАРЕЖДАМ, ДОСТАТЪЧНО ДЕГРАДИРАЛИ СТЕ

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Почти всичко съм забравила да напиша в старото ми мнение:
    Боядисване - 15лв + ако искам кичури още 20лв.
    Маникюр - 15лв
    Оформяне на вежди - 4лв
    Шампоан,балсам,маска (неща за косата) - 30лв
    Козметика (спирали,пудри,фдт,моливи и т.н) - 30лв
    Лакове - 10лв
    Дрехи - 70лв (някъде на месец може да се случи и по-малко,може и много повече)
    Отделно за храна от 3лв до 10лв зависи си къде съм.

значи (не съм смятала) даваш примерно 200 лева за боклуци, обаче 3 лева за храна!???! т.е. месеца го караш на 4 бутилки минерална вода....ХАХАХАХАХАХ ЕПИК ФЕЙЛ

мнението съм си го написала на 2ра страница...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си