.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 115 от общо 115
    Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    На мен ми дават 80 лв. месечно(или 4 лв. за всеки учебен ден) които трябва да ми стигнат за всичко - закуска(или обяд, зависи от смяната) в училище, козметика, дрехи, абе изобщо всичко. Общо взето всичко давам за храна и дори пак не ми стигат( за храната. Изчислих, че дори и по 10 да ми дават на ден, пак няма да ми стигат, защото ще свикна да ги харча за по - скъпи неща .. ) . В момента джобните са и много малко и протестирам, ама няма какво да се прави.. в семейна криза сме. ААаа, да за събота и неделя, молове, кино и други глупости не ми дават отделно пари (или поне рядко). Само ако ходя до провинцията (за събота и неделя) ми дават още 20, които включват и пътя- 10лв.

ПС: Не ме разбирайте погрешно, като цяло ако се лиша от 1 чипс, 1 Активия, МКД и други нездравословни и скъпи (не говоря за Активията, тя е само скъпа) глупости мога да си събера пари, така че да ми стигат . Имам си сравнително добра козметика, качествени дрехи (еми не са най - качествените- масово използваните марки по моловете). За шампоани и балсами, пасти за зъби и сапуни не харча ..Е, купувам си и мой, за когато пътувам нанякъде, (2 пъти годишно) ама общо взето използвам нещата които всички използваме вкъщи.. (С майка ми не ползваме едни и същи кремове и гримове). Ежедневно използвам само крем за лице, молив, спирала и коректор, които ми стигат за г/д 6 месеца, а може дори и за година(не говоря за крема за лице). Рядко фон-дъо-тен и сенки, които ми стигат за 1-2 години, а големите палитри сенки дори 3 Ежедневно си почиствам лицето с почистващ лосион, тоник и хидратиращ крем, както и с мокри кърпички и спирт. Тези неща си ги купувам на 2-3 месеца ( като свършат), както и крем Здраве, Парфюм, течен балсам за коса, лак за коса, лосион за тяло, крем за ръце и нещо против изпотяване. Лакирам си се вкъщи, правя си някакви домашни маски от време на време (една хума е 60 стотинки ) НЕ знам как ми стигат парите за всичко Но смятайте колко съм пестелива и не се лишавам от нищо (най- вече от нездравословна храна ) Приемам поздравления ( а може и подигравки да чуя от някого, но ще ги приема с усмивка) :P
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Значи дават ми 3 лв на ден в училище - 60 лв грубо сметнато на месец. Аз от тях използвам много голяма част за мои си разходи, понеже не харча особено в училище... Което ще рече, че дори когато съм си купила някоя дрешка + събота и неделя или излизане в София (което не си е малко ;д ) или на село ми стигат 10-15 лв за двата дни (кафета, нещо за ядене и напиване две вечери) 120-130 лв ме оправят идеално. Аз козметика много рядко купувам, така че не отделям някаква голяма сума за нея... Е вече ако искам да си купя нещо от рода на обувки/анцунг/яке ... бъркам малко по-дълбоко в джоба на мама и тате, но по природа съм си икономичен пакет много спестявам и мразя да им искам пари, защото за разлика от повечето ми набори съм изкарвала и сама и знам с какъв труд се печелят
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Bebolinkaf
    На фризьор ходя всяка седмица.На козметик ходя също всяка седмица,а ако ми се налага по два пъти.
    Правя си кола маска всяка седмица,почистват ми веждите,премахват ми пъпки или трънчета,ако имам и ходя да ми слагат подхранващи маски.
    На маникюристка ходя по 1 път на седмица,а ако имам повод - 2 пъти.
    Солариум ходя по веднъж на месец по 10 минути.
    Грубо пресметнато ми излиза около 500 лева,но това е защото живея в Швейцария и ми се налага там да си правя процедури.Понякога харча и по-малко,понякога повече.
    интересно как си правиш всяка седмица кола маска- като изникват косъмчета след 2-3 седмици..
    Интересно е също така,че когато се къпеш всеки ден,космите изникват много по-бързо.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Поливаш ги и те растат ли растат .
    Всъщност много ясно, че ще растат, нали все пак от топлата вода порите се разширят което спомага за по-бързото изникване на космите .

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Нямам определена издръжка към нищо. Изпращат ми пари за месеца и аз си разпредем за храна,козметика,дрехи,и др.. за всичко
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Толкова много пари само за КОЗМЕТИКА И ПРОЦЕДУРИ? Къде 300 лв и нагоре...

На месец парите ми са 120 лв / 30 лв на седмица..
    и това е за ВСИЧКО .. само тока и водата дето не си плащам с тях ...
    ( живея сама )
    Всекидневни разходи /храна, закуски в даскало/, козметика (рядко купувам), сметката за телефон също влиза в тях.., автобуси и таксита (рядко), фризьор (всичко друго - сама вкъщи), интернет...
    За дрехи си спестявам, или 20-те лв стипендия, която вземам.. рядко може да ми дадат +50 лв примерно за 2 дрешки

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    На козметик не ходя...
    - Веждите си оправям сама.
    - За краката не ходя на козметик,ползвам си епилатор.
    - Лакирам се вкъщи - маникюр и педикюр

Не всеки месец харча много, но понякога се случва да похарчя доста... Зависи от това с какви пари разполагам. За лакове за нокти давам около 5лв. на 4-5 месеца. Кремове, душ гелове, гримове и такива неща ми стигат за около 1-2 месеца. За училище на месец ми трябват около 60лв. Около 100-150лв. ме оправят за цял месец...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

На козметик ходя 2 пъти месечно - по 5лв (общо са ми 10лв)
    За козметика- мама взима шампоан,балсам,паста за зъби,рол-он и сапун , а отделно аз си взимам гланц,спирала,коректор,лак за коса, термозащитен спрей,някое кремче и нещо друго ако си харесам.Тези неща си ги ползвам докато не се свършат или им изтече срока на годност,а вкъщи имам толкова козметика,че не е истина Купувам всякакви глупости... трябва да се спра вече (за тези неща никакви пари не искам на наще,ако искам да си купя нещо спестявам)
    За дрехи/обувки на месец към 30-40 лв , но зависи от сеэона и от какво имам нужда
    За у-ще ми дават 2-3лв , ако излизам някъде (из центъра,на кафе,кино и др.) по 5-7-10 лв, попринцип нямам ограничения , питат ме от колко имам нужда и ми дават (е не ми дават 20 лв за закуска )
    Някъде към 120-130лв месечно излиза всичко (лелее чак сега се замислям колко харча)
    ПС: на фризьор ходя веднъж на 2-3 месеца 10лв

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Wannie
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Wannie
    ???

1-во - ходиш много често на козметик, което не е много полезно
    2-ро - 5 лв да почистване на лице?!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Сигурно ходи за почистване на вежди,5 лв за лицето е невъзможно .

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    80 лв на месец, в които ми влизат:
    -телефона
    -всички козметики
    -коламаска на триъгълника
    -излизания дискотеки и пари за даскало, а и за подаръци за рд
    Добре, че имам стипендия и заработвам отвреме навреме

Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Аахахаа, верно, не се бях замисляла.
    Пази моториста !!!

Цитирай Първоначално написано от strawberry88
    Дамм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си