- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
А за мен е най-ужасният шампоан, който някога съм ползвала и който ми скапа косата. Явно наистина си е до косаПървоначално написано от Colombia
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Купих си молив за вежди на Импала..някой може ли подробно да обясни как се използва((
Шофирай разумно - стигни жив!
След като си оскубеш веждите ги запълваш, като правиш множество малки чертички без да натискаш, започвайки от най-вътрешната част на веждата в посока навън. Накрая леко размазваш с пръст в случай че случайно има останали линии. Внимавай да не излизаш извън веждите, грозно е.
Надявам се да си ме разбрала, че май обяснението не ми се получи много![]()
Нанасяш върху веждата, ама не една права линия, а няколко къси. Така ще стане по-естествено. Освен това трябва да си сигурна, че това е твоят цвят и дали изобщо имаш нужда от него.Първоначално написано от Biskfitka
P.S. - Сега видях поста на Poivre
само аз ли не мога да вляза в продавалник...не че има нещо общо с темата ама...
Оф и аз си купих с четчица,ама явно не умея да боравя с него,защото замязах на травеститПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Първоначално написано от bloodymirror
Може би цвета е твърде тъмен?
Първоначално написано от Sarafina
След като си оскубеш веждите ги запълваш, като правиш множество малки чертички без да натискаш, започвайки от най-вътрешната част на веждата в посока навън. Накрая леко размазваш с пръст в случай че случайно има останали линии. Внимавай да не излизаш извън веждите, грозно е.
Надявам се да си ме разбрала, че май обяснението не ми се получи много
Цвета е точен...сигурна съм..
Имам един белег,на който не растът косъмчета,а ми трябват ;д и заради него повече...научих се и да си рисувам веждите така ,че да си променят леко формата и става хубаво,но все пак да си питам ;д а и с тази четка,за какво е всъщност,преди или след рисуването се използва ;д
Шофирай разумно - стигни жив!
а колко горе долу струва?Първоначално написано от bloodymirror
Моето въпросче е как се прави ето това сгъването на салфетки, ако знаете как кажете или ако намерите клипче пуснете го да го видим трябва ми, защото малката ми сестричка ще има рожден ден и това ще бъде нещо като украса (няма да бъди това само със салфетките) та така ето така изглежда... http://prikachi.com/images.php?images/804/3739804e.jpg
![]()
Е извинявай, но на снимката всичко си е показаноПървоначално написано от mimimimi123
Навиваш на хармоника, връзваш конец през средата и започваш да разлистваш слоевете на салфетката...
Плюс това няма да ти се получи със салфетка, защото обикновените имат 2 слоя, на снимката е показано с няколко листа цветна хартия![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от FuckingFreak
При мен проблема е като развивам салфетката ии нищо не се получава, а аз не го правя с 2 слоя а с 3-ри пластовите онези от хубавите : )
Някой знае ли къде мога да намеря такава блузка http://www.prikachi.com/images/789/3741789j.jpg Казаха ми, че преди е имало в Bershka, но нали вече са пуснали есенните колекции и надали ги има още.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Някой може ли да ми препоръча хубав молив за вежди... марка/цена т.н.
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Някой да знае къде в София (освен в моловете) се продават дънки тип клин? До 20 лева най-много.
Есенс. Цена май до 4лвПървоначално написано от FreshJuice
![]()
еми в аутлета на теранова има по 10-15 такъв типПървоначално написано от bloodymirror
Може ли да ми препоръчате ефикасен крем за стъпала, който ги прави мекички и приятни на допир?![]()
You are broken, I can fix you...
Някой да знае къде има магазини на Цезар и Клеопатра и г/д какви са цените?![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥