- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
В никакъв случай! Четката е кошмарна и слепва!Първоначално написано от Tiin
За да я използвам и да не хвърля парите на вятъра, съм си запазила предишната ми спирала- http://www.nisea-bg.com/images/items/5563.jpg и като дойде време да се гримирам, взимам четката от старата и топя в туша на новата. Само така постигам желания резултат. Яд ме е, че не си взех отново колосалната.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Здравейте .. не знам дали е задаван такъв въпрос![]()
Значи косата ми цъфти страшно много .. от пресата е![]()
От 2 месеца не съм я пипала ,но скоро пак почвам да я дърпам![]()
Какво ще ми препоръчате?Без съвети спри с тази преса.. ще си изправям косата по-рядко .. Ако я скъся малко ?? .. Как мислите
![]()
theo <333
Скъсяване+витамини+спрей балсам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да знаете някъде из София по козметиките да има намаления на фон дьо тени?
^ +
И аз се интересувам.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Азз и аз имам въпрос... Някоя от вас да е използвала сух шампоан? Косата ми се омазнява бързо, а миенето всеки ден определено не й помага много. А не мога да изляза с мръсна коса. Казаха ми за така наречения "сух шампоан", но не съм кой-знае колко запозната с него. Разгледах в нета, но искам все пак някакви отзиви за него. Та... Някой използвал ли е? Струва ли си? И ако - да, препоръчайте ми на някоя марка.
Първоначално написано от MoonPie
Ще следя,но мисля,че в България все още нямаме чудотоИначе аз ползвам бебешка пудра,върши много добра работа!
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Има на Клоран - казват, че е много хубав, продава се в по-големите аптеки. Като пудра е, слагаш го, решиш и той попива мазнината.Първоначално написано от MoonPie
gummybear, щом цъфти освен да я подстригваш редовно няма друг начин. Слагай си кристали и редовно на фризьор и изправянето няма да я съсипва така.
МиличкииииИмам няколко много важни за мен въпроса:
![]()
1.Преди 10 дни изгорях на басейна ;д иии на раменете след това станах на петна,защото се беля ;( Това добре-търкам се в банята с гъба и то малко по малко се оправя разликата,защото раменете (за тая дума се замислям дали я пиша правилно ;д ) и без това ми бяха по-изпечени ;д ...Но се беля по цялото тяло :О Какво да правя ,за да спре,ужас![]()
2.Търся си такова червило- http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2445551_n.jpg може и гланц да е...на Есенс нямаше ли такова?![]()
3. През всички сезони (освен лятото ) ползвам по-покривни фдт,като останах доволна от Essence-Stay all DayНо се чудя дали да не си взема нещо на Севънтийн.Някой има ли опит с фдт-те им
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Бисквитке,
1.мажи се с мнооооооооого лосион за тяло...да хидратира кожата, ще се белиш значително по-малко, да не кажа хич
дайте идея за добра боя, като да има цвят като на снимката на предната страница(риана) и да не е скъпа много..
какво мислите за безамонячните бои? вършат ли работа?колко време седи цвета..? колко пари и коя марка?
^Мерси,аз се мажа ,но лосиона ми мирише на крем брюле и в по-големи количества мириша на...миксер![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Утре мисля да ходя при козметичка да ми оформя веждите. Не искам да са някакви, каквито на мен ми харесват,а някакви , каквито ми отиват на формата на лицето. Да, да си определя формата на лицето. Е,да де ,но немога.Та ако направо отида при нея и й кажа да ми оформи веждите според формата на лицето ще ги оформи ли така?
Да бее, знам идеално тъп въпрос, за което се извинявам . Ама от друга страна не е нужно да се извинявам, щото на тъпи въпроси има лесни отговори и не ви затруднявам .
![]()
На орифлейм и на балеа има,но не съм ползвала.Първоначално написано от MoonPie
Nestlee ,
Да, тя ще ти каже най-добре какви ще ти отиват![]()
Моля![]()
Аз до скоро бях с цвят подобен на този на снимката на Риана. Боядисвах се с Палете Делукс и да ти кажа сравнявала съм цвета на косата ми с този, който е в каталога и са еднакви. Цената на боята е около 7 лева.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
бихте ли ми казали колко време да я правя тази ХИЙТ тренировка.. смятам да бягам бързо 3 мин, да вървя 3 .. и така , но колко долу горе половин, един час?!
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Някой да знае как се премахват ефективно белите пъпки (едни казват, че с времето изчезват, други - остават за постоянно, но все пак...)?
А някой да знае нещо ефикасно срещу белези и петна от по-стари пъпки ?
Съдбата помага на смелите !
^ цинкова маз
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
наистина ли помагаПървоначално написано от mynichka
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
А това всъщност какво е?От аптека ли се взема?Първоначално написано от FreshJuice
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива