- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Мда, от лявата страна на Метро (ако си обърнат/а с лице към него). ИИ още нещо - там по принцип може ли да се стигне с градски транспорт, защото аз до София Аутлета не съм ходила, но до Метро съм ходила само с нашите, с колата, а сега не ми се занимава да ги карам да обикалят магазините с мен, а и не искамПървоначално написано от lisi4ety
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Еми да, може. Ходят 1, 3, 5, 6, 114, ако си ги хванеш от Окръжна или Печатницата.Първоначално написано от millmii
^ А къде точно спират те (смисъл, спирката най - близо до Метро)
ПС: А това са трамваи, тролеи или автобуси ? Извинявай, но не съм много наясно с градския![]()
Нее се притеснявай
Автобуси са и спират пред Метро. Тъпото е, че се върви около 20 минути, защото трябва да заобиколиш Метро. Определено не препоръчвам да ходиш там в жегите![]()
А долу, на нивото на Метро, пред самото Метро ли спират (останала съм с впечатление, че за Метро се слизаше някакси надолу от Цариградско, или нещо се бъркам) Много питам, но по - добре да разбера всичко предварителноПървоначално написано от lisi4ety
![]()
Не, чак след Метро се слиза надолу![]()
Спират на някакви 100-тина метра от Метро, то се вижда от спирката. А зад него е Outlet-a.
Някой да ми каже парфюм с мирис на ванилия или шоколад?![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
brutaLxxbunny,в Ейвън има едни спрейчета(този е с ванилия,имам го и съм доволна)
Някой?Първоначално написано от LudotoDevoiche
Душата е кивота, усмивката - камина!
Имам дребни пъпчици по брадичката и малко по бузите,не са гнойни,някакво ефикасно домашно средство за премахването им?
ммм крем Здраве - лека формула? Щом и не са гнойни мисля, че щее ти помогнеПървоначално написано от bloodymirror
![]()
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!!! :P![]()
Благодаря на bloodymirror,други?Първоначално написано от brutaLxxbunny
Бях хиляди пъти Жулиета.
Не знам дали е на промоция-последно като ходих беше 18 и нещоПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
^ Как 18 ... цената винаги му се е въртяла около 13 лв.
Mоже и да съм се объркала,аз само му мернах 1 поглед![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
И аз се интересувам от същото ..Първоначално написано от bloodymirror
крем здравеПървоначално написано от millmii
![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Искам да си купя преса за коса. Някой може ли да ми каже някакви характеристики на непрофесионална, но много добра преса за коса - мощност, температура, покритие, колко степени е добре да има, някакви допълнителни екстри...?
За този - http://www.nisea-bg.com/images/items/3936.jpg ли става въпрос, ако е този - обикновено е 12, 13 лв.Първоначално написано от bebzgirl
^ Да точно този е... казаха ми, че бил на промоция сега около 10 лева, ама на мен нещо не ми се вярва.
Не съм,обаче Шфарцкопф (леле..) са добра фирма,дори фризьорката ми ги ползва.Знаеш ли колко струва това и откъде може да се вземе?Първоначално написано от sunflower132
Бях хиляди пъти Жулиета.
Дерматоложката ми каза да използвам бебешко тоалетно мляко (купих си на Bebino) вместо измиващ гел за лице. Не знам как точно да процедирам. За сега първо си мия лицето с вода, а после се почиствам, но млякото попива много добре в памучето и ми се налага да го търкам по кожата си.![]()
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Първоначално написано от brutaLxxbunny
Гледах го в DM и струваше 6-7лв.(мисля,че беше/е в промоция)