- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
За какво ти е онлайн сайт,продават се почти навсякъде...Първоначално написано от mimsitu
Предложете ми марка кола маска на ленти. От епилатора ми станаха малко рани и подкожни, а не ми се занимава с игла да ги чопля. Преди съм се правила с кола маска, обаче беше при козметик и нямах проблем. Та сега се чудя да си взема някоя на ленти да пробвам сама. Мнения?
Ами аз съм пробвала лентите на Дева и на Вийт и честно казано от нито едната марка не съм доволна. Тези на Дева почистват даже малко по-добре и все пак ме е яд, че въобще си ги взех - само дето си изтормозих кожата с тях. На мен ми действат точно като епилатор - и след тях имам подкожни и въобще... гадна работа. Но може все пак да се включи и някой друг с мнение, който не е с чувствителна кожа. Но ти казвам - аз не останах особено доволна.Първоначално написано от mimsssssss
Виит ..Първоначално написано от mimsssssss
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Я кажете една хубава пудра за лице ,че до сега не съм използвалаИ също и колко струва
![]()
^^ Най-добре си вземи течна кола маска. Малко повече занимавка е, но е по-евтина и много по-ефикасна, лентите не вършат особено добра работа.
Хора, с Windows XP съм. Откъде мога да си уголемя иконките?
Първоначално написано от bloodymirror
в моя град ги няма .......![]()
Тука няма такива чудесии като течни, за това питам за ленти.Първоначално написано от breathless
За сега едно момиче казва, че на Вийт са най - зле, а друго ми ги препоръчваи аз не знам вече...
Първоначално написано от PinkPan7her
ъмм не съм била с ХР от години, май от десктопа избираш с десен бутон едно меню и от там, ама не искам да те лъжа, ако не е така.![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Защо когато се лакирам винаги ми се получават някакви мехурчета под лака ?!?![]()
![]()
Първоначално написано от slynchicety98
ааа точно днес си говорихме с една приятелка на тая тема.
амии не знам, имаме едни и същи лакове, но на нея винаги и се получават, а на мен - не.![]()
~`Мофос ;д `~
shwepsy ♥
Десен бутон на Desktop-а > Properties > Appearance > Effects > Слагаш тик-че на Use Large icons.Първоначално написано от PinkPan7her
Пф на емн винаги са ми сухи ноктите/ръцете .. повтарям по 2 пъти .. и пакк гии имаа ааа :ддПървоначално написано от MoonPie
П.с. Хаха познайте .. :дд На едната ръка имама мехурчета , на другатаа нямам ..За 1 път ми се получава да нямам мехурчета и ми едски странно едно такова
![]()
^ Ако ги правя тънки , с тези непокривни лакове , ще трябва 15 000 пъти да го повторя.. Ама ще пробвам докато не им науча цаката на тия мехурчета
![]()
Момичета, моля ви препоръчайте ми някой покривен фон дьо тен, трябва ми за подарък и искам да е качествен.![]()
^ една маникюристка ми каза, че било от влезлия въздух м/у слоевете лак ... ама как може да го предотвратиш нз![]()
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.
Препоръчайте ми нещо срещу появяването на пъпки?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
http://www.google.bg/imgres?q=tonik+...:0&tx=13&ty=77Първоначално написано от brutaLxxbunny
около 12 лева е цената![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Вечният въпрос .. всеки се интересува, но никой не може да ги предотврати напълно ..Първоначално написано от brutaLxxbunny
Та, и аз да се включа, но да питам конкретно за този крем - http://www.nivea.bg/products/face-ca...light-day-care
Хвърлила съм му око. Моля ако някой го е ползвал да се включи
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Кой депилатор бихте ми препоръчали? На Вийт или Дева? Колко ви издържат на вас?
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
а нещо за черни точки? т.е за премахването им![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Първоначално написано от millmii
ползвам гела със затоплящия ефект на същата серия и ми харесва, но за крема не знам
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото