.
Затворена тема
Страница 26 от 78 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1950
    Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Въпроса за по-големи очи - НЕ използвай черен молив! Той оптически смалява окото. Точно обратният ефект се постига с бял молив - той като че ли "отваря" окото и то изглежда по-голямо. Така че бял молив! Плюс това изглежда супер сладко, някак кукленско. Попитахте и за марка - AVON. darrie предполагам, че използва същия молив. От едната страна е бял, от другата - черен, и да - черният не ми харесва. Белият обаче е прекрасен. Само че вече не предлагат точно този молив, но съм убедена, че и другите им двуцветни (които по принцип са и намалени, btw) ще са прозизведени по същия начин.
    И аз съм на същото мнение за черния молив. За това качих и снимка на двете очи по двата начина..

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на koshtramba
    С бял молив на мен пък ми е отвратно. Окото става някво кръгло, увиснало и тъжно. Отвратна история.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    С бял молив на мен пък ми е отвратно. Окото става някво кръгло, увиснало и тъжно. Отвратна история.
    СЪГЛАСНА!

Супер фен Аватара на Runaway11
    +1...особено на по-светла кожа!

Вижте момичета, аз нямам от онзи тип очи като А. Джоли..., но слагам черен молив. Спредете с глупостите, че черния молив прави очите по-малки! Глупости!!! Подчертава ти прекрасно окото! А белият молив не на всеки отива просто! Слагаите си ечрно моливче, подчертавайте красивите очи, но и моля ви, поддържайте го това лице! Не само грим, грим, грим и после тоалетно мляко или водичка и ХОП.. в леглото! Не! Защото иначе става зле!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Вижте момичета, аз нямам от онзи тип очи като А. Джоли..., но слагам черен молив. Спредете с глупостите, че черния молив прави очите по-малки! Глупости!!! Подчертава ти прекрасно окото! А белият молив не на всеки отива просто! Слагаите си ечрно моливче, подчертавайте красивите очи, но и моля ви, поддържайте го това лице! Не само грим, грим, грим и после тоалетно мляко или водичка и ХОП.. в леглото! Не! Защото иначе става зле!
    Не са глупости.Черното прави окото по-малко,бялото по-голямо
    Шофирай разумно - стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Искам снимка на правилно сложен черен молив, защото аз очевидно не мога.

Години наред си го слагах по водната линия, обаче вътре в около. Остави че не държи много-много, но и наистина смалява окото. А като се опитам да е по линията на миглите, или се криви, или става прекалено надолу от тях.

Повече от фен
    за упражненията на Синди колко кг гирички да си взема?!
    www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}

anonymous708973
    Guest
    2 или 3 кг ще са ти добре

Супер фен Аватара на fuckme
    и на мен черния молив ми изчезва супер бързо като е по водната линия, ама май си зависи от това какъв е или нз

anonymous708973
    Guest
    Не е като да не съм пробвала бая видове. Хванах му цаката на размазването, ама.. пак ми прави очите малки.
    Затова... когато слагам молив (което е доста рядко), слагам само в последния сантиметър от окото и изтеглям лееееко навън.

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от pressiana
    Доволни ли сте от гланцовете на essence stay with me? Трябва ми такъв, който да не е много лъскав и искрящ .. И на какви цени са, знаете ли?
    Никой ли не знае?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от fuckme
    и на мен черния молив ми изчезва супер бързо като е по водната линия, ама май си зависи от това какъв е или нз
    Аз пък си слагам черния молив по вътрешната страна на долния клепач и до половината от външната страна на горния клепач, а на другата половина -пак от вътрешната страна на окото ( в частта по-близо до носа ). И нямам никакви проблеми, не ми се трие моливът, освен ако не се разплача или не ми се насълзят очите от нещо ( примерно вятър ), което е нормално. Използвам молив на Golden Rose. Най-доволна съм от моливът на Манхатън обаче.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Абе, вие нормални ли сте бре, черното смалявало окото, а? Я хванете което и да е клипче от youtube за smokey eyes и ми кажете в началото (без грим) ли е по-голямо окото или в края?

Тва е същото, сеедно да начертаете едно кръгче на бял лист и до него да нарисувате кръгче със същия диаметър, но с удебелена линия и да кажете, че с удебелената линия не ви изглежда по-голямо! Понякога изобщо не можете да мислите обаче !
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Абе знам ,че не е много за тука тоя въпрос .. ама за да не правя нова тема ще питам тук.
    Тези -
    http://url.bg/show-image.php?id=b7e1...374039bdcb6d4e
    или тези - http://url.bg/show-image.php?id=e70d...605b0bc2dd314e

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Години наред си го слагах по водната линия, обаче вътре в около. Остави че не държи много-много, но и наистина смалява окото. А като се опитам да е по линията на миглите, или се криви, или става прекалено надолу от тях.
    Ми то и аз т'ва питах, ама вместо да ми обяснят как да го направя правилно, седнаха да обясняват, че черното не смалява. И снимка постнах да видят уж как го слагам и да ми кажат къде греша.. Аз ако спорех нямаше да ви искам съвет, момичета!

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Цитирай Първоначално написано от darrie

Ми то и аз т'ва питах, ама вместо да ми обяснят как да го направя правилно, седнаха да обясняват, че черното не смалява. И снимка постнах да видят уж как го слагам и да ми кажат къде греша.. Аз ако спорех нямаше да ви искам съвет, момичета!
    Кое не разбра, моме?! Слагай отгоре и отдолу, очертавай цялото око, колкото ти душа поиска и окото ти няма да се смали !
    Пази моториста !!!

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    слънчицето, адидаските! Тея пуми са ми много груби и мъжки.
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    слънчицето, адидаските! Тея пуми са ми много груби и мъжки.
    Мхм и аз така мисля .. Мерси
    П.с Оф бее м*мка му как да направя картинката в подписа да се вижда ??

Мега фен Аватара на strawberry88
    Доволни ли сте от гланцовете на essence stay with me? Трябва ми такъв, който да не е много лъскав и искрящ .. И на какви цени са, знаете ли?
    Никой ли не знае?
    Купих го за 4,20лв. ... мда,доволна сам

anonymous708973
    Guest

Кое не разбра, моме?! Слагай отгоре и отдолу, очертавай цялото око, колкото ти душа поиска и окото ти няма да се смали !
    С цяло очертано око много ме съмнява да не се смали. Къде слагаш молива отдолу?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Абе знам ,че не е много за тука тоя въпрос .. ама за да не правя нова тема ще питам тук.
    Тези -
    Вторите.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Тези -
    Първите, определено .. страхотни са !
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

С цяло очертано око много ме съмнява да не се смали. Къде слагаш молива отдолу?
    Слагайки отдолу и отгоре окото няма начин да се смали. Слагам на водната линия и малко под нея. Просто когато слагам молива на водната линия, не го правя с върха на молива, а го слагам под наклон, с целия му писец ( така пише по-дебело, ако ме разбираш) и по този начин молива отива равномевно по водната линия и по частта отдолу, като става леко бленднато, а не натрапчиво. Не знам как да го обясня...
    Пази моториста !!!

anonymous708973
    Guest
    Пусни си снимка на очите :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си