- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
мхм ..Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Мисля, че всички са виждали мой снимки, но все пак
http://195.149.248.189:8080/2011-09-...aa7a_920x0.jpg
koshtramba само да кажа,че имаш МНОГО красиви очи и вежди![]()
![]()
![]()
![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ем първите ще да са .. Поръчах си гии :P ;ддПървоначално написано от millmii
Съгласна съм, много ти е хубава формата и на двете. А колко до веждите - изглеждат супер естествено, много обичам такива.Първоначално написано от Colombia
И като стана въпрос за вежди, не че реално можете да ми помогнете кой знае колко, но проблема при моите е следния:
Двете ми вежди са си различни (по природа). Едната расте супер бързо, косъмчетата са някакви подредени и къси, а другата е по-рядка и самите косъмчета са някакви... странни. Не знам има ли други с такива особености ама моите много ме дразнят. Освен това имат една умряла форма, което хем има чупка, хем е гадно и въобще - не мога да ги оправя по никакъв начин да са еднакви и да не са много тънки.
Наскоро направих един гаф и реших да си ги скубя докато гледам филм - сега едната ми вежда е прекъсната (което компенсирам с молив и все пак). Та се чудех - някакви идеи да ми дадете какво да направя с тях. Козметичката не е вариант, понеже имаме само 1 в града и тя не е много добра.
Съжалявам за романа.![]()
koshtramba,бях чела в една тема,където казваш,че преди веждите ти били редки,но си си ги пуснала и са станали доста по-гъсти,искам да те питам колко време не ги скуба и маза ли г ис нещо специално за растеж?[
Гъстотата не можеш да я промениш. Мойте вежди винаги са си били еднакво гъсти. Просто бяха по-тънки, но ги пуснах постепенно, то стана почти неусетно, уж ги оформях, ама те си станаха дебели от самосебе си. Т.е чистиш само там където има нужда. Иначе на мен за месец - два от нормални могат да ми станат дебели. Козметичката ми ми е казвала, че помага това да ги мажеш вечер със скилидка чесън, (областта под самата вежда, където не растат косъмчета) по този начин се маха мъртвата кожа, която пречи на косъмчетата да израстат.Пробвах го само веднъж, не бях постоянна, ако искаш пробвай.
А MoonPie, не знам какво да те посъветвам, освен да пуснеш абсолютно естествената форма и на двете (знам, че не е една от най-лесните задачи) и след това да ги оформиш по натуралната форма. И какво по дяволите ще рече, че си ги скубала, докато си гледала филм?Представих си го потресаващо, дано не е било такова.
По темата за молива за очи, мисля, че както си го сложила на водната линия очите ти изглеждат по - малки ..Първоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
Благодаря,аз от мойте принципно съм доволна от към гъстота,но просто офъках едната и сега я мажа с кво ли не за да попораснеПървоначално написано от koshtramba
![]()
[/b]
Грешиш, просто съм с присвити очи на снимката, а и не си виждала реалната големина на очите ми без грим. На живо е съвсем различно, ето истинската ми големина на очите, без никакъв грим съм (снимката е преди 4 години) :
http://img.photobucket.com/albums/v4...hiline6o-1.jpg
По темата за веждите, тук съм в периода с тънките ми вежди.
ПС : Трябва да се снимам някой път с едно изтрито от грима око и неизтрито, да видите вие.![]()
Навита съм .. просто водя спор .. със себе сиПървоначално написано от koshtramba
![]()
Това е добра идея.Първоначално написано от koshtramba
Бтв, как мазането с чесън там, където не растат косми, ще им помогне да растат по-бавно? Не загрях нещоГоворете ми за вежди вие... Обичам косъмчетата да са къси (понеже моите са някви меееега дълги - 3-4 см), обаче не мога сама да си ги направя. Реша ги нагоре и подстригвам, после надолу. Абе, навсякъде. И пак не ще. Пфу.
Ти поне ги решиш и после подстригваш,а аз неопитната хванат просто косъмчетата и до коренПървоначално написано от PinkPan7her
чак ми е жал като го казвам,но слава Богу вече малко по малко се подобряват ;д
Основата за грим предотвратява ли замърсяването на порите от фон дьо тена, пудрата, ружа или просто служи, за да бъдат нанесени по-добре?
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Да растат по-бързо. Тоест не на дължина, а да си пробива косъмчето път. Тоест кожата, която не дава на косъмчетата да излезе изгаря/омеква, премахва се мъртвата кожа.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
^Не рискувай, ако не си свикнала с разни манипулации с косата си, защото ако прецкаш цял кичур, ще ти излезе солено.Първоначално написано от bloodyF
Нямам идея колко ще ти вземат.
Хахахаха, ами беше си... необмислено решение, общо взето. Гледах филм и реших да си оскубя веждите през това време и както се бях загледала с пинсета на едно от косъмчетата и дръпнах, без да гледам в огледалото и... да. Оказа се, че не е 1, а цяло "снопче". Иначе и аз си мислех да ги пусна и заради това май ще си подстрижа бритон, че не е особено приятна гледка.Първоначално написано от koshtramba
![]()
Иначе и аз май ще пробвам това със скилидката, че имам нужда![]()
Мерси за отговора![]()
Само искам да питам дали може да заместя зехтина с бадемово масло в тази маска :
МАСКА ЗА КОСА - ЗА ПОДХРАНВАНЕ И ОБЕМ
1 лъжица мед
1 жълтък
1 лъжица зехтин
1 лъжица ябълков оцет
1 лъжица шампоан
Може и сама - вземи си боя и фолио, намажи избрания кичур, като подложиш с фолиото,след това го затвори, за да не се оплеска останалата коса с боя и изчакай. Най-добре си вържи другата коса на опашка. Измий.Първоначално написано от bloodyF
Предполагам обаче, че в салон няма да ти излезе повече от 10 лв.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ааа, ужас, как тогава да натрупам мъртва кожа, че да не растатПървоначално написано от koshtramba
![]()
bloodymirror, такова беше и моето виждане да скулане на вежди в 5-ти клас :Д с ножицата отрязах каквото хванах.![]()
Има логика и в това, което ти казваш, дам. Не се бях замисляла.Първоначално написано от PinkPan7her
Ама все пак косъмчетата се сменят и падат от само себе си, по-добре да няма такъв метод.
Аз обичам да си ми растат.
Аз мисля, че специално по въпроса за черния молив - наистина сте прави, че прави очите оптически да изглеждат по-малки. Това е вярно. Но също така прави погледът да изглежда по-изразителен.Което е нещо съвсем различно. Проблемът в спора идва от неправилното идентифициране на желанието на гримиращата се. Това, което искате да постигнете с молива не е уголемяване на очите, а изразителен поглед.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Разбрах те най-после.Първоначално написано от koshtramba
![]()
Ще пробвам по този начин и ще си преценя сама. Една приятелка така си очертава очите и изглежда добре. Аз като сложа молив долу съм като мъртвец.Че и очите ми изглеждат по-малки. За това и на водната линия черен молив не слагам.
Ще пробвам по-късно този начин. Мерси.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.