.
Затворена тема
Страница 27 от 78 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1950
    Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Пусни си снимка на очите :Д
    мхм ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Мисля, че всички са виждали мой снимки, но все пак

http://195.149.248.189:8080/2011-09-...aa7a_920x0.jpg
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на Colombia
    koshtramba само да кажа,че имаш МНОГО красиви очи и вежди

I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Абе знам ,че не е много за тука тоя въпрос .. ама за да не правя нова тема ще питам тук.
    Тези -
    http://url.bg/show-image.php?id=b7e1...374039bdcb6d4e
    или тези - http://url.bg/show-image.php?id=e70d...605b0bc2dd314e
    Първите, определено .. страхотни са !
    Ем първите ще да са .. Поръчах си гии :P ;дд

Цитирай Първоначално написано от Colombia

Епа язе като цело съм си убавица !
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от Colombia

Съгласна съм, много ти е хубава формата и на двете. А колко до веждите - изглеждат супер естествено, много обичам такива.
    И като стана въпрос за вежди, не че реално можете да ми помогнете кой знае колко, но проблема при моите е следния:
    Двете ми вежди са си различни (по природа). Едната расте супер бързо, косъмчетата са някакви подредени и къси, а другата е по-рядка и самите косъмчета са някакви... странни. Не знам има ли други с такива особености ама моите много ме дразнят. Освен това имат една умряла форма, което хем има чупка, хем е гадно и въобще - не мога да ги оправя по никакъв начин да са еднакви и да не са много тънки.
    Наскоро направих един гаф и реших да си ги скубя докато гледам филм - сега едната ми вежда е прекъсната (което компенсирам с молив и все пак). Та се чудех - някакви идеи да ми дадете какво да направя с тях. Козметичката не е вариант, понеже имаме само 1 в града и тя не е много добра.

Съжалявам за романа.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Супер фен Аватара на bloodymirror
    koshtramba,бях чела в една тема,където казваш,че преди веждите ти били редки,но си си ги пуснала и са станали доста по-гъсти,искам да те питам колко време не ги скуба и маза ли г ис нещо специално за растеж?[

Гъстотата не можеш да я промениш. Мойте вежди винаги са си били еднакво гъсти. Просто бяха по-тънки, но ги пуснах постепенно, то стана почти неусетно, уж ги оформях, ама те си станаха дебели от самосебе си. Т.е чистиш само там където има нужда. Иначе на мен за месец - два от нормални могат да ми станат дебели. Козметичката ми ми е казвала, че помага това да ги мажеш вечер със скилидка чесън, (областта под самата вежда, където не растат косъмчета) по този начин се маха мъртвата кожа, която пречи на косъмчетата да израстат. Пробвах го само веднъж, не бях постоянна, ако искаш пробвай.
    А MoonPie, не знам какво да те посъветвам, освен да пуснеш абсолютно естествената форма и на двете (знам, че не е една от най-лесните задачи) и след това да ги оформиш по натуралната форма. И какво по дяволите ще рече, че си ги скубала, докато си гледала филм? Представих си го потресаващо, дано не е било такова.
    Пази моториста !!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba

По темата за молива за очи, мисля, че както си го сложила на водната линия очите ти изглеждат по - малки ..

Гъстотата не можеш да я промениш. Мойте вежди винаги са си били еднакво гъсти. Просто бяха по-тънки, но ги пуснах постепенно, то стана почти неусетно, уж ги оформях, ама те си станаха дебели от самосебе си. Т.е чистиш само там където има нужда. Иначе на мен за месец - два от нормални могат да ми станат дебели. Козметичката ми ми е казвала, че помага това да ги мажеш вечер със скилидка чесън, (областта под самата вежда, където не растат косъмчета) по този начин се маха мъртвата кожа, която пречи на косъмчетата да израстат. Пробвах го само веднъж, не бях постоянна, ако искаш пробвай.
    А MoonPie, не знам какво да те посъветвам, освен да пуснеш абсолютно естествената форма и на двете (знам, че не е една от най-лесните задачи) и след това да ги оформиш по натуралната форма. И какво по дяволите ще рече, че си ги скубала, докато си гледала филм? Представих си го потресаващо, дано не е било такова.
    Благодаря,аз от мойте принципно съм доволна от към гъстота,но просто офъках едната и сега я мажа с кво ли не за да попорасне [/b]

Грешиш, просто съм с присвити очи на снимката, а и не си виждала реалната големина на очите ми без грим. На живо е съвсем различно, ето истинската ми големина на очите, без никакъв грим съм (снимката е преди 4 години) :

http://img.photobucket.com/albums/v4...hiline6o-1.jpg

По темата за веждите, тук съм в периода с тънките ми вежди.

ПС : Трябва да се снимам някой път с едно изтрито от грима око и неизтрито, да видите вие.
    Пази моториста !!!

Град
    Sofia
    Грешиш, просто съм с присвити очи на снимката, а и не си виждала реалната големина на очите ми без грим. На живо е съвсем различно, ето истинската ми големина на очите, без никакъв грим съм (снимката е преди 4 години) :

http://img.photobucket.com/albums/v4...hiline6o-1.jpg

По темата за веждите, тук съм в периода с тънките ми вежди.

ПС : Трябва да се снимам някой път с едно изтрито от грима око и неизтрито, да видите вие.
    Навита съм .. просто водя спор .. със себе си

anonymous708973
    Guest

Това е добра идея.

Бтв, как мазането с чесън там, където не растат косми, ще им помогне да растат по-бавно? Не загрях нещо Говорете ми за вежди вие... Обичам косъмчетата да са къси (понеже моите са някви меееега дълги - 3-4 см), обаче не мога сама да си ги направя. Реша ги нагоре и подстригвам, после надолу. Абе, навсякъде. И пак не ще. Пфу.

Това е добра идея.

Бтв, как мазането с чесън там, където не растат косми, ще им помогне да растат по-бавно? Не загрях нещо Говорете ми за вежди вие... Обичам косъмчетата да са къси (понеже моите са някви меееега дълги - 3-4 см), обаче не мога сама да си ги направя. Реша ги нагоре и подстригвам, после надолу. Абе, навсякъде. И пак не ще. Пфу.
    Ти поне ги решиш и после подстригваш,а аз неопитната хванат просто косъмчетата и до корен чак ми е жал като го казвам,но слава Богу вече малко по малко се подобряват ;д

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF

аз искам да си направя 1 кичур, да го обезцветя..сама мога ли да го направя? и във фризьорски салон (не скъп, обикновен, в по-малък град) колко ще ми вземат г/д?

anyone?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Основата за грим предотвратява ли замърсяването на порите от фон дьо тена, пудрата, ружа или просто служи, за да бъдат нанесени по-добре?
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Това е добра идея.

Да растат по-бързо. Тоест не на дължина, а да си пробива косъмчето път. Тоест кожата, която не дава на косъмчетата да излезе изгаря/омеква, премахва се мъртвата кожа.
    Пази моториста !!!

аз искам да си направя 1 кичур, да го обезцветя..сама мога ли да го направя? и във фризьорски салон (не скъп, обикновен, в по-малък град) колко ще ми вземат г/д?

anyone?
    ^Не рискувай, ако не си свикнала с разни манипулации с косата си, защото ако прецкаш цял кичур, ще ти излезе солено.
    Нямам идея колко ще ти вземат.

Хахахаха, ами беше си... необмислено решение, общо взето. Гледах филм и реших да си оскубя веждите през това време и както се бях загледала с пинсета на едно от косъмчетата и дръпнах, без да гледам в огледалото и... да. Оказа се, че не е 1, а цяло "снопче". Иначе и аз си мислех да ги пусна и заради това май ще си подстрижа бритон, че не е особено приятна гледка.
    Иначе и аз май ще пробвам това със скилидката, че имам нужда
    Мерси за отговора

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Само искам да питам дали може да заместя зехтина с бадемово масло в тази маска :
    МАСКА ЗА КОСА - ЗА ПОДХРАНВАНЕ И ОБЕМ

1 лъжица мед
    1 жълтък
    1 лъжица зехтин
    1 лъжица ябълков оцет
    1 лъжица шампоан

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST

anyone?
    Може и сама - вземи си боя и фолио, намажи избрания кичур, като подложиш с фолиото,след това го затвори, за да не се оплеска останалата коса с боя и изчакай. Най-добре си вържи другата коса на опашка. Измий.
    Предполагам обаче, че в салон няма да ти излезе повече от 10 лв.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

anonymous708973
    Guest
    Да растат по-бързо. Тоест не на дължина, а да си пробива косъмчето път. Тоест кожата, която не дава на косъмчетата да излезе изгаря/омеква, премахва се мъртвата кожа.
    Ааа, ужас, как тогава да натрупам мъртва кожа, че да не растат
    bloodymirror, такова беше и моето виждане да скулане на вежди в 5-ти клас :Д с ножицата отрязах каквото хванах.

Ааа, ужас, как тогава да натрупам мъртва кожа, че да не растат
    bloodymirror, такова беше и моето виждане да скулане на вежди в 5-ти клас :Д с ножицата отрязах каквото хванах.
    Има логика и в това, което ти казваш, дам. Не се бях замисляла. Ама все пак косъмчетата се сменят и падат от само себе си, по-добре да няма такъв метод. Аз обичам да си ми растат.
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз мисля, че специално по въпроса за черния молив - наистина сте прави, че прави очите оптически да изглеждат по-малки. Това е вярно. Но също така прави погледът да изглежда по-изразителен.Което е нещо съвсем различно. Проблемът в спора идва от неправилното идентифициране на желанието на гримиращата се. Това, което искате да постигнете с молива не е уголемяване на очите, а изразителен поглед.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.

Разбрах те най-после.
    Ще пробвам по този начин и ще си преценя сама. Една приятелка така си очертава очите и изглежда добре. Аз като сложа молив долу съм като мъртвец. Че и очите ми изглеждат по-малки. За това и на водната линия черен молив не слагам.
    Ще пробвам по-късно този начин. Мерси.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си