.
Затворена тема
Страница 33 от 78 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1950
    anonymous708973
    Guest
    В някое миризливо и неодобрено студио, където могат да те заразят с нещо.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    Моля за съвет... какво мислите за тази паста за зъби: http://apteka.framar.bg/30062158/%D0...8F%D0%BB%D0%B0 И дали е по-добрият избор от Blend A Med 3D White Pearl?
    ???
    Душата е кивота, усмивката - камина!

Моля за съвет... какво мислите за тази паста за зъби: http://apteka.framar.bg/30062158/%D0...8F%D0%BB%D0%B0 И дали е по-добрият избор от Blend A Med 3D White Pearl?
    ???
    Бях си взела такава, общо взето нищо не прави, избелваше ми леко зъбките и така до следващото хранене

I ♥ machoka Супер фен
    Поръчах си преса за коса Bellissima Fancy ( http://hipermag.com/files/gallery/Bellissima_FC16.jpg ) някой да има мнение относно нея,доволни ли сте?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Цитирай Първоначално написано от MoonPie
    ^ Съгласна съм за този на Golden Rose. При мен не се задържа много на устните, но е някакъв приятен и самата марка предлага хубави разновидности като цветове. Пък и не мирише гадно, има някакъв по-не традиционен аромат, но не е лош. Аз си го вземам за 2.50 o.O

Може да видиш и на Impala. Техните също са сравнително евтини и са хубави цветове. Специално за тези говоря. Аз си го взех 3 лв ^^
    http://www.impalacosmetics.com/image...l_lipgloss.png
    Гланца на Impala от къде мога да си го купя много ми допаднаха някой цветове .. ;pp от София съм.

Фен
    Град
    София
    Как се прави ноктопластика?
    Жена съм!
    http://images.webcafe.bg/2011/06/03/536/618x346.jpg Поли Генова <3<3

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Buubka
    Цитирай Първоначално написано от MoonPie
    ^ Съгласна съм за този на Golden Rose. При мен не се задържа много на устните, но е някакъв приятен и самата марка предлага хубави разновидности като цветове. Пък и не мирише гадно, има някакъв по-не традиционен аромат, но не е лош. Аз си го вземам за 2.50 o.O

Може да видиш и на Impala. Техните също са сравнително евтини и са хубави цветове. Специално за тези говоря. Аз си го взех 3 лв ^^
    http://www.impalacosmetics.com/image...l_lipgloss.png
    Гланца на Impala от къде мога да си го купя много ми допаднаха някой цветове .. ;pp от София съм.
    в почти всички козметични магазини го има

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Къде мога да го намеря?

Знам, че въпроса ми е глупав, преди съм го виждала по супермаркети и къде ли не, дори и в ДМ. Сега като ми трябва (преди не ползвах преса) никъде не мога да го намеря..
    ??

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

I ♥ machoka Супер фен
    ^^ Аз си го взех от обикновен малък козметичен магазин.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    kuystendil
    какво е спам?
    Да играеш по правилата е начина по който губиш играта!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Може ли снимка на въпросната серия на Глис? Какви парички е шампоанът?

Маслата са към 2 лв май?
    ами да.. маслата са 2-3 лв.. точно това мисля, че беше 3 и нещо (за маслото от пшеничен зародиш става въпрос) иначе за Глис.. жълтата серия
    тази.. и шампоана е към 6-7 лв.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от divanetu
    какво е спам?
    Нежелана реклама, която се праща по пощите или я има в сайтовете, но повечето хора го бъркат с "флууд", което е говорене не по темата.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от wikito123
    Как се прави ноктопластика?
    В интернет има страшно много информация, но... Най-разпространена е ноктопластиката с гел. Пилят ти нокътя, слагат се удължителите, 3 пласта гел, и се пече под UV лампа. Другият вариант е да ти го направят с акрил, но малко студиа работят с него, защото е по-трудно, доколкото знам. И в двата случая трябва да си възстановяваш ноктите дълго време, защото това са химии, и колкото и да е развалят. По-хубаво от твоите си нокти няма!!!

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13

Маслата са към 2 лв май?
    ами да.. маслата са 2-3 лв.. точно това мисля, че беше 3 и нещо (за маслото от пшеничен зародиш става въпрос) иначе за Глис.. жълтата серия
    Въх, колко неща :Д

А защо ми препоръчваш точно масло от пшеничен зародиш?

Супер фен Аватара на pressiana
    ^Срещу цъфтене е.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Аз да попитам , мога ли да си направя на веднъж още две дупчици на ухото, или трябва да изчакам? (Първо едната, и пр. след 2 седмици втората?)

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella
    Аз да попитам , мога ли да си направя на веднъж още две дупчици на ухото, или трябва да изчакам? (Първо едната, и пр. след 2 седмици втората?)
    Можеш, но ще те боли повече след това.
    Жена съм!
    http://images.webcafe.bg/2011/06/03/536/618x346.jpg Поли Генова <3<3

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от wikito123
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella
    Можеш, но ще те боли повече след това.
    Е не, тъкмо ще си ги гледа заедно и ще зараснат заедно
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Ахам. Мерси много : ) Ще ги направя една след друга ( първо едната и после след 2-3 седмици другата.)

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Кажете ми нещо за премахване на синини,че постоянно краката ми са сини..като се удрям наляво-надясно от най-малкото става..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13

Маслата са към 2 лв май?
    Въх, колко неща :Д

А защо ми препоръчваш точно масло от пшеничен зародиш?
    както ти казаха... против цъфтене на краищата е.. а иначе за нещата.. ако е много зле косата можеш да си ги вземеш всичките, но иначе шампоана,балсама и флуида мисля, че са достатъчни.. т.е.първото,второто и третото.. а можеш шампоан,маска и флуид.. според мен -най-добре с втората комбинация,ако си зимаш само някой неща,защото шампоан балсам и флуид си е като шампоан и 2 балсама(1с отмиване и 1 без), но както прецениш

Да ми препоръчате някакъв парфюм за зимата?
    Искам най-после да сменя моя,ама не знам с какъв ;Д Нещо по-тежко сякаш...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    ^НЕ знам колко тежко искаш но на мен любими са ми ( от тежките) Armani Code и Tommy Girl by Tommy Hilfiger
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от divanetu
    какво е спам?
    "Какво е СПАМ ?

СПАМ - Това понятие дефинира разпространението на всякакъв вид нежелана информация.
    В началото спамът тръгва като засипване на потребителски имейли с открито безсмислени съобщения, малки реклами и т.н. В последствие същото явление започва да се наблюдава и по останалите системи за комуникация м/у потребители...торенти, mIRC, ICQ, Форуми и др.

Как да разпознаем СПАМА във Форума и тракера?
    Като такъв се окачествяват всички съобщения, теми, торенти (респективно елементи от техните описания или съдържание) или ЛС(IM) които:
    # нямат конкретна идея
    или
    # са извън конкретната тема (offtopic), респективно торент в неподходяща или несъществуваща в тракера категория, респективно - елементи от описанието, нямащи връзка със съдържанието му.
    или
    # се разпространяват еднообразно, масово и системно (flood) и др.

Възможно е спамът да се разпространява и по начин, обединяващ един, няколко или всички от горепосочените три смисъла.

Няколко примера:

ОFFTOPIC - Това са всички постове, които се публикуват в дадена тема и нямат отношение към нея.
    Пример: В тема за дадено филмово заглавие се появява пост с въпрос "как се вдига коефициент" = offtopic (СПАМ)

FLOOD - Това е определение за масовото разпространение на топици с идентично съдържание или заливането на форуми/теми с неадекватни информации.
    Примери:
    Постове със стотици емотинки, системно задаване на неадекватни въпроси от сорта "кога ще има субтитри", разпространяване "Писмото на късмета" или просто въвеждането на един и същи пост много последователни пъти. Флудът също е вид СПАМ.

Как мога да съм сигурен, че не СПАМЯ?

В повечето случаи спамът се публикува неволно от потребителите поради непознаването на FAQ и на Правилата за ползване на сайта (ако не сте ги чели - прочетете ги, ако сте - припомнете си ги).
    Преди да пишете във форума каквото и да е, първо проверете с ключови думи в търсачката дали въпросът не е вече дискутиран, внимателно се запознайте с останалите постове преди вас и със заглавния пост на съответната тема, разгледайте внимателно описанието на въпросен торент или прочетете правилата за постване в съответният форумен раздел. Така ще избегнете неволен СПАМ. За спамене се приемат всички неаргументирани постове представляващи само , фрази "Аха", "даммм" и т.н. Ако няма какво съществено да добавите към дадена тема или коментар, по-добре се въздържайте от публикуване."
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Да ми препоръчате някакъв парфюм за зимата?
    Искам най-после да сменя моя,ама не знам с какъв ;Д Нещо по-тежко сякаш...
    versace crystal noir ,black xs (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си