- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
В някое миризливо и неодобрено студио, където могат да те заразят с нещо.
???Първоначално написано от LudotoDevoiche
Душата е кивота, усмивката - камина!
Бях си взела такава, общо взето нищо не прави, избелваше ми леко зъбките и така до следващото храненеПървоначално написано от LudotoDevoiche
![]()
Поръчах си преса за коса Bellissima Fancy ( http://hipermag.com/files/gallery/Bellissima_FC16.jpg ) някой да има мнение относно нея,доволни ли сте?
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Как се прави ноктопластика?![]()
в почти всички козметични магазини го имаПървоначално написано от Buubka
![]()
??Първоначално написано от darrie
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
^^ Аз си го взех от обикновен малък козметичен магазин.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
какво е спам?
Да играеш по правилата е начина по който губиш играта!
ами да.. маслата са 2-3 лв.. точно това мисля, че беше 3 и нещо (за маслото от пшеничен зародиш става въпрос) иначе за Глис.. жълтата серияПървоначално написано от PinkPan7her
тази.. и шампоана е към 6-7 лв.
![]()
Нежелана реклама, която се праща по пощите или я има в сайтовете, но повечето хора го бъркат с "флууд", което е говорене не по темата.Първоначално написано от divanetu
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
В интернет има страшно много информация, но... Най-разпространена е ноктопластиката с гел. Пилят ти нокътя, слагат се удължителите, 3 пласта гел, и се пече под UV лампа. Другият вариант е да ти го направят с акрил, но малко студиа работят с него, защото е по-трудно, доколкото знам. И в двата случая трябва да си възстановяваш ноктите дълго време, защото това са химии, и колкото и да е развалят. По-хубаво от твоите си нокти няма!!!Първоначално написано от wikito123
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Въх, колко неща :ДПървоначално написано от FuCKkK13
А защо ми препоръчваш точно масло от пшеничен зародиш?
Можеш, но ще те боли повече след това.Първоначално написано от kaRamella
![]()
Е не, тъкмо ще си ги гледа заедно и ще зараснат заедноПървоначално написано от wikito123
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Кажете ми нещо за премахване на синини,че постоянно краката ми са сини..като се удрям наляво-надясно от най-малкото става..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
както ти казаха... против цъфтене на краищата е.. а иначе за нещата.. ако е много зле косата можеш да си ги вземеш всичките, но иначе шампоана,балсама и флуида мисля, че са достатъчни.. т.е.първото,второто и третото.. а можеш шампоан,маска и флуид.. според мен -най-добре с втората комбинация,ако си зимаш само някой неща,защото шампоан балсам и флуид си е като шампоан и 2 балсама(1с отмиване и 1 без), но както преценишПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
^НЕ знам колко тежко искаш но на мен любими са ми ( от тежките) Armani Code и Tommy Girl by Tommy Hilfiger![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
"Какво е СПАМ ?Първоначално написано от divanetu
СПАМ - Това понятие дефинира разпространението на всякакъв вид нежелана информация.
В началото спамът тръгва като засипване на потребителски имейли с открито безсмислени съобщения, малки реклами и т.н. В последствие същото явление започва да се наблюдава и по останалите системи за комуникация м/у потребители...торенти, mIRC, ICQ, Форуми и др.
Как да разпознаем СПАМА във Форума и тракера?
Като такъв се окачествяват всички съобщения, теми, торенти (респективно елементи от техните описания или съдържание) или ЛС(IM) които:
# нямат конкретна идея
или
# са извън конкретната тема (offtopic), респективно торент в неподходяща или несъществуваща в тракера категория, респективно - елементи от описанието, нямащи връзка със съдържанието му.
или
# се разпространяват еднообразно, масово и системно (flood) и др.
Възможно е спамът да се разпространява и по начин, обединяващ един, няколко или всички от горепосочените три смисъла.
Няколко примера:
ОFFTOPIC - Това са всички постове, които се публикуват в дадена тема и нямат отношение към нея.
Пример: В тема за дадено филмово заглавие се появява пост с въпрос "как се вдига коефициент" = offtopic (СПАМ)
FLOOD - Това е определение за масовото разпространение на топици с идентично съдържание или заливането на форуми/теми с неадекватни информации.
Примери:
Постове със стотици емотинки, системно задаване на неадекватни въпроси от сорта "кога ще има субтитри", разпространяване "Писмото на късмета" или просто въвеждането на един и същи пост много последователни пъти. Флудът също е вид СПАМ.
Как мога да съм сигурен, че не СПАМЯ?
В повечето случаи спамът се публикува неволно от потребителите поради непознаването на FAQ и на Правилата за ползване на сайта (ако не сте ги чели - прочетете ги, ако сте - припомнете си ги).
Преди да пишете във форума каквото и да е, първо проверете с ключови думи в търсачката дали въпросът не е вече дискутиран, внимателно се запознайте с останалите постове преди вас и със заглавния пост на съответната тема, разгледайте внимателно описанието на въпросен торент или прочетете правилата за постване в съответният форумен раздел. Така ще избегнете неволен СПАМ. За спамене се приемат всички неаргументирани постове представляващи само , фрази "Аха", "даммм" и т.н. Ако няма какво съществено да добавите към дадена тема или коментар, по-добре се въздържайте от публикуване."
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
versace crystal noir ,black xs (:Първоначално написано от vampire_girl_