- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
....
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Guerlain- InsolenceПървоначално написано от tequilasunrisee
![]()
Страхотен аромат за мен, толкова траен... слагам си съвсем малко, защото просто наистина е доста траен и...аб обожавам го.
Everything changes, but beauty remains ...
искам да попитам някой, ако може да ми препоръча хубаво червило с такъв нюанс http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5001066_n.jpg не знам как да го обясня .. тук съм си сложила фдтно искам някакво червило, сега разглеждам каталозите на avon, защото попринцип съм много доволна от червилата, но не всички седят така както са показани в каталога
![]()
щом съм писалаПървоначално написано от koshtramba
![]()
устните ми са червеникави, а искам да си ги права така![]()
моите си ги найй харесвам щото са розови :P![]()
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Супер яко е леко червенеещи устни (естествени де) + очна линия. Супер яко стои. Много обичам червено червило, но не мога да се възприема с него и това е идеалният вариант за менПървоначално написано от koshtramba
![]()
Аз не се шегувам, наистина много обичам, когато устните са ми една фаза преди напукване. По-големи са, гладки, малинено червени и леко очертани в края.Суперски.
Дам, ама да са и мекички. Много мразя да ги усещам груби.
(Да живее Nivea SOS!)
Някой може ли да ми препоръча хубав избелващ крем? (:
Имам въпрос ..
Значи имам от 3 месеци косопад пробвах всичко правих си маски но нищо не действа ..
Препоръчвайте ми някъкъв продукт или ампула нещо .. или на какъв лекар трябва да ходя ???
Просто се мажи с газ , ужасно много помага !Първоначално написано от jelly0
To infinity and beyond.
XxInn0cencexX АЗ използвам ето този
КЛИЙН КЛИЪР ШАЙН КОНТРОЛ ЕКСФОЛИРАЩ ГЕЛ
http://apteka.framar.bg/30013821/%D0...B3%D0%B5%D0%BB
Около 8 лв.е.
Нежен е и същевременно почиства добре.
Моята кожа е мазна и аз го ползвам всеки ден.
Добре ми се орзаява.
Зависи от кожата...ако е нормална го ползвай по-рядко.Няколко пъти в седмицата,ако е мазна...както си прецениш.Можеш и по-често.
Зависи...ти ще си решеш най-добре![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам да си купя термозащитен спрей .. та кой е най-добрият според вас(извинявам се, ако някой друг преди мен е задавал този въпрос, благодаря ви предварително
)
: ))
амии аз в момента съм с един на Тафт използвала съм и този Syoss и от двата мога да кажа,че съм доволна защото ми държаха косата по дълго време права,но откъм термозащитата не съм видяля коренна разлика (а и не мисля ,че има продукт с който да я видя)Първоначално написано от wenii
Не знам за taft, но за Syoss чух много негативни мнения и затова реших да ви питамПървоначално написано от angel4eto966
ще се радвам да чуя още мнения
![]()
: ))
Добре, предполагам, че много ще ми се смеете ама вече започнах да се притеснявам.
Преди няколко дни, една приятелка реши да ми направи косата и съответно я напръска с пре-задоволително количество лак на Syoss. Първоначално беше добре - лака е добър, както я бутнех, така заставаше, обаче...
От тогава съм мила косата си няколко пъти и забелязвам, че един от кичурите е... като че ли все още с лак. Днес му отделих "специално" внимание, но нищо не стана. Минах с маска, с шампоан - резултата същия. Стои твърд и някак... - слепен, все едно още има лак по него.
Нямам идея дали това е възможно, но вече започнах да се притеснявам. Много ме дразни. В момента косата ми е суха, чиста, лъскава - и един такъв 'слепен' кичур. Някакви идеи дали може да е от лака или трябва да има друга причина? Все пак след 4-5 измивания и старателното ми търкане днес, трябваше да е паднал |-(
Хора, масло или стимулант на Икаров?
Трябва ми най-вече за заздравяване, но и за растеж няма да откажа.