.
Затворена тема
Страница 35 от 78 ПървиПърви ... 2531323334353637383945 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1950
    Голям фен Аватара на Colombia
    Да,стимулантът можеш да го ползваш и самостоятелно.+ това в състава му има доста масла.
    А другото масло,пак можеш да го нанасяш само него,но е по-добре да го сложиш в друга маска,като съставка.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonymous708973
    Guest
    Купих си маслото, обаче имам въпрос.

Колко време масажирате? Защото аз половин час това правих :Д и не го оставих 20 минути, а просто си ги масажирах.
    Мисля да го правя всеки ден около един месец, после ще разредя, но тъй като наистина мразя да ходя с нелакирани нокти, мога ли всеки път след употреба да се лакирам с прозрачен и на следващия ден да го трия, да масажирам с маслото и пак да се лакирам? Знам, че е мега тъпо, ама хич не си харесвам голите нокти.

Че какво ти пречи маслото на ноктите ? Може и да не съм разбрала правилно но за бадемово масло ли говориш ?

Здравейте мацки искам да ви попитам коя марка фон дю тен е най-добра за проблемна кожа? Smile

Имам въпрос : косата ми е до раменете и е на етажи, как мога да я накъдра със ситни къдрички (с плитки съм пробвала не става...
    .................

Някой използвал ли е Л-карнитин и помага ли

Banned Мега фен
    момичета.. попитах в ноктопластика и декорации, направих цяла тема и няма отг.. знаете ли сайт от където мога да си поръчам лакове за нокти онлайн и ако може да е бг сайт

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DirtyGirl
    Здравейте мацки искам да ви попитам коя марка фон дю тен е най-добра за проблемна кожа? Smile
    avon -кислородосъдържащия ? affinitone?
    aleks07 малки ролки ? парцалчета, но със ситни къдрички ? преса + отвертка ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DirtyGirl
    Vichy, La Roche Posay, Avene, Bioderma, също така ти препоръчвам и био фон дьо тените.

Цитирай Първоначално написано от cherryy94
    Някой използвал ли е Л-карнитин и помага ли
    За отслабване ли ще го ползваш ?! Ако да, съчетай го със спорт и здравословно хранене.

Banned Мега фен
    някой ползвал ли го е ? и доволен ли е ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Тия работи не действат. Особено пък за черни точки. Черни точки се махат САМО МЕХАНИЧНО!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    Аз.. И не съм доволна.
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на DesireToFire
    ^Аз бях доволна. Е, много ясно, че не маха черните точки, но е хубаво.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Тия работи не действат. Особено пък за черни точки. Черни точки се махат САМО МЕХАНИЧНО!
    то това е ясно.. аз за черни точки ползвам сода, но имах предвид за хидратиране дали е добре и дали почиства добре

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    то това е ясно.. аз за черни точки ползвам сода, но имах предвид за хидратиране дали е добре и дали почиства добре
    Хидратиране? По-скоро за мен това е силно изсушаващ продукт..,
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Кажете нещо за след премахване на грима.За още по-добро изчистване,свежест и т.н Или пък за освежаване на кожата.Не съм наясно дали тоника е за такова.Само да не е някаква баснословна цена...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Кажете нещо за след премахване на грима.За още по-добро изчистване,свежест и т.н Или пък за освежаване на кожата.Не съм наясно дали тоника е за такова.Само да не е някаква баснословна цена...
    С тоалетно мляко ? В момента ползвам Yoghurt of Bulgaria - Ultra Delicata Cleansing Milk, маха всичко. Също така мицерална вода, маха идеално грима.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Розова вода?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    С тоалетно мляко ? В момента ползвам Yoghurt of Bulgaria - Ultra Delicata Cleansing Milk, маха всичко. Също така мицерална вода, маха идеално грима.
    Продуктите на Yoghurt of Bulgaria добри ли са?
    От доста време ги гледам тука из форума,всеки си взема от тях...

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Розова вода?
    Да,розовата вода е добър вариант.
    Ако си вземаш гледай да е на Българска Роза Карлово

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Не знам дали греша, но аз съм останала с впечатление, че тоника е точно за това .. аз поне за това го ползвам Сутрин като си почистя лицето с почистващ лосион, после минавам и с памуче напоено с тоник и винаги остава .. прах по памука т.е. почиства допълнително.. вечер след почистване на грима (мокри кърпички използвам най - често) преди да си легна правя същото и със 70 процентов спирт .. върши същата работа + малко изсушава .. Е, дано помогнах поне малко

ПС: Ползвам тоник на Гарниер (розовата серия) .. стига ми за около 3 месеца и струва 9 и нещо, доколкото си спомням.
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Аз го ползвах преди доста време.
    Ммм...почиства,но има и по-добри продукти.
    А за хидратация...не.Дори леко изсушава кожата.

Повече от фен Аватара на Nich
    за да не пускам нова тема, кажете хелоуински котешки грим с какви дрехи се връзва, не съм фенка на леопардовите шарки, но бих се жертвала за една вечер : ) дайте предложения

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Не знам дали греша, но аз съм останала с впечатление, че тоника е точно за това .. аз поне за това го ползвам Сутрин като си почистя лицето с почистващ лосион, после минавам и с памуче напоено с тоник и винаги остава .. прах по памука т.е. почиства допълнително.. вечер след почистване на грима (мокри кърпички използвам най - често) преди да си легна правя същото и със 70 процентов спирт .. върши същата работа + малко изсушава .. Е, дано помогнах поне малко

ПС: Ползвам тоник на Гарниер (розовата серия) .. стига ми за около 3 месеца и струва 9 и нещо, доколкото си спомням.
    Тоалетното мляко е за махане на грима. Мицаларната вода също. Тоника тонизира и отмива остатъците от измиващия гел, не е особено подходящо за махане на грим. Спирта също...доста е агресивен към кожата.

За махане на грима е много подходящо маслото от жожоба с розова вода, 20 мл. масло към 100 мл. розова вода.

Colombia, да продуктите са добри, за първи път оставам толкова очарована от бг козметика .

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Кажете хубав молив за очи.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си