- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Да,стимулантът можеш да го ползваш и самостоятелно.+ това в състава му има доста масла.
А другото масло,пак можеш да го нанасяш само него,но е по-добре да го сложиш в друга маска,като съставка.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Купих си маслото, обаче имам въпрос.
Колко време масажирате? Защото аз половин час това правих :Д и не го оставих 20 минути, а просто си ги масажирах.
Мисля да го правя всеки ден около един месец, после ще разредя, но тъй като наистина мразя да ходя с нелакирани нокти, мога ли всеки път след употреба да се лакирам с прозрачен и на следващия ден да го трия, да масажирам с маслото и пак да се лакирам? Знам, че е мега тъпо, ама хич не си харесвам голите нокти.
Че какво ти пречи маслото на ноктите ? Може и да не съм разбрала правилно но за бадемово масло ли говориш ?
Имам въпрос : косата ми е до раменете и е на етажи, как мога да я накъдра със ситни къдрички (с плитки съм пробвала не става...
.................
Някой използвал ли е Л-карнитин и помага ли![]()
момичета.. попитах в ноктопластика и декорации, направих цяла тема и няма отг.. знаете ли сайт от където мога да си поръчам лакове за нокти онлайн и ако може да е бг сайт![]()
avon -кислородосъдържащия ? affinitone?Първоначално написано от DirtyGirl
aleks07 малки ролки ? парцалчета, но със ситни къдрички ? преса + отвертка ?
някой ползвал ли го е ? и доволен ли е ?
![]()
Аз.. И не съм доволна.Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Момиче ^^
^Аз бях доволна. Е, много ясно, че не маха черните точки, но е хубаво.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
то това е ясно.. аз за черни точки ползвам сода, но имах предвид за хидратиране дали е добре и дали почиства добреПървоначално написано от koshtramba
![]()
Хидратиране? По-скоро за мен това е силно изсушаващ продукт..,Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Кажете нещо за след премахване на грима.За още по-добро изчистване,свежест и т.н Или пък за освежаване на кожата.Не съм наясно дали тоника е за такова.Само да не е някаква баснословна цена...
Розова вода?Първоначално написано от DisturbiaV
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Продуктите на Yoghurt of Bulgaria добри ли са?Първоначално написано от Rebirthing
От доста време ги гледам тука из форума,всеки си взема от тях...
Да,розовата вода е добър вариант.Първоначално написано от DesireToFire
Ако си вземаш гледай да е на Българска Роза Карлово![]()
Не знам дали греша, но аз съм останала с впечатление, че тоника е точно за това .. аз поне за това го ползвамПървоначално написано от DisturbiaV
Сутрин като си почистя лицето с почистващ лосион, после минавам и с памуче напоено с тоник и винаги остава .. прах по памука т.е. почиства допълнително.. вечер след почистване на грима (мокри кърпички използвам най - често) преди да си легна правя същото и със 70 процентов спирт .. върши същата работа + малко изсушава .. Е, дано помогнах поне малко
![]()
ПС: Ползвам тоник на Гарниер (розовата серия) .. стига ми за около 3 месеца и струва 9 и нещо, доколкото си спомням.
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Аз го ползвах преди доста време.Първоначално написано от FuCKkK13
Ммм...почиства,но има и по-добри продукти.
А за хидратация...не.Дори леко изсушава кожата.
за да не пускам нова тема, кажете хелоуински котешки грим с какви дрехи се връзва, не съм фенка на леопардовите шарки, но бих се жертвала за една вечер : ) дайте предложения
Тоалетното мляко е за махане на грима. Мицаларната вода също. Тоника тонизира и отмива остатъците от измиващия гел, не е особено подходящо за махане на грим. Спирта също...доста е агресивен към кожата.Първоначално написано от millmii
За махане на грима е много подходящо маслото от жожоба с розова вода, 20 мл. масло към 100 мл. розова вода.
Colombia, да продуктите са добри, за първи път оставам толкова очарована от бг козметика.
Кажете хубав молив за очи.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива