.
Затворена тема
Страница 4 от 78 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1950
    Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    А за Bourjois 10h sleep effect какво мислите?
    Не е много покривен

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Трябва ми ефикасен начин за заличаване на белези от пъпки (( Цяло лято по плажове,пека се,но мясотто където е имало пъпка остава бяло..няма да ви казвам на какво приличам

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от Harmonyy
    Трябва ми ефикасен начин за заличаване на белези от пъпки (( Цяло лято по плажове,пека се,но мясотто където е имало пъпка остава бяло..няма да ви казвам на какво приличам
    Фон дьо тен?

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    Не на лицето обаче..по ръцете са Имах алергия,самите пъпки се махнаха,но останаха белези,които така и не се махнаха,а уж лекарката ми изписа гел за тва..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Контратубекс

Фен Аватара на xpreciousx
    Град
    ...somewhere...
    Някой може ли да ми предложи покривен фон дьо тен и хубав коректор?
    <3 أحبك الشمس

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от xpreciousx
    Някой може ли да ми предложи покривен фон дьо тен и хубав коректор?
    Матиращия фдт на Манхатън (черна опаковка) ...За коректор,аз имам на Джулиан,на Есенс също са хубави
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Контратубекс
    Или Мелабел на Биотрейд. http://biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=4&id=10
    Мисля,че струваше около 10-15 лв. Можеш да потърсиш и мнения за него в интернет. (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Някой да ми препоръча добър ексфолиант за тяло и за лице ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Контратубекс
    Или Мелабел на Биотрейд. http://biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=4&id=10
    Мисля,че струваше около 10-15 лв. Можеш да потърсиш и мнения за него в интернет. (:
    В последната седмица ми се изприщиха пръстите да пиша едно и също като идиот. Излющването на кожата изобщо не е желателно в летния сезон. Плюс това момичето се връща от море. С Мелабел ще си събори тена от лицето за отрицателно време и после ще се чуди защо е тази фрапираща разлика с тена на тялото!

iiordanova, за корекция на петната мога да ти препоръчам слънцезащитен крем Юсърин- тониран е и предполагам, че ще ти свърши работа за след морето. Вземи си тестер от аптеката и пробвай дали ще си изравниш тена и дали ще има контраст.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Тц,в България го няма,а искам да отида да си пробвам цветове и т.н.
    А този на MaxFactor и аз го гледах. Той ми е единия вариант.
    Мислех за Bourjois Healthy Mix,ама нали казвате,че не е покривен. Аз искам да прикрива само някоя червена пъпка и като цяло не искам пълна промяна,ама да скрива червените пъпчици.
    Ами давай с коректор.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мацки питам всички от Пловдив знаят ли къде мога да си намеря естествена косичка за удължение и сгъстяване на приемливи цени?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Какво мислите за парфюмите на Ейвън Little Black Dress и Far Away?Аромат,издръжливи ли са,т.н. ??

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Имала съм ги и двата, Little Black Dress по ми харесва, другия е много тежък. Държат до 8 часа, все пак не са маркови и тн... но за цената си 20 лв, според мен - стават. Иначе първият е най добрият парфюм на ейвън, така че ако го вземеш, според мен няма да сгрешиш

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Какво мислите за парфюмите на Ейвън Little Black Dress и Far Away?Аромат,издръжливи ли са,т.н. ??
    Far away си го взех, защото миришешe страхотно в каталога, но на живо направо ме боли носа от него.С две ръце за Little black dress!

Голям фен Аватара на Sevdito
    Някой ще може ли да ми предложи хубава домашна маска за лице?(А,ако е пробвана още по-добре)-за нормална кожа

http://krasota.rozali.com/prirodni-sredstva/p198.html Тук има много, но не съм използвала нито една.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    След като нанеса Acne Out лосиона колко време трябва да изчакам преди да си измия лицето и препоръчително ли е въобще да го мия след нанасянето му? Eто за този става въпрос http://biotrade.pixelflower.com/img/...1803382724.jpg
    Love is everything!

Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    След като нанеса Acne Out лосиона колко време трябва да изчакам преди да си измия лицето и препоръчително ли е въобще да го мия след нанасянето му? Eто за този става въпрос http://biotrade.pixelflower.com/img/...1803382724.jpg
    Не е нужно да си миеш лицето,но ръцете задължително.

Град
    пространството на Дисе
    Миеш лицето непосредствено преди нанасянето на лосиона.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Дистрибуторка съм на Ейвън и от двата съм доволна страшно много само тях ползвам и са наистина много трайни ,така че си заслужават парите ..

Супер фен Аватара на gabri3lla
    [quote="Kotarachetooo"]
    Little Black Dress е доста траен, да

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Миеш лицето непосредствено преди нанасянето на лосиона.
    kalpazanka, XxInn0cencexX - мерси . Но сега , 1 час след като го нанесох с памуче и лицето ми е почнало да се лющи , един вид
    Love is everything!

Град
    пространството на Дисе
    kalpazanka, XxInn0cencexX - мерси . Но сега , 1 час след като го нанесох с памуче и лицето ми е почнало да се лющи , един вид
    Един вид се лющи или действително се лющи? Или стои като посипано с пудра захар?

Преди 2 години съм го ползвал,но си спомням,че НЕ се миеше лицето след нанасянето на лосиона.Когато започваше да съхне лицето ставаше бяло и се ронеше.Приличаше на пудра захар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си