.
Затворена тема
Страница 5 от 78 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1950
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    kalpazanka, лицето ми става бяло, сякаш наистина имам пудра захар и като го пипна се рони . Надявам се да е нормално - първият път като ползвах лосиона (вчера) и нямаше такова нещо. Днес като си сложих от него се получи този ефект
    Love is everything!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нормално е.

Кожата ти бели ли се? Ако я пресушиш и започне да се бели, можеш да си вземеш Nivea soft.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    [quote="gabri3lla"]
    Цитирай Първоначално написано от Kotarachetooo
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Какво мислите за парфюмите на Ейвън Little Black Dress и Far Away?Аромат,издръжливи ли са,т.н. ??
    Little Black Dress е доста траен, да
    И мирише много...женствено
    Шофирай разумно - стигни жив!

Как се оправяте с подкожните косъмчета? (и на някой друг получават ли му се, след като използва епилатор?)

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    Да, на мен ми се получават, особено около коленете... Когато се къпя търкам с гъба малко по-силно на местата, на които имам, а после ако има някакви ги вадя с игла леко и минавам с епилатора...

Иска ми се да придам лек червеникъв цвят на косата си и ми предложиха шампоани, които боядисват. Та някой да е ползвал и какъв е бил резултатът? И коя марка ще ми препоръчате? Чувала съм добри отзиви само за Palette.
    I wanted freedom.
    Bound and restricted.
    I tried to give you up.
    But I'm addicted

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от bluef
    Иска ми се да придам лек червеникъв цвят на косата си и ми предложиха шампоани, които боядисват. Та някой да е ползвал и какъв е бил резултатът? И коя марка ще ми препоръчате? Чувала съм добри отзиви само за Palette.
    Пфт.. недей си взема изобщо !!! Една приятелка направо си развали косата с такъв шампоан. Стана и черна със зелен отенък Беше направо смешно... И после като почне да се отмива косата ти е една такава шаренааа... направо УЖАС . Послушай ме и недей си взима такова нещо
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Веднъж пробвах един за по-светла коса (не беше на Palette), резултата си беше какъвто очаквах, обаче по принцип има супер малко доволни от тези, които са пробвали.

Град
    Everywhere
    Аз искам да попитам някой ще ми даде ли линк към тема за Тае Бо (ако има такава де) ?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от SweetLuna7
    Как се оправяте с подкожните косъмчета? (и на някой друг получават ли му се, след като използва епилатор?)
    На всеки се получават,спокойно.Обикнов енно ги махам с пинсета.

Повече от фен Аватара на punksss
    Абе от известно време над левия ми клепач имам някъв участък със суха кожа. От време, на време, дори се бели. Ползвах там няколко вида крем и понякога изчезва, ама не е за дълго. Някаква идея от какво може да се е получило така?

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Аз искам да попитам някой ще ми даде ли линк към тема за Тае Бо (ако има такава де) ?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ight=%F2%E0%E5 Не знам дали ще ти свърши работо
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на punksss
    Имам и още един въпрос. Тъй като цял ден не ми се пие вода, до към 7/8ч вечерта пия максимум 700мл и после като се почне една жажда... За 2/3 часа изпивам над литър вода. Та това вредно ли е? Всмисъл някак си дехидратирам ли се или няма проблем, че вечерта пия най-много?

Град
    Цитирай Първоначално написано от punksss
    Имам и още един въпрос. Тъй като цял ден не ми се пие вода, до към 7/8ч вечерта пия максимум 700мл и после като се почне една жажда... За 2/3 часа изпивам над литър вода. Та това вредно ли е? Всмисъл някак си дехидратирам ли се или няма проблем, че вечерта пия най-много?
    Не мисля, че е вредно.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Отзиви за тази спирала?

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Град
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Отзиви за тази спирала?

Чувала съм, че е добра и, че са доволни от нея

Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    Някой да ми препоръча добър ексфолиант за тяло и за лице ?

Супер фен Аватара на bloodymirror
    XxInn0cencexX,на Рефан са страхотни!

^
    захарните ексфолианти или пилинг сапуните ?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от punksss
    Абе от известно време над левия ми клепач имам някъв участък със суха кожа. От време, на време, дори се бели. Ползвах там няколко вида крем и понякога изчезва, ама не е за дълго. Някаква идея от какво може да се е получило така?
    Дерматолог.

Сърбеж има ли? Стои ли като посипано с прах?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Отзиви за тази спирала?

Чувала съм, че е добра и, че са доволни от нея
    Хубава е.
    За сухия участък - това е лишеи, използвай крем с богата текстура, т.е по мазен.
    Ексфолиант - аз съм доволна на L'oreal и Nivea

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Имам въпросче: измиващата пяна за лице достатъчна ли е за почистване на грим от лицето (или крем)?
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Shizaya
    Имам въпросче: измиващата пяна за лице достатъчна ли е за почистване на грим от лицето (или крем)?
    Аз ползвам крем и с памук си го трия грима
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Shizaya
    Зависи.

Град
    Everywhere
    От тази спирала доволни ли сте? http://beautycosmetic.biz/maybelline...ra-p-3573.html

И като цяло от кои спирали сте доволни?
    Believe in Yourself !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си