- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Първоначално написано от angel4eto966
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
и азПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Кажете нещо за намаляване на сезонния косопад ,че тая година ще остана гологлава ;с;с;с![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Една приятелка има едно от тези червила http://www.online-cosmetics.co.uk/co.../prod_865.html - много ми харесва, но не мога да го открия проверих в dm и в още няколко магазина.Някой знае ли от къде мога да си го взема и на каква цена ?
![]()
Точно това червило го нямаше !Първоначално написано от n3zabrawiimaa
М/у другото аз за първи път ги виждам тези червила .Първоначално написано от xpuct0wa
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
И аз...харесват ми балсамите за устни на Нивеа и ако някъде видя червило,ще си купя да го пробвам.Първоначално написано от millmii
![]()
Според мен това червило е от чужбина, тук няма (или поне не съм виждала) декоративна козметика на Нивеа.
MAC Blot Powder използвали ли сте?Променя ли цвета на фдт?(трябва ми за попиване омазняването докато съм с фдт).
![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Добре ли е да пия зелен чай при положение,че от него се отслабвало,а аз не искам да отслабвам даже искам малко да надебелея..ами нали е полезен?
(пия всеки ден по 1 чаша от седмица...да спра ли?) сори за тъпия въпрос амаа..
![]()
![]()
Той не е за отслабване,има...разхлабите лно действиеПървоначално написано от strawberry88
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Някой може ли да ми препоръча нещо за дегримиране на очите. Може и по - висок клас козметика , просто не искам да вреди много , да не изиксва прекалено търкане и така -:А
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Аз използвам тоалетно мляко-най-доволна съм от негоПървоначално написано от Nadunda
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ох онзи ден вечерта ми излезе една пъпка на бузата до устата г/д то е точно като ухапано от комар и ми се подува направо цялата буза от него смис не като алергична реакция а е така ухапано че изглеждам подута цялата... та въпроса ми е с какво да го намажа, за да мине ? Просто хем е гадно хем мнг ме сърби и го разранявам нощно време?![]()
Пробвай с ракия,аз като си сложа вечерта и на сутринта е избила и я стискамПървоначално написано от blondeVIP
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
СПОРЕД МЕН САМО Я ПОЧИСТИ!
Не слагай никакви кремове.Остави кожата да диша и да се обнови.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С този крем.Подобен е на крем Здраве,но е много по-добър(поне според мен).
![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?