- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
На Balea за водоустойчив гримПървоначално написано от Nadunda
![]()
Ако имам тривитаминол, но е на повече от месец, т.е. отворен е преди повече от месец дали му е изтекъл срока на годност? На шишето пише до 30 дни след отваряне, ама се чудя, щото седи затворен, на тъмно и хладно и не е пробит с игла както би трябвало и няма от къде да влиза въздух...
Дайте ми идея за прическа.Много ви моля нещо което по възможност не включва лак за коса и други тинтири-минтири.![]()
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Кажи за какъв повод. Училище, банкет, сватба, среща?Първоначално написано от yana0404
![]()
Момиче ^^
Някакъв повод или всекидневна?Първоначално написано от yana0404
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Хей, искам да попитам...значи към 22ч ще ходя на кино с компания,а знаете ,че пуканките и колата са като задължителни....но аз не искам.Може ли да си направя домашно чайче в едно малко шишенце и да заместя пуканките с нещо друго..НО какво да е то..хем да не е толкова калорично,хем и да има какво да слагам в устата..На вас случвало ли ви се е и какво правите..
Може със сурови ядки да заместиш.Вместо кола,може вода или добър натурален сок.Първоначално написано от babyliss0
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Вода и дъвки? :д Суровите ядки също стават. Или просто някакви солети.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
всекидневна за училищеПървоначално написано от brutaLxxbunny
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мацки, мисля да си купя изкуствена опашка с щипка. В МОЛ-а ги продават за 36лв. Някой имал ли е, какви проблеми може да се очакват, въобще споделете впечатления, ако иматеМерси предварително!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от Josefinne
Недей най-добре
седи супер смешно и изкуствено
земи си коса и си я вържи , отколкото тва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Ако на сешоара имаш дифузер, можеш да се сушиш с него и да стане чуплива. Ако си с права, една хубава опашка би била достатъчна или пък я намотай на кокче.Първоначално написано от yana0404
^ и аз съм на това мнение
yana0404 всекидневна прическа с преса или без ? .. ако е без можеш да ходиш на една рибена кост и ако имаш бритон с пуснат бритон,с вдигнат нагоре.. ако е с преса просто или си навий или си изправи косата и толкова.. можеш да си правиш и плитка водопад от време на време.. др. всекидневна рошаво кокче.. или вързана опашка с ластик и около ластика навиваш плитка от твоята коса.. т.е. взимаш един кичур,сплиташ го и го увиваш около обикновения ластик,за да стане така все едно си си вързала косата със собствената си коса.. от как го обясних.. плитка венче.. като ти е мокра косата я сплиташ на 1-2 плитки рибена кост и като изсъхне я разплиташ и имаш прическа за най-малко 3 дни за напред..
според мен ти стигат тези
![]()
сега и моя въпрос : от два месеца ползвам заздравителя на Икаров за нокти.. и го слагам всеки път преди да се лакирам.. т.е. 2-3 пъти в седмицата... има ли проблем ако след нещо слагам йод и тогава си лакирам ноктите ? .. да не им дойде в повече..
^аз мисля че с йода не трябва да прекаляваш .. веднъж в седмицата е достатъчно
а да ви питам : от доста време си търся хубав хидратиращ крем (ама много хидратиращ) защото кожата ми много се изсушава ;X сега ползвам normaderm,но не ми харесва хич,както и на garnier новия крем много тежко ми седи .. нещо лекичко ми трябва,за млада кожа и със фактор ако може някой да ми предложи нещо![]()
Едва ли, най - много да я изтощиш и да цъфне по - бързо .Първоначално написано от Sevdito
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Здр на всички, искам да попитам за фон дьо тена, нека всички, които го ползват споделят. На 17 съм и имам проблеми с кожата на лицето и затова го ползвам, но не знам как се нанася правилно, моля ви кажете как да го слагам така, че да изглеждам добре и естествено, а не като намацан как да е, и да стои грозно. Благодаря ви.
"Преди нанасяне на фон дьо тена, почиствайте и хидратирайте лицето си(използвай крем за лице според типа кожа който имаш).Първоначално написано от NewYorker94
Ако искате оптично да издължите лицето си, нанесете малко по-тъмен фон дьо тен по страничния му овал.
Под очите използвайте един тон по-светъл фон дьо тен за свеж и отпочинал вид.
Ексфолирайте редовно лицето си за по-равномерно покритие на фон дьо тена.
С влажна гъбичка за грим ще нанесете по-тънък слой фон дьо тен на лицето.
Нанасянето с пръсти или с гъбичка е най-лесно и удобно. Не пропускайте околоочния контур и ушите (ако сте с прибрана коса).
За да избегнете неприятната граница между лицето и шията, нанесете тънък слой и там. Гъбичката е най-практична за нанасяне на големи повърхности - ако сте с отворено деколте или гол гръб, използвайте я!
Не допускайте основната грешка при нанасяне на фон дьо тена - използвайте потупващи, а не кръгообразни движения (не използвайте движенията, с които нанасяте крема си)! Целта на фон дьо тена е не да попие в кожата, а да покрие равномерно лицето и да направи тена ви безупречен."
Мерси, но аз имах предвид някой лично да ми обясни с 2 думи как да го слагам, защото не ми става ясно от статиите в интернет, иначе съм ги чел.
Е то е същото.Първоначално написано от NewYorker94
![]()
Аз си слагам първо крем(то без крем не става,седи грозно) след това нанасям с пръсти фон дьо тена,преди го правех като поставя една точка на носа,една на брадичката,след това по бузите и на челото и разнасям.
Виж клипове в youtube,напиши - make up tutorial.
Благодаря ти, един последен въпрос имам, понеже аз много не излизам навън и не мога да знам. Нормално ли е като съм момче да ползвам фон дьо тен и срамно ли е това?
Бога ми,ти момче ли си?Първоначално написано от NewYorker94
![]()
Ами за мен,не е много нормално,ти ако искаш използвай,но в ежедневието за момче мисля,че не е много естетически,но ти си решаваш какво да правиш.![]()
Еми аз не го ползвам за да се правя на красив, а за да прикривам червенината, и понякога пъпките които ми се появяват. Ако има друг начин да прикривам, кажи.
Ами слагай и коректор преди фон дьо тена.И не прекалявай с мазането,все пак си момче.Първоначално написано от NewYorker94
![]()