- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
MAC Blot Powder използвали ли сте?Променя ли цвета на фдт?(трябва ми за попиване омазняването докато съм с фдт).
![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Добре ли е да пия зелен чай при положение,че от него се отслабвало,а аз не искам да отслабвам даже искам малко да надебелея..ами нали е полезен?
(пия всеки ден по 1 чаша от седмица...да спра ли?) сори за тъпия въпрос амаа..
![]()
![]()
Той не е за отслабване,има...разхлабите лно действиеПървоначално написано от strawberry88
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Някой може ли да ми препоръча нещо за дегримиране на очите. Може и по - висок клас козметика , просто не искам да вреди много , да не изиксва прекалено търкане и така -:А
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
Аз използвам тоалетно мляко-най-доволна съм от негоПървоначално написано от Nadunda
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ох онзи ден вечерта ми излезе една пъпка на бузата до устата г/д то е точно като ухапано от комар и ми се подува направо цялата буза от него смис не като алергична реакция а е така ухапано че изглеждам подута цялата... та въпроса ми е с какво да го намажа, за да мине ? Просто хем е гадно хем мнг ме сърби и го разранявам нощно време?![]()
Пробвай с ракия,аз като си сложа вечерта и на сутринта е избила и я стискамПървоначално написано от blondeVIP
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
СПОРЕД МЕН САМО Я ПОЧИСТИ!
Не слагай никакви кремове.Остави кожата да диша и да се обнови.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
С този крем.Подобен е на крем Здраве,но е много по-добър(поне според мен).
![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
На Balea за водоустойчив гримПървоначално написано от Nadunda
![]()
Ако имам тривитаминол, но е на повече от месец, т.е. отворен е преди повече от месец дали му е изтекъл срока на годност? На шишето пише до 30 дни след отваряне, ама се чудя, щото седи затворен, на тъмно и хладно и не е пробит с игла както би трябвало и няма от къде да влиза въздух...
Дайте ми идея за прическа.Много ви моля нещо което по възможност не включва лак за коса и други тинтири-минтири.![]()
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Кажи за какъв повод. Училище, банкет, сватба, среща?Първоначално написано от yana0404
![]()
Момиче ^^
Някакъв повод или всекидневна?Първоначално написано от yana0404
Бях хиляди пъти Жулиета.
Хей, искам да попитам...значи към 22ч ще ходя на кино с компания,а знаете ,че пуканките и колата са като задължителни....но аз не искам.Може ли да си направя домашно чайче в едно малко шишенце и да заместя пуканките с нещо друго..НО какво да е то..хем да не е толкова калорично,хем и да има какво да слагам в устата..На вас случвало ли ви се е и какво правите..
Може със сурови ядки да заместиш.Вместо кола,може вода или добър натурален сок.Първоначално написано от babyliss0
Бях хиляди пъти Жулиета.
Вода и дъвки? :д Суровите ядки също стават. Или просто някакви солети.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
всекидневна за училищеПървоначално написано от brutaLxxbunny
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мацки, мисля да си купя изкуствена опашка с щипка. В МОЛ-а ги продават за 36лв. Някой имал ли е, какви проблеми може да се очакват, въобще споделете впечатления, ако иматеМерси предварително!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от Josefinne
Недей най-добре
седи супер смешно и изкуствено
земи си коса и си я вържи , отколкото тва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Ако на сешоара имаш дифузер, можеш да се сушиш с него и да стане чуплива. Ако си с права, една хубава опашка би била достатъчна или пък я намотай на кокче.Първоначално написано от yana0404