- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Ако си мислиш, че знам какво е коректор...Иначе пъпките са от възрастта, както и зачервеното, няма как да ги махна, остава ми само да ги покрия. А ти защо си мислиш, че само жените го ползват? Всички мъже в телевизията, филмите, сериалите и къде ли не(освен турците с брадите) са минали през гримьорната. И я виж бийбър кво лице има, да не мислиш, че не си слага и той разни неща, така че, виждал съм страшно много хора с моя проблем, и като ги гледам си пожелавам никога да не стана като тях, ето защо съм прибегнал дотук....аз лично смятам, че е нормално един мъж да се поддържа, но не и да слага нещо повече от фон дьо тен, иначе става като Азис....
Хехее, гейтаци викаш, а? Абе трябва ли да си с брада до земята, като чичко на 15 години и по-космат от горила, за да не ти викат гей в тая тъпа България бе???Първоначално написано от vampire_girl_
щом си момче по-добре си купи примерно акне аут цялата серия и се опитай да си махнеш пъпките.. от фдт. най-много да започнат да ти излизат повече и да получих подигравки колкото са ти пъпките и още толкова..Първоначално написано от NewYorker94
дано да ме послушаш
![]()
а.. и на актьорите им слагат един куп грим заради светлините.. повярвай ми.. била съм на сцена.. и ме накараха да си сложа един тон грим,който изобщо не харесвах и казвах,че приличам на циганка и се виждам от 100 км. после като гледах записа от осветления и т.н. всичкия този грим се виждаше г/д. като нещо нормално.. дори се губеше.. на актьорите им се налага![]()
Проблема е, че не знам дали това е акне. А и напоследък повече имам зачервявания, а пъпките сами изчезнаха. Взел съм си от скъпия ФДТ, обещано ми е да няма пъпки от него, и засега, да чукна на дърво, няма.Първоначално написано от FuCKkK13
хм.. ходил ли си на лекар ? .. най-добре иди да ти ги видят.. и какъв фдт. използваш ? .. според мен е най-добре да си избираш фдт. с гадже,майка.. някой,който преди е ползвал.. иначе ОК щом нямаш проблеми,но слагай крем или тоалетно мляко преди фдт. и си чисти лицето всяка сутрин и вечер !!!Първоначално написано от NewYorker94
http://xrl.us/bmifdk ето този ползвам, майка ми го купи, а крем винаги си слагам, още от 5 годишен, а това почистване за какво служи? Почиствал съм години наред - ефект никакъв.
Не ми е мерилото, и въобще не искам да съм като него, само исках да кажа какво хубаво лице има, и че със сигурност е с разни кремове, без това да го прави женчо, а че вие си мислите, че е такъв....си е ваш проблем. Ако няма с какво да помогнеш по темата по-добре не пиши глупости.Първоначално написано от vampire_girl_
ами фдт. запушва порите и кожата и това може да доведе до още кожни проблеми.. за това си купи някакъв измиващ продукт.. и всяка сутрин и вечер почистваш с него.. сутрин след като почистиш си слагаш крем,фдт. и такаПървоначално написано от NewYorker94
.. можеш да си купиш и розова вода като си у вас по-често да си почистваш лицето
![]()
Добре, мерси много за помощта тиПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
за нищоПървоначално написано от NewYorker94
![]()
Току що ми дойде..Как да кажа на майка ми? Срам ме е ?До сега не сме говорили за това
Отиваш при нея и и казваш "Мамо, дойде ми туко-що!" Няма нищо срамно не бой се, тя е жена, ще те разбере!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е да ама тя сега спи...Дали да и кажа утре или да я събудя?Първоначално написано от marilyn
Амии ти си прецени, защото все пак ти я познаваш. Предполагам си объркана и разстроена.. (поне аз се чувствах така, когато ми се случи). Ако я събудиш предполагам няма да ти се разсърди, имаш нужда от поне една майчина прегръдка в момента!
Ами тя няма да се ядоса или разсърди ама просто ме е срам..Първоначално написано от marilyn
Първоначално написано от Anonimka55
Мила няма от какво да те е срам, нали на всички ни идва рано или късно, нормално си е! Аз си спомням, че яко се шокирах, бях малка, не го очаквах, прибрах се един ден от даскало и![]()
И в тоя момент майка ми не видяла, че има някой в банята влиза и аз рева...
Повярвай, това не беше най-готиния начин да разбере! По-добре я събуди, кажи й какво ти се е случило и няма от какво да се срамуваш, все пак растеш, това е едно от най-нормалните неща, които може да ти се случи в тийн възрастта.![]()
![]()
Сигурно е хубав фдт-на (не съм ползвала конкретно този), но според мен по - добра идея е да използваш само коректор на проблемните зони (аз така правя като имам 3-4 пъпки на лицето и няма смисъл да го съсипвам цялото).Първоначално написано от NewYorker94
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
може ли да ми кажете за колко пари г/д. си взимате комплекта четки за маникюр ?
питах и в другата тема,но тук май има повечко хора![]()
Моля ви, споделете, ако имате добри впечатления от езикова школа за немски език в София. Прегледах в нета всичко, но знам, че има разни "шано" школи, които ги няма в интернет!![]()
В продавалник съм виждала за около 13 лв. май бяхаПървоначално написано от FuCKkK13
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
има и за по 8- 10 лева пак в продавалника, понякога пускат и промоцииПървоначално написано от Biskfitka
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Откъде мога да си намеря хубави ботуши,до към 100-150 лв. в София ?? Направо се отчаях,всичките лепени или велурени![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива