- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Няма. Беше си хубав за времето(мола) .. вече ходя рядко там. Както и да еПървоначално написано от j_adore2
. Иначе Зара има в Дъ Мол, в Сердика Център и на Витошка (до колкото знам) .
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Пресата , която си харесах на Елеком ,никъде я няма налична.. и сега съм се загледала в други два модела , на същата фирма, но не знам , кой да си взема.
http://elekom.bg/index.php?main_page...roducts_id=259
http://elekom.bg/index.php?main_page...roducts_id=258
Ето ги модели , не мога да реша , защото едната има йонизация ..
Дайте съвет или мнение от личен опит
Косата ми е леко чуплива, ако това е от значение..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Да знам товаПървоначално написано от brutaLxxbunny
Аз специално тогава (преди около месец ) си търсех велурени, защото вече имам два чифта кожени + кожени боти
Но ти препоръчвам да провериш там точно, защото доста трудно си намерих велурени - повечето бяха кожени. Освен това по Пиротска и Алабин видях същите модели ботуши, но с по-голяма надценка.
ю
lqlq89 , Това якенце май най-ще си ходи с кафяви аксесоари, както се вижда и на снимката по дръжката на чантата. Ако нямаш ботуши, наблегни на цвета на останалите аксесоари - шапка, чанта, колан, евентуално шал. Ако имаш ботуши, шалът може да с различен цвят или да пропуснеш шапката.
По принцип си мисля, че другият вариант е или червено или лилаво при аксесоарите, но трябва да избереш и за двата цвята по-тъмните им нюанси. Мисля, че със сиво и черно няма да си подхожда добре.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Garnier pure active сплав как се нанася и кога![]()
?
![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
На главната точно преди пици Парти има едно магазинче за диадеми и други такива за коса. А лятото имаше и едно на улицата, като сергия точно на ъгъла преди Папараци - от там съм си взимала аз.Първоначално написано от bloodyF
В тоя Гум, още като влезнеш тръгваш надясно, има една леличка със сергия за обици, пръстени, ластички, фибички и такива джунджурии - виж и там.
За какво точно използвате розовата вода?![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
bloodyF ГУМ са го закрили, смятай колко съм назадбях сега за едни изпити, взех си ги, няма скоро да ходя пак. Ама като си ходя ще ти пиша
иначе виж и в магазинчетата по левче...
Biskfitka и на мен ми е интересно![]()
За почистване на лице.
Тези продукти на Bourjois има ли ги вече в България?
![]()
![]()
![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
за буржоа-надали, не съм ги виждала
Маринче, преди месец ходих до там да търся една сергийка за едно нещо и на вратата пишеше че всички сергии и магазини са изместени..
дано има пари някой, да го направи мол..ще бъде яко :Д
розовата вода се ползва за почистване на лицето по принцип (аз не ползвам, защото се обривам от нея) или за маски с аспирин примерно (аспирин се натрошава, смесва се с розова вода и се търка лицето като ексфолиант, било много добро уж, веднъж го правих и не ми се получи, съотношението вижте в интернет)
Моля ви кажетеееееееПървоначално написано от BrokenHeartt
( днес си го купих, но разбрах само маската как се прави ;д До колкото разбрах трябва да се използва всеки ден 1 път дневно да се нанасе и веднага да се измие
или трябва да се изчака малко .. моля ви кажетеее
![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
някой има ли рег в помагало за да ми изтегли това?
http://download.pomagalo.com/588881/...abota/?search=
значи имам блуза тип прилеп, тъмно кафяво, но е прозрачна някаква.. какво мога да сложа отдолу (мислех си за някакъв едноцветен потник,черен или бял, така че да изпъква) като се има предвид, че ще нося дънки и тъмносини високи обувки. Приемам предложения!!
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Не разбрах за какъв сплав говориш.Първоначално написано от BrokenHeartt
някой??Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
офф глупости.. скраб исках да кажа .. за ето това става въпрос -- > http://prikachi.com/images.php?images/172/3331172P.jpgПървоначално написано от millmii
това е скраб, търкаш и миеш, 3в1-то е маска, ексфолиант и там кво беше още..търкаш здраво и миеш, би трябвало да пише дали е за ежедневна употреба
кафява блуза и сини обувки не ми звучи окей...черен потник все пак...боди може..черно боди потник или тениска няма как да нямаш според мен..
Заповядай, прочети това http://www.viewsofia.com/article/3264/Skrab-za-lice . На теб всъщност ти трябва продукт за ежедневно почистване ли ?Първоначално написано от BrokenHeartt
За кафявата блуза и аз не мисля, че е добра идея да се носи със сини обувки. Според мен е добре отдолу да си с черен изчистен потник![]()
JustMakeMeBelieveAgainN на кафявото бих сложила черно/сиво... някакъв потник отдолу или боди... може и боди с чашки ако имаш... - обаче страшна комбинация от кафява блуза, сини дънки и сиви ботуши о.О поне на мен не ми се връзва, прекалено различни цветове за да си допадат. Нека дънките бият на сиво и под блузата може да сложиш сив потник, така неутралният цвят само ще е кафявата блуза.
http://www.youtube.com/watch?v=gf02S...rec_grec_index
Това първото което слага брашно ли е? А второто до колкото разбрах е куркума![]()
брашно от леблеблия
прясно мляко
куркума на прах
бадемово масло
и чиста купа и лъжица
момичета, миналата неделя или събота, не помня, се къносах с крем-къна хербал, вишна, цвета беше много як първоначално (държах час и половина някъде), от тогава си мих косата 2 и сега след малко за 3ти път
обаче избледня доста...и на мен не ми харесва така
след колко време е препоръчително пак да слагам къна? доволни ли сте от някоя? правила съм се с афродита, ама мирише много гадно..бих изтърпяла пак ако трябва де..целта ми е червеното да се личи...не искам боя, дори и безамонячна..
Когато надебелееш губят ли се тръпчинките?(Знам,че е тъп въпросаа,ама ми е интересно :Д)
По-скоро неПървоначално написано от Sevdito
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.