.
Затворена тема
Страница 55 от 78 ПървиПърви ... 54551525354555657585965 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 1950
    Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Има ли Zara в мола на Стамболийски (че сме в голям спор с една приятелка)
    Няма. Беше си хубав за времето(мола) .. вече ходя рядко там. Както и да е . Иначе Зара има в Дъ Мол, в Сердика Център и на Витошка (до колкото знам) .
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Пресата , която си харесах на Елеком ,никъде я няма налична.. и сега съм се загледала в други два модела , на същата фирма, но не знам , кой да си взема.
    http://elekom.bg/index.php?main_page...roducts_id=259
    http://elekom.bg/index.php?main_page...roducts_id=258
    Ето ги модели , не мога да реша , защото едната има йонизация ..
    Дайте съвет или мнение от личен опит
    Косата ми е леко чуплива, ако това е от значение..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Откъде мога да си намеря хубави ботуши,до към 100-150 лв. в София ?? Направо се отчаях,всичките лепени или велурени
    Аз си взех от Екзарх Йосиф в отсечката успоредна на Пиротска. Ботушките ми са от естествен велур, 130 лв, но имаше и доста кожени. Аз лично си търсех велурени обаче И съм доста доволна досега.
    Не ме разбирай погрешно,аз обожавам велурени,обаче те стават на нищо при допир с вода (и респективно сняг..).Мерси иначе.Ще проверявам и другата седмица.
    Да знам това Аз специално тогава (преди около месец ) си търсех велурени, защото вече имам два чифта кожени + кожени боти Но ти препоръчвам да провериш там точно, защото доста трудно си намерих велурени - повечето бяха кожени. Освен това по Пиротска и Алабин видях същите модели ботуши, но с по-голяма надценка. ю

lqlq89 , Това якенце май най-ще си ходи с кафяви аксесоари, както се вижда и на снимката по дръжката на чантата. Ако нямаш ботуши, наблегни на цвета на останалите аксесоари - шапка, чанта, колан, евентуално шал. Ако имаш ботуши, шалът може да с различен цвят или да пропуснеш шапката .
    По принцип си мисля, че другият вариант е или червено или лилаво при аксесоарите, но трябва да избереш и за двата цвята по-тъмните им нюанси. Мисля, че със сиво и черно няма да си подхожда добре.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    откъде мога да си купя съвсем тъничка пластмасова диадемка.лятото баба ми (да бе баба ми) ми беше подарила някаква ама я счупих, а много ми харесваше..
    за благоевград ме интересува
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Garnier pure active сплав как се нанася и кога ?
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    откъде мога да си купя съвсем тъничка пластмасова диадемка.лятото баба ми (да бе баба ми) ми беше подарила някаква ама я счупих, а много ми харесваше..
    за благоевград ме интересува
    На главната точно преди пици Парти има едно магазинче за диадеми и други такива за коса. А лятото имаше и едно на улицата, като сергия точно на ъгъла преди Папараци - от там съм си взимала аз.
    В тоя Гум, още като влезнеш тръгваш надясно, има една леличка със сергия за обици, пръстени, ластички, фибички и такива джунджурии - виж и там.

Град
    Heaven
    Маринче, ГУМ са го закрили, на главната една такава диадемка ти е 5-6 лева, само до това под овиес не съм ходила, ще отида тия дни
    а ти ако си идваш насам пиши ми да излезнем, ако искаш )

Мега фен Аватара на Biskfitka
    За какво точно използвате розовата вода?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    у нас...
    bloodyF ГУМ са го закрили, смятай колко съм назад бях сега за едни изпити, взех си ги, няма скоро да ходя пак. Ама като си ходя ще ти пиша иначе виж и в магазинчетата по левче...

Biskfitka и на мен ми е интересно

За почистване на лице.

Тези продукти на Bourjois има ли ги вече в България?
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Град
    Heaven
    за буржоа-надали, не съм ги виждала
    Маринче, преди месец ходих до там да търся една сергийка за едно нещо и на вратата пишеше че всички сергии и магазини са изместени..
    дано има пари някой, да го направи мол..ще бъде яко :Д

розовата вода се ползва за почистване на лицето по принцип (аз не ползвам, защото се обривам от нея) или за маски с аспирин примерно (аспирин се натрошава, смесва се с розова вода и се търка лицето като ексфолиант, било много добро уж, веднъж го правих и не ми се получи, съотношението вижте в интернет)

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeartt
    Моля ви кажетеееееее ( днес си го купих, но разбрах само маската как се прави ;д До колкото разбрах трябва да се използва всеки ден 1 път дневно да се нанасе и веднага да се измие или трябва да се изчака малко .. моля ви кажетеее
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

някой има ли рег в помагало за да ми изтегли това?
    http://download.pomagalo.com/588881/...abota/?search=

значи имам блуза тип прилеп, тъмно кафяво, но е прозрачна някаква.. какво мога да сложа отдолу (мислех си за някакъв едноцветен потник,черен или бял, така че да изпъква) като се има предвид, че ще нося дънки и тъмносини високи обувки. Приемам предложения!!
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Град
    Sofia
    Моля ви кажетеееееее ( днес си го купих, но разбрах само маската как се прави ;д До колкото разбрах трябва да се използва всеки ден 1 път дневно да се нанасе и веднага да се измие или трябва да се изчака малко .. моля ви кажетеее
    Не разбрах за какъв сплав говориш.

Цитирай Първоначално написано от JustMakeMeBelieveAgainN
    значи имам блуза тип прилеп, тъмно кафяво, но е прозрачна някаква.. какво мога да сложа отдолу (мислех си за някакъв едноцветен потник,черен или бял, така че да изпъква) като се има предвид, че ще нося дънки и тъмносини високи обувки. Приемам предложения!!
    някой??
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Цитирай Първоначално написано от millmii
    офф глупости.. скраб исках да кажа .. за ето това става въпрос -- > http://prikachi.com/images.php?images/172/3331172P.jpg

Град
    Heaven
    това е скраб, търкаш и миеш, 3в1-то е маска, ексфолиант и там кво беше още..търкаш здраво и миеш, би трябвало да пише дали е за ежедневна употреба

кафява блуза и сини обувки не ми звучи окей...черен потник все пак...боди може..черно боди потник или тениска няма как да нямаш според мен..

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    офф глупости.. скраб исках да кажа .. за ето това става въпрос -- > http://prikachi.com/images.php?images/172/3331172P.jpg
    Заповядай, прочети това http://www.viewsofia.com/article/3264/Skrab-za-lice . На теб всъщност ти трябва продукт за ежедневно почистване ли ?

За кафявата блуза и аз не мисля, че е добра идея да се носи със сини обувки. Според мен е добре отдолу да си с черен изчистен потник

Град
    у нас...
    JustMakeMeBelieveAgainN на кафявото бих сложила черно/сиво... някакъв потник отдолу или боди... може и боди с чашки ако имаш... - обаче страшна комбинация от кафява блуза, сини дънки и сиви ботуши о.О поне на мен не ми се връзва, прекалено различни цветове за да си допадат. Нека дънките бият на сиво и под блузата може да сложиш сив потник, така неутралният цвят само ще е кафявата блуза.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    http://www.youtube.com/watch?v=gf02S...rec_grec_index
    Това първото което слага брашно ли е? А второто до колкото разбрах е куркума

Град
    Heaven
    брашно от леблеблия
    прясно мляко
    куркума на прах
    бадемово масло
    и чиста купа и лъжица

момичета, миналата неделя или събота, не помня, се къносах с крем-къна хербал, вишна, цвета беше много як първоначално (държах час и половина някъде), от тогава си мих косата 2 и сега след малко за 3ти път
    обаче избледня доста...и на мен не ми харесва така
    след колко време е препоръчително пак да слагам къна? доволни ли сте от някоя? правила съм се с афродита, ама мирише много гадно..бих изтърпяла пак ако трябва де..целта ми е червеното да се личи...не искам боя, дори и безамонячна..

Голям фен Аватара на Sevdito
    Когато надебелееш губят ли се тръпчинките?(Знам,че е тъп въпросаа,ама ми е интересно :Д)

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    Когато надебелееш губят ли се тръпчинките?(Знам,че е тъп въпросаа,ама ми е интересно :Д)
    По-скоро не

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си