- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
ами аз ползвам афинитон,но си е до кожа.. има хора,които го харесват и такива,които не го.. аз съм от тези,които го харесватПървоначално написано от xpuct0wa
.. иначе тестери
.. или щом имаш все светли и тъмни можеш да ги смесваш
![]()
аз афинитон имам №16, това със смесването не ми звучи добра идея ..Първоначално написано от FuCKkK13
![]()
--
но мерси все пак![]()
![]()
Как да различа кой дезодорант е за парфюмиране и кой против изпотяване?
На всичките пише део спрей.
Приятелите ми казват, че всички спрейове са вече против изпотяване(т.е. флаконите под налягане), а парфюмите и тоалетните води(които не са под налягане) са за парфюмиране.
Питам, защото и на самите продукти не е обозначено за какво точно да се използват. Както казах по-горе пише просто део спрей
ПП: За тези, които не са под налягане ми е ясно, че са за пафюмиране, но въпросът ми е дали останаха все пак флакони под налягане за парфюмиране и как да ги различа от флаконите против изпотяване![]()
Първоначално написано от MeChaNiCaL_PoeT
дезодорант за парфюмиране? повечето вървят в комплект с парфюма..
има спрейове, ароматизирани лосиони, тоалетни води, парфюми
за против изпотяване-стик, рол он, гел и т.н.
тия под налягане (рексона, гарние, нивеа, фа и т.н.) повечето са за против изпотяване..
примерно питаш в магазина за какво е и те ще ти кажат
но както казах, вече повечето са комплектчета с парфюм.. (:
Христова, колко парички? Каква ти е кожата на лицето (мазна, суха), за изравняване на тена ли да е , за прикриване на несъвършенства или за какво точно ти трябва?
и от тестерите го пробвай на страничната част на дланта , излезни на дневна светлина и виж, там кожата най- се доближава като цвят на тази на лицето
Някой може ли да ми каже за някакъв термозащитен продукт за коса ,защото косата ми е доста къдрава и бухнала и я изправям през ден -два.Също искам да попитам и за някакъв тоник за лице за суха или смесена кожа. Ии последно : не ми е напълно ясно на колко често ттрябва да ползвам Стимуланта на Икаров ,защото ме е страх косата ми да не свикне прекалено много с него ,да не стане някой гаф
![]()
Охх,значи една приятелка ми каза за някакъв тип бисквита,която на пипане все едно е гума,няма вкус и почти никакви калории,но засища ужасно много.Имате ли представа какво е това?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Тирамуси-те идват ли добре при ниско кръвно налягане,а бялата захар на чисто приемана?
Къде в София има ветеринарна аптека и колко стува тривитаминола?
^Не съм от София и не знам къде има,но цената му е около 5лв.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Какво бихте подарили на най-добра приятелка за 18ти рд? Подарявала съм й ВСИЧКО,ама наистина всичко ;д
Току що ми дойде една идея-кошница,в нея бонбони-сърчица,едно розово вино (любимо ми е ;д ) презервативи и подарявам от 8ми клас насам всяка година,така че и тях ;д и ще и взема нещо сребърно в кутийка и ще го сложа в кошницата.Как звучи ,а?Приемам и други идея...мислех си и за блузка нещо,ама тва е тъпоооо! ;d
Шофирай разумно - стигни жив!
Кутия за бижута?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Оогромна собственоръчна картичка + там бижуто, което си харесала + нещо откачено и странно, но което свързвате с ваш спомен, или някакъв колаж от снимки.. Може да и направиш торта, да ѝ наемеш стриптизьор, ваучер за скок с бънджи, или дреха, ако има нещо което отдавна си е харесала.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Момичета, какво точно представлява КИСЛОРОДНИЯ фон дю тен и каква е разликата му с обикновенния?
awerw♥
Кислороден фон дьо тен, който оставя супер свежо усещане върху кожата. С екстракт от кафяви водорасли, които стимулират клетъчната консумация на кислород и Ви даряват със сияен тен. Освежаващи микросфери и хидратиращ бял пчелен восък подхранват кожата. 30 мл
Вярно ли е,че ако тренирам всеки ден вместо да отслабна,краката ми ще се уголемят от мускулите...?Искам да си вталя краката обаче ме е страх да не станат по-обемисти :/
И точно сега ме е хванала музата да тренирам всеки ден(искам колкото се възможно по-бързо да отслабна,не по някакъв повод ами просто не мога да се търпя -.-),но помня,че преди бях чела нещо подобно че трябва да има почивка и пр...
???
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
мацка, всеки ден не се тренира
или ако го правиш, на единия ден правиш за корем, на другия за крака, на третия за ръце, пак за крака, пак корем и почивка
(примерно)
ама иначе ако тренираш усилено без диета, мазнините ще станат на мускули след известно време и после иди че ги оправяй,..
Колко пъти седмично да правя упражненията Pump it up??![]()
Препоръчаха ми да си взема шампоан на Phyto.
http://salonziba.files.wordpress.com...roductshot.jpg
Някой ползвал ли е нещо на тази марка,доволен ли е и заслужала ли си да дам 25 лева за шампоан ?
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Зависи от това колко те натоварва, по принцип след средно тежка до тежка тренировка трябва да има един възстановителен ден, в който да си починеш. Та, ако усещаш наистина натоварване - 3 пъти;Първоначално написано от strawberry88
Ако ти е по-лесно - максимум 5 пъти, за да може отново да имаш възстановителен период.
В първия случай - примерно: понеделник, сряда и петък тренираш, а през останалите се възстановяваш;
^^ Дано съм помогнала
Омг да не съм тъпа,че да се тъпча ;о!? Мисля,чеот поста ми ясно си личи че съм на строг режим, и че явно щом не се понасям няма да се тъпча.
Иначе правя Pump it up и бягам/то па мойто бягане 10 мин най-много да издържа ама все е нещо/ и коремни преси(не само от онея обикновенните ами и половинки,тип като колело,обратни и пр) правя,не че имам нужда за корема, но все пак...
Но се замислих днеска и ме достраша,да не се "оголемя"...
Мисля пъм ит ъпа да не го правя всеки ден и да разнообразявам със the biggest loser workout weight loss yoga или упражненията на синди.
И може би два/три дена свободни само с коремни преси,малко бягане и jumping jacks
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...