.
Затворена тема
Страница 58 от 78 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 1950
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не съм казала че се тъпчеш, но дори да ядеш плод, манджа с 2 филии хляб, кексче и супа на ден това ти е достатъчно да качваш, щото мускулите тежат..

човек да не опита да помогне, ще му се нахвърлите като куче на кокал, ейй..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Може ли да се пристрастиш към валериана?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    не съм казала че се тъпчеш, но дори да ядеш плод, манджа с 2 филии хляб, кексче и супа на ден това ти е достатъчно да качваш, щото мускулите тежат..

човек да не опита да помогне, ще му се нахвърлите като куче на кокал, ейй..
    Сори малко съм в ПМС(ама това е и добре защото тогава от злоба си го изкарвам в тренировки ;д)

Ти това дето си го напила за тъпчене ли го смяташ ;О Леле знаачи представите ви за тъпчене са мн ниски,аз ако като тръгна да се тъпча....Все пак не мисля,че ако някое момиче прави упражнения , бяга редовно и яде така няма да отслабне(изключваме кексчето).Все пак не е като чийсбургер и пр ;д А и нали тренира....

Но аз иначе сладко не ям,хляб също ама супа и манджи да :/
    Днеска ядох 2 бисквити белвита(53кал едната) 2 мандарини и преди малко леща.
    Но пък мисля днеска да не правя Pump it up страх ме хвана ;д Само упражненията за корема,малко скачане и още малко бягане.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    няма нищо
    иначе не е важно да ядеш малко
    дори обратното
    ама закуската е много наситена, обяда средно , а вечерята хич.. не се яде 2-3 часа преди ядене, пиеш много вода без сокове, алкохол често, цигарите ако пушиш ги намали, газирано не, сладко 80+ процента черен шоколад, плодове (без банани), зеленчуци,
    и днес си яла твърде малко!!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на December
    аз едно питах то за хранене ми обърнахте въпроса;д
    трябва ли да правя един-2 дена почивка,за да не ми станат краката големи или не?аз предпочитам без почивка че да е по-бързо свалянето,но явно....
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF

ама иначе ако тренираш усилено без диета, мазнините ще станат на мускули след известно време и после иди че ги оправяй,..
    Мазнините не се превръщат в мускули те просто се топят.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ledenakrasota и strawberry88 тези неща съм й ги подарявала,дори рамката и гримовете за миналия рд ;д
    DesireToFire благодаря и на теб,но за съжаление не съм я виждала от 1 месец сигурно ;д и нито знам какво си е харесала,нито от какво има нужда в момента,направо ужас... Май ще си остане бижуто,виното и т.н.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    не
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Голям фен Аватара на Sevdito
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    ДА може,ако прекалиш..все пак е успокоително и не е препоръчително да го пиеш много често.

http://u.univision.com/contentroot/u..._jackiea_7.jpg
    http://maitapi.com/images/stories/a_...fla/kif_02.jpg (само къдриците гледаите! ;д )
    как мога да получа такива големи къдрици или както им казват ''буклии'' ;д
    Имах маша,но беше не достатъчно дебела и не ставаха..пресата я хвърлих и не знам кога ще си купувам нова,така че кажете с какви ролки се получават...ако може
    http://hair2007.bg/images/722030%20pack!.jpg може би с такива?

И още един въпрос ...боядисвам се при фризьорката ми,но трябва да се съобразявам с това кога е в града,пък и не се получава точно цвета ,който искам ,не че става грозно де ;д но съм решила да се боядисам сама тоя месец
    Кажете някаква хубава боя..Престиж хубава ли е ?
    Цвета на косата в момента ми е нещо такова -> http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...14591647_n.jpg
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...60763156_n.jpg
    (аз съм на снимкиите ! ;д )
    Искам да стане нещо такова -> http://www.infotech.bg/images/small_...-za-Aneliq.jpg
    http://www.infotech.bg/images/small_...ba-greshka.jpg
    Някой да ми предложи хубава светла боя
    Косата ми и без това е неравномерно боядисвана,защото имах кичури ; така че няма нужда пак да си правя кичури като на снимката

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MeChaNiCaL_PoeT
    Как да различа кой дезодорант е за парфюмиране и кой против изпотяване?
    На всичките пише део спрей.
    Приятелите ми казват, че всички спрейове са вече против изпотяване(т.е. флаконите под налягане), а парфюмите и тоалетните води(които не са под налягане) са за парфюмиране.
    Питам, защото и на самите продукти не е обозначено за какво точно да се използват. Както казах по-горе пише просто део спрей

ПП: За тези, които не са под налягане ми е ясно, че са за пафюмиране, но въпросът ми е дали останаха все пак флакони под налягане за парфюмиране и как да ги различа от флаконите против изпотяване
    Ако са против изпотяване има в едно кръгче (най-често) и там пише или 24 или 48, а може и 72 часа т.е. против изпотяване

Момичета да ви питам .. изпрах си един вълнен пуловер, който си купих преди няколко дни от Бенетон и .. стана като за дете в 3 клас
    Може ли да се оправи?

Още нещо: Имам 2 пъпчици в устата- явно афти (май-така се казваха, не съм сигурна) и болят ужасно. Някакви съвети да се махнат по бързо? И от какво се появяват
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    Приятелите ми казват, че всички спрейове са вече против изпотяване(т.е. флаконите под налягане), а парфюмите и тоалетните води(които не са под налягане) са за парфюмиране.
    Питам, защото и на самите продукти не е обозначено за какво точно да се използват. Както казах по-горе пише просто део спрей

ПП: За тези, които не са под налягане ми е ясно, че са за пафюмиране, но въпросът ми е дали останаха все пак флакони под налягане за парфюмиране и как да ги различа от флаконите против изпотяване
    Ако са против изпотяване има в едно кръгче (най-често) и там пише или 24 или 48, а може и 72 часа т.е. против изпотяване

Момичета да ви питам .. изпрах си един вълнен пуловер, който си купих преди няколко дни от Бенетон и .. стана като за дете в 3 клас
    Може ли да се оправи?

Още нещо: Имам 2 пъпчици в устата- явно афти (май-така се казваха, не съм сигурна) и болят ужасно. Някакви съвети да се махнат по бързо? И от какво се появяват

За пуловера-може би като го простираш трябва да го опъваш хубаво и така да го простреш , а афтите- да ги мажеш с мед и сода обикновено много помага, но май има и някакви кремове.

п.п Май се получават или като си яла нещо немито или примерно като се прехапеш и после .. ;х

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от flower757
    Цитирай Първоначално написано от millmii

Може ли да се оправи?

За пуловера-може би като го простираш трябва да го опъваш хубаво и така да го простреш , а афтите- да ги мажеш с мед и сода обикновено много помага, но май има и някакви кремове.

п.п Май се получават или като си яла нещо немито или примерно като се прехапеш и после .. ;х
    Мерси! А меда и содата .. да ги смеся ли ?
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

^И използвай вода за уста,за да не се появяват

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Препоръчайте ми нещо против цъфтеж на косата...
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от mimsSss96
    Препоръчайте ми нещо против цъвтеж на косата...
    масло от пшеничен зародиш

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    +1.. или глис имат цяла такава серия - аз ползвах само шампоана и флуида и пак бях доволна.. кристали на които си пише,че са ПРОТИВ цъфтеж - дори бих ти препоръчала ако искаш

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    И все пак аз съм повече ЗА, нещо натурално.

Banned Мега фен
    И все пак аз съм повече ЗА, нещо натурално.
    тогава преди баня си мажеш или цялата коса или 4-5 см. само върховете с масло от пшеничен зародиш или мед + зехтин ПОМАГА -лично доказано

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Подкрепям!

Голям фен Аватара на Colombia
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    +1.. или глис имат цяла такава серия - аз ползвах само шампоана и флуида и пак бях доволна.. кристали на които си пише,че са ПРОТИВ цъфтеж - дори бих ти препоръчала ако искаш
    Аз искам
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Стара Загора
    Моят въпрос не е за козметика, но сметнах че е по-добре да попитам тук отколкото да правя нова тема.
    Та въпросът ми е как става копуването на дрехи от сайта "koketna" например. Преди никога не съм обръщала внимание на подобни сайтове, нито съм ги разглеждала по-обстойно, но вчера си харесах една жилетка от "Кокетна" и се чудя дали да си я поръчам. И все пак да си кажа въпроса - Когато я поръчаш си пишеш адреса и когато дойде поръчката тогава ли се плаща и колко горе-долу се взима за доставка (от Стара Загора съм)?

Против цъфтеж - масло от пшеничен зародиш :]]

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    А аз да попитам, възможно ли е да ми закъснява заради наскоро започната диета?
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от GirLN
    А аз да попитам, възможно ли е да ми закъснява заради наскоро започната диета?
    Да.
    Иначе за кокетна - поръчваш си дрехата, звънят ти да потвърдиш, че я искаш и когато ти я донесат с куриер я плащаш. Доставката понякога е безплатна, но зависи. Би трябвало да можеш да я върнеш в 7 дневен срок, ако не ти хареса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си