.
Затворена тема
Страница 6 от 78 ПървиПърви ... 23456789101656 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 1950
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Да, и двете жълти съм ползвала. Струват си парите. Давай смело. Само не си купувай Falsies.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Shizaya
    Град
    Beyond the clouds ~the promised place.
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от Shizaya
    Имам въпросче: измиващата пяна за лице достатъчна ли е за почистване на грим от лицето (или крем)?
    Зависи.
    От какво? ^^
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Град
    пространството на Дисе
    Имам въпросче: измиващата пяна за лице достатъчна ли е за почистване на грим от лицето (или крем)?
    Зависи.
    От какво? ^^
    От това какво е написал производителя върху етикета. Дай по-конкретно марка.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Зависи.
    От какво? ^^
    От това какво е написал производителя върху етикета. Дай по-конкретно марка.
    Разбирам. Аз питах принципно дали само пяната е достатъчна за почистване на лицето.
    За конкретна марка и продукт => http://www.vichyconsult.bg/purete_th...uktova-gama-2/
    Става въпрос за последната, розовичката.
    » Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.

Град
    пространството на Дисе
    На самата опаковка не пише ли нещо по въпроса? Ексфолиак и Ивостин геловете стават за почистване на грим, но за твоя продукт не намерих нищо читаво като информация.

Град
    Не, имаше залепен етикет с описание, но от водата буквите са се размили. Ако не бъркам пишеше това, което и в сайта.
    Затова и попитах дали пяната за почистване е достатъчна, без значение марката.
    Не ми се иска да използвам тоалетно мляко, не ми харесва. Но не съм убедена, че пяната само е достатъчна.

Голям фен Аватара на shadows92
    Може ли да помоля някой да ми изясни нещо !?
    След малко искам да си направя парна баня на лицето и да си опитам да си махна черните точки , ще ми обясните ли точно как трябва да се направи парната баня за най-голям ефект ,колко време и т.н и дали ще стане ако след парната баня и след стискането леко натискайки с нещо като шпатула мина по носът , за да де махнат малките точки който не може да се изтискат ? Мерси

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от shadows92
    Може ли да помоля някой да ми изясни нещо !?
    След малко искам да си направя парна баня на лицето и да си опитам да си махна черните точки , ще ми обясните ли точно как трябва да се направи парната баня за най-голям ефект ,колко време и т.н и дали ще стане ако след парната баня и след стискането леко натискайки с нещо като шпатула мина по носът , за да де махнат малките точки който не може да се изтискат ? Мерси

не съм сигурна дали е така
    ама все пак..завираш тенджера с вода и с една кърпа или одеяло се покриваш (и главата покриваш) и се навеждаш над тенджерата и чакаш 5-10 минутки за да ти се отворят порите хубаво и после взимаш марля и стискаш с нея точките (недей с нокти, че остават белези) а за натискането с шпатула не съм сигурна че ще се получи...

Цитирай Първоначално написано от punksss
    Абе от известно време над левия ми клепач имам някъв участък със суха кожа. От време, на време, дори се бели. Ползвах там няколко вида крем и понякога изчезва, ама не е за дълго. Някаква идея от какво може да се е получило така?
    най-вероятно е нещо като лишей или както там се казва..аз имах и го мазах с мазен крем..след няколко дни мазане ми го нямаше..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    пространството на Дисе
    ^Дайте да не гадаем лишей ли е или не е.
    Момичето да отговори има ли сърбеж или не и кожата там лющи ли се иправи ли петното да изглежда посипано с пудра захар?
    Преди да се появи това петно, имаше ли малки мехурчета там?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от bluef
    Иска ми се да придам лек червеникъв цвят на косата си и ми предложиха шампоани, които боядисват. Та някой да е ползвал и какъв е бил резултатът? И коя марка ще ми препоръчате? Чувала съм добри отзиви само за Palette.
    Зависи какъв е цвета на косата. Ако ти е тъмна - не очаквай да ти се получи нещо.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Четката ми за сенки

я потопих в лакочестител, за да може след лакирането да махна ненужното (че памука ми полепва по маникюра) - това от едната страна, а от другата ( моята има две "тампончета", а по средата е "пръчката" :д ) вече я бях зацапала със сини сенки.
    Искам да махна и лакочестителя, и следите от сенки, обаче като я потопя в гореща вода не става, а със сапун - същото. Какво да правя?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Ми к'во да правиш не знам. За мен си си похабила четката.
    За клечка за уши не си ли чувала? И като не искаш да е с памук увиваш обикновена фибичка с марля, става малко като клечката за уши и върши работа.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Повече от фен Аватара на punksss
    Абе от известно време над левия ми клепач имам някъв участък със суха кожа. От време, на време, дори се бели. Ползвах там няколко вида крем и понякога изчезва, ама не е за дълго. Някаква идея от какво може да се е получило така?
    Дерматолог.

Сърбеж има ли? Стои ли като посипано с прах?
    Да, понякога ме сърби.

Повече от фен Аватара на punksss
    ^Дайте да не гадаем лишей ли е или не е.
    Момичето да отговори има ли сърбеж или не и кожата там лющи ли се иправи ли петното да изглежда посипано с пудра захар?
    Преди да се появи това петно, имаше ли малки мехурчета там?
    Мм нямаше мехурчета. Просто почна да ми се бели кожата.

Град
    ~Plovdiv~
    Депилаторът за бикини линия може ли да се използва за цялата интимна зона или си става само за бикини линията.. ?

Град
    пространството на Дисе
    Мм нямаше мехурчета. Просто почна да ми се бели кожата.
    И кожата се бели само там, така ли?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Някой ползвал ли е измиващ гел за лице на Elea? Препоръчаха ми го в една тема и след около 30 минути се каня да се замъкна до ЦБА-то и да си взема един.

Град
    пространството на Дисе
    ^"Язък за парите" ще е.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Избор между 2 дезодоранта- Lady Speed Stick или Rexona? Koй е по-добрият?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Rexona според мене

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Rexona

Повече от фен Аватара на mine
    Цитирай Първоначално написано от darrie
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    На мен също.
    Даже май ще бъда първата,която питам.

Та,кое е по - добре: кристалите или термозащитния спрей на Syoss ?
    Тъй като някои ми казват,че кристалите също са за предпазване на косата от "горещината" на пресата, а доколкото знам са само за заглаждане. Та,затова питам.
    Кристалите за против цъфтеж и се слагат само в краищата.
    Протектора е, за да не ти се изтощи косата от пресата/сешоара/машата.
    Две напълно различни неща са.
    Аз в момента също ползвам спрея на Сайъс, но прочетох, че момичетата тук са по-доволни от протектора на Лореал и смятам като свърша този на Сайъс да си взема на Лореал, за да ги сравня сама за себе си.

Колко струва протектора на Лореал ?
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^вземи си мъжки...по-добра защита има..аз вчера викам ''чакай да се напръскам с този на дядо ми (жилет) да видя каква е разликата между мъжки и женски" еми до обяд не беше мръднала миризмата...със сигурност ще си купя мъжки следващия път
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    вземи си бабария много е е фективен с приятен аромат , не оставя бели петна защото не съдържа талк .
    Maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story.

Повече от фен Аватара на mine
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Отзиви за тази спирала?

Чувала съм, че е добра и, че са доволни от нея

Колко струва
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми