- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
Моята коса е чуплива и искам да си взема преса за изправяне и съм се спряла на два модела. Може ли да ми кажете кой от двата е по-добър и ако имате някакви други предложения?Ето пресите: http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity и http://elekom.bg/index.php?main_page...roducts_id=341 ..
)
искам да попитам как ще изглежда косата след като е ползван дифузер?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
^ начупена все едно разпуснати къдрици![]()
мхм благодаря ти :*
Между тези двете- определено тази на белисима!
Ами точно за това смених тези на Дъ Боди Шоп-а с други и те си попиват, но не чак така, че въобще да не се усещат и точно от там идва това ужасно чувство :@
Пореден въпрос: Преди малко в аптеката в Сердика Център видях един душ-гел, но не запомних марката.. Биодерма, Виши.. нещо от този род беше. Значи в шише 1 литър(35 или 36 лева.), син на цвят и с помпичка. Пишеше, че е специално създаден за суха кожа, за да предотврати опъванията (което при мен е винаги след баня). Не съдържаше сапун (какво всъщност значи това) Таа.. някой сеща ли се марката? Виждал /използвал ли го е? Доволни/недоволни? Ако някой има скоро път натам може ли да провери? Мерси предварително!
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Тъп въпрос, ама: Колко често е редно да се ползва маска за коса? Става въпрос за Miosotis, къпя се през ден или всеки ден и я ползвам през едно миене, ама нещо много често ми се струва.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
^ Според мен веднъж седмично е достатъчно.
^ до 2 пъти седмично и не я слагай в корените,защото купените маски омазняват..
![]()
Включвам се към питащите. Като цена е г/д еднаква с продуктите на Виши и ми е любопитно. 98% съм сигурна, че марката е хубава, но все пак ..
ПС: Май такъв беше душ-гела за който питах по - горе.. http://www.kozmetika.bg/show/BIODERM...E%D0%B6%D0%B0/
Последно редактирано от millmii : 12-05-2011 на 22:17
ей на предната страница попитах,но няма отг. .. никой ли не знае сайт с оригинални парфюми.. и да има лейди милион
![]()
Виж тук, има много инфо и отзиви : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559301.0
Аз пък искам да ви питам за едно домашно на сестра мииДали са и да даде синоними на джойстик, тракболи и контролери, а аз не искам да я разочаровам
![]()
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Ти ме уби, бре!
Хм, няма как да наречеш джойстик, освен описателно да се опиташ да го назовеш, в противен случай ще измислиш нова дума. Например джойстик - периферно устройство на компютър или игрална конзола. Обаче не знам дали върши работа, не звучи като синоним. Абе, кой учител е дал тая малоумна задача, бре!
Игрална конзола- идеално, как не се сетих!Ами те тия днешните учители...Сестра ми си намира оправдание все кака да и търси домашните![]()
честно казано идея си нямам какво са тракболите
По тази логика : контролери - игрални бутони, а тракболи - управляващ механизъм, задвижващ механизъм, нещо такова?!
тракбол - едно време когато е нямало сегашните мишки, са били нещо като мишка, обърната нагоре, и и движиш топчето с пръст... и ти се мести курсора на лаптопа.![]()
мерси голяма логика
Значии.. Не знам дали въпроса ми е за тук, но все пак ще попитам.. хД Дооооста отдавна (преди около.. 3-4 месеца?) си пръснах с лак за коса без да искам по врата и ми беше станало едно като петънце.. На пипане се усеща като суха кожа, но не се бели.. А на вид е.. Червено петно.. хДД Таа мазах го аз с разни неща, които ми препоръчаха и ми минава за ден-два, но после пак се появява.. И най-големият проблем е, че мнооооого ме сърби! Т-Т Наистина не знам какво да правя.. Трябва ли да отида на дерматолог, за да го види, или?? Ако да - някой може ли да ми препоръча добър дерматолог в Русе, защото за пръв път ми се налага да ходя и си нямам и на представа къде, как и т.н. :Д Благодаря :3
^и сестра ми е така, но тя не е от лак за коса, а от парфюми, защото много и е чувствителна кожата, маза се с алергозан и доста и помогна, така че прочети в интернет за него и виж дали ще ти е от полза
няма проблем
искам да попитам имам 2-3 пъпчици (не са акне) като ги стискам не излиза нищо, но не знам защо ги има. Аз си мисля, че защото ще ми идва, но не знам дали е така
^ най-вероятно е от това![]()