.
Затворена тема
Страница 61 от 78 ПървиПърви ... 115157585960616263646571 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 501 до 1 525 от общо 1950
    Моята коса е чуплива и искам да си взема преса за изправяне и съм се спряла на два модела. Може ли да ми кажете кой от двата е по-добър и ако имате някакви други предложения? Ето пресите: http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity и http://elekom.bg/index.php?main_page...roducts_id=341 .. )

Супер фен
    искам да попитам как ще изглежда косата след като е ползван дифузер?
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Banned Мега фен
    ^ начупена все едно разпуснати къдрици

Супер фен
    мхм благодаря ти :*

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Question

Цитирай Първоначално написано от missxsmiley Виж мнението
    Моята коса е чуплива и искам да си взема преса за изправяне и съм се спряла на два модела. Може ли да ми кажете кой от двата е по-добър и ако имате някакви други предложения? Ето пресите: http://www.bellissima.bg/?4,bellissima-creativity и http://elekom.bg/index.php?main_page...roducts_id=341 .. )
    Между тези двете- определено тази на белисима!

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да не би лосиона да не попива достатъчно добре ? Оставя ли мазен филм след нанасянето ?
    Ами точно за това смених тези на Дъ Боди Шоп-а с други и те си попиват, но не чак така, че въобще да не се усещат и точно от там идва това ужасно чувство :@

Пореден въпрос: Преди малко в аптеката в Сердика Център видях един душ-гел, но не запомних марката.. Биодерма, Виши.. нещо от този род беше. Значи в шише 1 литър(35 или 36 лева.), син на цвят и с помпичка. Пишеше, че е специално създаден за суха кожа, за да предотврати опъванията (което при мен е винаги след баня). Не съдържаше сапун (какво всъщност значи това ) Таа.. някой сеща ли се марката? Виждал /използвал ли го е? Доволни/недоволни? Ако някой има скоро път натам може ли да провери? Мерси предварително!
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на breathless

Question

Тъп въпрос, ама: Колко често е редно да се ползва маска за коса? Става въпрос за Miosotis, къпя се през ден или всеки ден и я ползвам през едно миене, ама нещо много често ми се струва.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Град
    Sofia
    ^ Според мен веднъж седмично е достатъчно.

Banned Мега фен
    ^ до 2 пъти седмично и не я слагай в корените,защото купените маски омазняват ..

Супер фен Аватара на breathless
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ до 2 пъти седмично и не я слагай в корените,защото купените маски омазняват ..
    Това за корените поне го знам. :P Благодаря и на двете.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Някой ползвал ли е продуктите на Bioderma? Отзиви?

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от RainOfHope Виж мнението

Включвам се към питащите. Като цена е г/д еднаква с продуктите на Виши и ми е любопитно. 98% съм сигурна, че марката е хубава, но все пак ..

ПС: Май такъв беше душ-гела за който питах по - горе.. http://www.kozmetika.bg/show/BIODERM...E%D0%B6%D0%B0/
    Последно редактирано от millmii : 12-05-2011 на 22:17

Banned Мега фен
    ей на предната страница попитах,но няма отг. .. никой ли не знае сайт с оригинални парфюми .. и да има лейди милион

Цитирай Първоначално написано от RainOfHope Виж мнението

Изписа ми го дерматолог, като похвали марката. Не е зле.
    Един момент невнимание - цял живот страдание.
    НЕ на войната по пътищата!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ей на предната страница попитах,но няма отг. .. никой ли не знае сайт с оригинални парфюми .. и да има лейди милион
    Виж тук, има много инфо и отзиви : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=559301.0
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Аз пък искам да ви питам за едно домашно на сестра мии Дали са и да даде синоними на джойстик, тракболи и контролери, а аз не искам да я разочаровам
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Ти ме уби, бре!
    Хм, няма как да наречеш джойстик, освен описателно да се опиташ да го назовеш, в противен случай ще измислиш нова дума. Например джойстик - периферно устройство на компютър или игрална конзола. Обаче не знам дали върши работа, не звучи като синоним. Абе, кой учител е дал тая малоумна задача, бре!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Игрална конзола- идеално, как не се сетих!Ами те тия днешните учители...Сестра ми си намира оправдание все кака да и търси домашните

честно казано идея си нямам какво са тракболите

По тази логика : контролери - игрални бутони, а тракболи - управляващ механизъм, задвижващ механизъм, нещо такова?!

тракбол - едно време когато е нямало сегашните мишки, са били нещо като мишка, обърната нагоре, и и движиш топчето с пръст... и ти се мести курсора на лаптопа.
    Пази моториста !!!

мерси голяма логика

Значии.. Не знам дали въпроса ми е за тук, но все пак ще попитам.. хД Дооооста отдавна (преди около.. 3-4 месеца?) си пръснах с лак за коса без да искам по врата и ми беше станало едно като петънце.. На пипане се усеща като суха кожа, но не се бели.. А на вид е.. Червено петно.. хДД Таа мазах го аз с разни неща, които ми препоръчаха и ми минава за ден-два, но после пак се появява.. И най-големият проблем е, че мнооооого ме сърби! Т-Т Наистина не знам какво да правя.. Трябва ли да отида на дерматолог, за да го види, или?? Ако да - някой може ли да ми препоръча добър дерматолог в Русе, защото за пръв път ми се налага да ходя и си нямам и на представа къде, как и т.н. :Д Благодаря :3

Супер фен
    ^и сестра ми е така, но тя не е от лак за коса, а от парфюми, защото много и е чувствителна кожата, маза се с алергозан и доста и помогна, така че прочети в интернет за него и виж дали ще ти е от полза

Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    ^и сестра ми е така, но тя не е от лак за коса, а от парфюми, защото много и е чувствителна кожата, маза се с алергозан и доста и помогна, така че прочети в интернет за него и виж дали ще ти е от полза
    Благодаря ^__^

Супер фен
    няма проблем
    искам да попитам имам 2-3 пъпчици (не са акне) като ги стискам не излиза нищо, но не знам защо ги има. Аз си мисля, че защото ще ми идва, но не знам дали е така

Banned Мега фен
    ^ най-вероятно е от това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си