- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси.
честно казано идея си нямам какво са тракболите
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
По тази логика : контролери - игрални бутони, а тракболи - управляващ механизъм, задвижващ механизъм, нещо такова?!
тракбол - едно време когато е нямало сегашните мишки, са били нещо като мишка, обърната нагоре, и и движиш топчето с пръст... и ти се мести курсора на лаптопа.![]()
Аз съм имала мишка с топче,но топчето си беше отдолу и си движех мишката нормално,като сегашната
Ааа моя въпрос...нали се сещате за ония гадни подкожни косъмчета около...интимните части ;д Имах си такава подутина под кожата...но по едно време забелязах къде точно е косъмчето и стисках...в продължение на много време,вече като я стискам няма нищо,то беше станало като пъпка,но на 2-3 милиметра от тази пъпчица се появи подутина,колкото грахово зърно може би (е добре де,малко по-малка ;д ) ..не ме боли,само когато бельото ми е някакво по тясно и натиска много там,защото то се намира почти до мястото където ми се свива бедрото (ох какво обяснениее ;д ) ...И ми стана малко като раничка,щото аз не го оставям,та има си коричкаНо ме дразни,грозно е ! В интернет четох,че се мажат с Ихтиол,защото ако стане много голямо трябва да го маха хирург и т.н. ,а аз не искам това :х Вие как се справяте с тия неща :O Толкова упорит косъм не съм виждала :O
Шофирай разумно - стигни жив!
Против появата на подкожни косъмчета се препоръчва ексфолиране преди и след обезкосмяване. Също така има специални продукти за третиране на подкожните косъмчета.
Твоя случай ми звучи малко по-различно и може би ще е добре да се посъветваш с лекар.
ПП. сгъвката в горната част на бедрото се нарича ингвинална гънка.
Благодаря...ми то вчера го стиснах и него,спадна на половина май...;д но е много неприятно ,пък и точно на това място (то на друго не ми излизат ;д ) .
Ако не мине ще отида на лекар,но щом вече успях да го стисна май няма да се наложи
koshtramba значи съм била много малка,когато ги е имало тия ''мишки''![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
мерси голяма логика
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Значии.. Не знам дали въпроса ми е за тук, но все пак ще попитам.. хД Дооооста отдавна (преди около.. 3-4 месеца?) си пръснах с лак за коса без да искам по врата и ми беше станало едно като петънце.. На пипане се усеща като суха кожа, но не се бели.. А на вид е.. Червено петно.. хДД Таа мазах го аз с разни неща, които ми препоръчаха и ми минава за ден-два, но после пак се появява.. И най-големият проблем е, че мнооооого ме сърби! Т-Т Наистина не знам какво да правя.. Трябва ли да отида на дерматолог, за да го види, или?? Ако да - някой може ли да ми препоръча добър дерматолог в Русе, защото за пръв път ми се налага да ходя и си нямам и на представа къде, как и т.н. :Д Благодаря :3
^и сестра ми е така, но тя не е от лак за коса, а от парфюми, защото много и е чувствителна кожата, маза се с алергозан и доста и помогна, така че прочети в интернет за него и виж дали ще ти е от полза
Живота е рисуване без гума за триене... : )
няма проблем
искам да попитам имам 2-3 пъпчици (не са акне) като ги стискам не излиза нищо, но не знам защо ги има. Аз си мисля, че защото ще ми идва, но не знам дали е така
^ най-вероятно е от това![]()
Имам доста неприятни пъпки отзад на гърба не знам вече от колко време и не изчезват имам и отпред малко пъпки кажете ми с какво да ги мажа какво да ползвам за да изчезнат тотално .
Този месец някои от продуктите на Лореал са намалени. Бихте ли ми казали коя от спиралите е най-добра и на каква цена е? Искам също и за фон дьо тен-а информация, ако може. Благодаря предварително!
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
Biskfitka, да, но аз говоря за още преди тях, тогава са били актуални тракболите, особено при лаптопите. Иначе мишките с топчета всички сме ги имали.![]()
благодаря ти ..фък..
да ви попитам.. значи по принцип всеки ден ям по малко пчелен прашец и по 1-2 плода.. но сега си купих и витамини и бирена мая и мисля,че всичките тези витамини,които приемам ще ми дойдат много.. според вас добре ли е ако сега оставя разтворимите витамини и си приемам пчелния прашец и бирената мая + плод на ден ? защото днес почнах с бирената мая и не ми се иска да спирам..![]()
mynichkaTanq моля![]()
^ забравих да кажа.. това + пчелен прашец всеки ден по малко + 1-2 плода на ден
Rebirthing - ами и бирената мая и витамините съдържат един и същи състав (а,е,ц,б1,б2,б6,б12) сега ще ти ги напиша в грамове:
витамините:
а - 900 (микро грама,че такова ''м'' на клавиатурата не мога да напиша)
ц - 75мг
е - 10мг
б1 - 2
б2 - 2
б6 - 2
б12 - 5 микро.г
NE - 20mg
д-пантотенат Са - 10мг
фолат - 200 микро.г.
Д3 -5минкро.
биотин-50минкро.г.
бета каротен -0.45мг
бирената мая:
ц - 1000мг.
е - 160мг
а - 92мг
б1 - 12
ниацин - 120мг
б2 -20мг
пантотенова киселина 10мг
б6 - 0.4мг
биотин - 50 микро.г
фолиева киселина - 200 микро.г.
б12 - 0.6 микро.г.
холин- 320мг
има и още неща в бирената мая ,но това са витамините + 2-3 други![]()
Rebirthing доста интересен човек си (в добрия смл.)
FuCKkK13 защо ще приемаш бирена мая, плодове и т.н. (с нещо целиш да направиш ли?)