.
Затворена тема
Страница 65 от 78 ПървиПърви ... 155561626364656667686975 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 1950
    Banned Мега фен
    така.. поръчах си преса белисима креативити,но не ми идва потвърждение на имейла.. някой друг да е имал такъв проблем ?

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Скоро искам да си купя нова спирала и се колебая между две:
    1. http://prikachi.com/images/286/4134286a.jpg
    2. http://prikachi.com/images/287/4134287G.jpg
    Коя е по-добра според вас???
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^първата

Супер фен
    ^да наистина по-добре е 1-вата
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    втората, според мен : )
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Аз искам някой който разбира от това да ми "предпише" някой кремче или лосион за лицето, преди имах пъпки сега почти нямам но избиват от време на време по някоя досадна, та не това ми е проблема, а че лицето ми се омазнява доста по бързо от нормалното и започва да лъщи, някой път дори се зачервява и е супер гадно, не съм ползвал до сега нищо за лицето просто го мия с вода, затова искам някой да ми каже нещо с което да спре това омазняване. Моля кажете точните имена и кое по колко пъти на и по кое време на деня да ползвам.

Голям фен Аватара на Mirage3
    Наскоро си купих розова вода, обаче не съм сигурна кога мога да я ползвам за повече ефект. Няколко пъти си я слагах в различни времена - след къпане, вечер след като съм си смъкнала грима, сутринта... Кога я ползвате вие?

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Аз я ползвам като тоник и съм сложила в нея малко масло от жожоба
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да, розовата вода тонизира . Тя е 3в1, почиства, тонизира, овлажнява.
    А като си я сложа на лицето (преди крема), след това трябва ли да я отмия ?

Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    Кои храни са богати на витамин Б ?
    Може да ми кажете за храни, които съдържат от всички видове витамин Б..

ПС: От 2 дни една черна точка става пъпка и се опитва да избие и е адски болезнено. Някакви идеи с какво да я намажа,например?
    Последно редактирано от millmii : 12-11-2011 на 19:43
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Уфф.. Не знам какво да правя сега. >_< Снощи с купих от лентичките за обезкосмяване над горната устна.. По принцип ползвам на.. Дева (мисля, че?) едни розови.. Но нямаше и взех някакви други (не помня марката) за чувствителна кожа (ваксата или каквото и да е там по лентичките беше бяло ХД)... Таа тази сутрин си махнах мустачките с тях и сега на.. ъъ не знам как се казва това място.. тази извивчица над средата на устните.. е както и да е, дано ме разбирате. :Д Таа там ми се появиха маааалки пъпчици и е много зачервено.. Странното е, че е само там.. В смисъл няма никакви проблеми в страните, а точно там.. Но е много червено и изобщо не избеля вече цял ден.. Та има ли някакъв начин да го махна? Или утре ще ходя на училище с червен "мустак" ..... Т____Т

ПС: Не си купувам лентичките на цяла кутия, ами 1 по 1.. Така, че нямам листовка или нещо подобно (ако това е от значение).. ХД

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от millmii Виж мнението
    А като си я сложа на лицето (преди крема), след това трябва ли да я отмия ?

Може да ми кажете за храни, които съдържат от всички видове витамин Б..
    Не, не я отмивай, няма да има никакъв ефект ако я отмиеш.

Храни богати на витамин Б ще ти напиша малко по-късно, защото отнема време, а сега малко не ми се занимава .

Цитирай Първоначално написано от kinder Виж мнението
    Аз искам някой който разбира от това да ми "предпише" някой кремче или лосион за лицето, преди имах пъпки сега почти нямам но избиват от време на време по някоя досадна, та не това ми е проблема, а че лицето ми се омазнява доста по бързо от нормалното и започва да лъщи, някой път дори се зачервява и е супер гадно, не съм ползвал до сега нищо за лицето просто го мия с вода, затова искам някой да ми каже нещо с което да спре това омазняване. Моля кажете точните имена и кое по колко пъти на и по кое време на деня да ползвам.
    Пробвай с Bioderma Sebium Gel Moussant, ежедневно сутрин и вечер.

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Цитирай Първоначално написано от kinder Виж мнението
    През деня използвам този крем http://monami.bg/photos/5124-vichy-n...em-za-lice.jpg - за проблемна и мазна кожа е. Много съм доволна - матира ми кожата и от доста време не съм имала пъпки (редовно преди цикъл излизат по една-две). Ползвам го от година и половина
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от chizuru Виж мнението
    Уфф.. Не знам какво да правя сега. >_< Снощи с купих от лентичките за обезкосмяване над горната устна.. По принцип ползвам на.. Дева (мисля, че?) едни розови.. Но нямаше и взех някакви други (не помня марката) за чувствителна кожа (ваксата или каквото и да е там по лентичките беше бяло ХД)... Таа тази сутрин си махнах мустачките с тях и сега на.. ъъ не знам как се казва това място.. тази извивчица над средата на устните.. е както и да е, дано ме разбирате. :Д Таа там ми се появиха маааалки пъпчици и е много зачервено.. Странното е, че е само там.. В смисъл няма никакви проблеми в страните, а точно там.. Но е много червено и изобщо не избеля вече цял ден.. Та има ли някакъв начин да го махна? Или утре ще ходя на училище с червен "мустак" ..... Т____Т

ПС: Не си купувам лентичките на цяла кутия, ами 1 по 1.. Така, че нямам листовка или нещо подобно (ако това е от значение).. ХД
    Ще ти мине,сложи си крем Здраве...след като използва лентичката намаза ли си нещо?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
    Ще ти мине,сложи си крем Здраве...след като използва лентичката намаза ли си нещо?
    Ами не, с нищо не го намазах. Сега червеното се е махнало и са останали само пъпчиците.. Но едната прилича на.. Раничка.. В смисъл, че е мноого червена.. :Д Е, както и да е.. Другия път ще си купя цяла кутия, че да имам и инструкции.. Чудя се аз ли съм толкова тъпичка, че да не съм ги използвала както трябва, или просто не ми е понесло.. :< Както и да е, Благодаря!

Град
    Sofia
    Момичета, имам домашно по география ( на английски, разбира се) да направя презентация .. Трябва да се представим в представител на туристическа агенция и да разкажем за място в Европа и защо трябва да се отиде там .. ИИИ само ако го убедим(господина ни), че трябва да отиде ще имаме хубава оценка (цялото е за поправяне на оценки..),, Ох, отнесох се.. както и да е. Идеята ми беше кое според вас е най - красивото място или град в Европа ? Аз си мислех за Женева или пък Сицилия .. други идеи?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не бих казала Сицилия...по-скоро Рим, Милано, Венеция, Париж, Флоренция, Лондон и разбира се Виена. Прага, Будапеща и Загреб също са красиви градове. Може да пишеш и за някой гръцки остров, стига да намериш достатъчно инфо за него. Аз лично ти предлагам някой от Йонийските острови http://bg.wikipedia.org/wiki/Йонийски_острови най-вече Корфу, Кефалония и Закинтос .

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    http://prikachi.com/images/302/4136302l.jpg блуза с такива шарки с какви обеци може да се съчетае според вас

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от an0niimka Виж мнението
    Скоро искам да си купя нова спирала и се колебая между две:
    1. http://prikachi.com/images/286/4134286a.jpg
    2. http://prikachi.com/images/287/4134287G.jpg
    Коя е по-добра според вас???
    Само човек, който е ползвал и двете спирали може да ти каже коя от двете е по-добра.
    Не ми се вярва отговорилите да са ползвали и двете, но знам лии..
    Иначе най-добрата ми приятелка има one by one и е супер доволна, а и до колкото виждам аз супер стои! Втората, честно казано не познавам никой за сега да я е ползвал, обаче аз ще си взимам съвсем скоро котешкия ефект.. обичам да експериментирам

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от flowerlina Виж мнението
    http://prikachi.com/images/302/4136302l.jpg блуза с такива шарки с какви обеци може да се съчетае според вас
    Тъмкофеви дървени обеци

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    мерси Това съвсем го пропуснах като вариант, а не ми се слагат ежедневните сребърни

Супер фен
    ^за дървените е добра идея, а такива пера няма ли да е добре
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Град
    Sofia
    ^ Няма ли да стане много натрупано ..

Rebirthing, благодаря ти! Сега ще ги прегледам, ако си намеря нещо готово от сайт на чуждестранна туристическа агенция ще бъде супер! (Пък за мен да остане само да го науча и да си направя презентацията). На мен също ми харесват островите като идея, но не намирам достатъчно информация, защото трябва да говоря поне 5 минути, което не е малко :Х

охх препоръчайте ми няква база основа нещо ;д и да не e 20 30 лв ;д

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от chizuru Виж мнението
    Ами не, с нищо не го намазах. Сега червеното се е махнало и са останали само пъпчиците.. Но едната прилича на.. Раничка.. В смисъл, че е мноого червена.. :Д Е, както и да е.. Другия път ще си купя цяла кутия, че да имам и инструкции.. Чудя се аз ли съм толкова тъпичка, че да не съм ги използвала както трябва, или просто не ми е понесло.. :< Както и да е, Благодаря!
    Е трябвало е да сложиш някакво кремче още тогава,може би е нямало да ти излязат пъпчици

Бууубка-основа на Орифлейм Джордани
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    Sofia
    ^ По принцип след кола маска не е хубаво мястото да се "мокри" ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си