.
Затворена тема
Страница 7 от 78 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1950
    Цитирай Първоначално написано от mine
    Цитирай Първоначално написано от Milly4
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    Отзиви за тази спирала?

Чувала съм, че е добра и, че са доволни от нея

Колко струва
    22-23 лв.

Град
    ~Plovdiv~
    Цитирай Първоначално написано от xRebirthingX
    Депилаторът за бикини линия може ли да се използва за цялата интимна зона или си става само за бикини линията.. ?

Супер фен Аватара на breathless
    Аз имам едно въпросче: Понеже кожата ми е мазна и клепачите ми, и те и като си сложа сенки след няколко минути вече са станали на чертички, сещате се. Та накакъв начин да се оправи проблема? Чувала съм за някакви основи, ама ме няма много много в гримирането и не знам. Същото става и молив като си сложа. А също и понеже до сега не съм пробвала с очна линия > дали и тя ще се размаже и ще стане на гз : ?

Някой знае ли как се казва, защото искам да намеря още нейни снимки, че мн ми хареса прическата и?

Повече от фен Аватара на punksss
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от punksss
    Мм нямаше мехурчета. Просто почна да ми се бели кожата.
    И кожата се бели само там, така ли?
    Да. Днес сутринта го намазах с някъкъв бебешки крем за лице и сякаш помогна. Всмисъл стои само леко зачервено и съвсем малко се бели.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от breathless
    Аз имам едно въпросче: Понеже кожата ми е мазна и клепачите ми, и те и като си сложа сенки след няколко минути вече са станали на чертички, сещате се. Та накакъв начин да се оправи проблема? Чувала съм за някакви основи, ама ме няма много много в гримирането и не знам. Същото става и молив като си сложа. А също и понеже до сега не съм пробвала с очна линия > дали и тя ще се размаже и ще стане на гз : ?
    Слагай си пудра под сенките.
    Иначе на снимката не е ли Кармен Електра? Поне на нея ми прилича...
    Но и Хейди Клум има подобна прическа, така че не съм мн сигурна ; )

Направо ползвай почистващи продукти за мазна кожа. Като се оправи кожата и грима няма да се трупа на чертички. А за сега решението мисля че е основи за сенки. За Арт Деко съм чувала само положителни отзиви. За цена си нямам представа.. Провери в нета. Ето я - http://www.kozmetika.bg/showimg.php?...x300_49533.jpg
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от Sisxx
    Някой знае ли как се казва, защото искам да намеря още нейни снимки, че мн ми хареса прическата и?

Кармен Електра \/

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да. Днес сутринта го намазах с някъкъв бебешки крем за лице и сякаш помогна. Всмисъл стои само леко зачервено и съвсем малко се бели.
    Дерматологът те зове, пак казвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Някой опитвал ли се е да си сгъсти миглите? И ако да,с какво и имало ли е ефект?

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Някой опитвал ли се е да си сгъсти миглите? И ако да,с какво и имало ли е ефект?
    бадемово и рициново масло помагат
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    Кой е най- покривния ФДТ на Виши?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Една приятелка ползваше този и беше много доволна.
    http://apteka.framar.bg/30015082/%D0...BF%D0%B0%D0%BB
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Днес си купих продукта на Victoria beauty - флуид за изправяне на коса. Някой да го е използвал ?
    П.С - Да,то вече няма смисъл да питам,щом вече съм си купила. Но все пак искам да видя мненията.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Аз се мазах с тривитаминол,преди с рициново,но разбира се не съм постоянна и затова не виждам ефект,при теб сгъстиха ли се видимо и г/д след колко време стана?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Основа за сенки на Артдеко, предотвратява събирането на сенките и ги прави по-наситени. Цената е 12 лв.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз се мазах с тривитаминол,преди с рициново,но разбира се не съм постоянна и затова не виждам ефект,при теб сгъстиха ли се видимо и г/д след колко време стана?
    Аз като започнах да пия Геритамин Нео, забелязах че миглите ми станаха по-гъсти
    Иначе ако всяка вечер ги мажеш с Бадемово масло, определено ще има ефект.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз като започнах да пия Геритамин Нео, забелязах че миглите ми станаха по-гъсти
    Иначе ако всяка вечер ги мажеш с Бадемово масло, определено ще има ефект.
    Абе много започнаха да го хвалят,ще взема и аз да си го купя,ако наистина си заслужава впрочем,една приятелка ми каза,че бадемовото било много опасно като попаднело в окото,истина ли е?

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Днес си купих продукта на Victoria beauty - флуид за изправяне на коса. Някой да го е използвал ?
    П.С - Да,то вече няма смисъл да питам,щом вече съм си купила. Но все пак искам да видя мненията.

Мисля, че имам такова, но не е в мен и не съм сигурна.. Бяло с прозрачна капачка ли е ? Сякаш изправя, обаче каквото и да правя, ми лепнеше косата и пресата се цапаше...
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Мисля, че имам такова, но не е в мен и не съм сигурна.. Бяло с прозрачна капачка ли е ? Сякаш изправя, обаче каквото и да правя, ми лепнеше косата и пресата се цапаше...
    Да,има прозрачна капачка.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на punksss
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Дерматологът те зове, пак казвам.
    Ем, ако продължава така още няколко седмици и ще отида. Мерси, все пак за помощта.

Хора,препоръчайте някакво бонбонено розово червило,ако сте ползвали и ви е стояло добре,но на по-известните марки като: Maybelline,IsaDora,Max Factor,Lumene,L'oreal...понеже съм в чужбина и много марки,които ги има в БГ,тук не са налични.
    http://woman.hotnews.bg/static/uploa...g/00005803.jpg
    http://woman.hotnews.bg/static/uploa...00809-gaga.jpg

Такъв цвят да стои на устните?
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

кой е по-траен B.U или C-thru

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    На Ейвън имаше подобно червило, но не си спомням кой номер беше.
    Виж и на Голден Роуз.
    Иначе аз лично предпочитам b.u

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от munichka95
    кой е по-траен B.U или C-thru
    И двата са еднакви общо взето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си