Първоначално написано от
ShinySmile
Така аз имам 3 проблема, по-добре да питам тук вместо да правя тема.
1во - Как се справяте с подкожните косъмчета? Аз ги махам с игла но ми остават ранички. Бяха ми излезнали и нещо като гнойни пъпки, само че като стиснеш не излиза гной.
2ро - От миналата година септември започнаха да ми излизат пъпки, и започнах да използвам силицилов спирт и от време на време Гарниер пюр. Добре лицето ми се изчисти от пъпките все още излизат, но не личи а и са малко и не са червени, но имам и по гърба, деколтето и дори дупето. Но там все още няма особено голяма промяна, по деколтето си ми излизат още, по гърба също, а дупето макар и да не са много неудобно е като се покажеш по-бански.
3то - Махам си мустаците с депилиращи ленти Дева. Понякога след като ги махна ми излизат люспи, но винаги съм забелязала че след депилацията продължава да ме боли целия ден (че и другия) там където излизат. Винаги се мажа с крем Здраве. И винаги на третия ден са наболи, казват, че ефекта бил 2-3 седмици, но аз имам чувството че съм ползвала самобръсначка и като се погледна в огледалото и все едно съм се бръснала.
Моля без обиди и нападки. Благодаря предварително.