Цитирай Първоначално написано от Biskfitka Виж мнението
Ааа моя въпрос...нали се сещате за ония гадни подкожни косъмчета около...интимните части ;д Имах си такава подутина под кожата...но по едно време забелязах къде точно е косъмчето и стисках...в продължение на много време,вече като я стискам няма нищо,то беше станало като пъпка,но на 2-3 милиметра от тази пъпчица се появи подутина,колкото грахово зърно може би (е добре де,малко по-малка ;д ) ..не ме боли,само когато бельото ми е някакво по тясно и натиска много там,защото то се намира почти до мястото където ми се свива бедрото (ох какво обяснениее ;д ) ...И ми стана малко като раничка,щото аз не го оставям,та има си коричка Но ме дразни,грозно е ! В интернет четох,че се мажат с Ихтиол,защото ако стане много голямо трябва да го маха хирург и т.н. ,а аз не искам това :х Вие как се справяте с тия неща :O Толкова упорит косъм не съм виждала :O
Против появата на подкожни косъмчета се препоръчва ексфолиране преди и след обезкосмяване. Също така има специални продукти за третиране на подкожните косъмчета .
Твоя случай ми звучи малко по-различно и може би ще е добре да се посъветваш с лекар.

ПП. сгъвката в горната част на бедрото се нарича ингвинална гънка.