Според вас какво прави една жена кучка и наистина ли те успяват по-лесно в живота? Въпросът на деня![]()
Понякога животът ни изправя пред големи трудности. Не всеки е готов да се бори постоянно, а понякога изпитанията са непосилни. Нужен ни е източник на смисъл, енергия; пътеводна звезда. В най-тъмните моменти, в непрогледния мрак, без водачът няма как да преминем. Хващаме се за него, като удавници за сламка, доверявайки му се безусловно. Но когато погледнем назад и преоценим тези преживявания забелязваме, че именно нашият избор да му се отдадем е причината, да ни се отплати със спасението.
В този момент искам да благодаря на канарчето си Гошко, без когото нямаше да бъда човекът, който съм сега. Благодаря ти!
.....
Отплеснах се малко, какъв беше въпросът?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Според мен е важно да се бориш смело напред в живота, без да обръщаш внимание на злобни коментари и погледи, които в повечето случаи са от завист. Не е нужно да носиш табелката "кучка", за да бъдеш успял, щастлив, разумен и горд със себе си човек!!![]()
![]()
Mission accomplishedПървоначално написано от SilverRain
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
за мен лично няма нищо лошо една жена да е кучка и да,наитина се справят по-лесно с живота,защото са с по-силни характери,знаят какво искат и са готови на всичко да го постигнат.всяка жена трябва да е кучка поне малко
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче