.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем с химията ;(

Здравейте тази година ще бъда 12 клас и трябва да реша с какво ще следвам. От 8 клас искам да следвам с медицина защото наистина обожавам биологията, но мразя химията в червата, а ми е много трудно да уча за нещо което не харесвам за разлика от биологията и останалата част от медицината химията е ужасно суховата поне така я виждам аз (да не ми се обиждат химиците) не знам как да се справя с този проблем обичам медицината но не и химията (да знам, че имат много връзка, но само ако работиш в лабораторията...на хирурзите не им влиза в употреба толкова пряко и въпреки това знам, че без нея не може) какво да правя?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако толкова искаш медицина, сядаш и учиш. Друг вариант няма.

P. S. Пробвай да преработиш заглавието.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна

Re: Проблем ;(

Цитирай Първоначално написано от puzzelbrain
    Здравейте тази година ще бъда 12 клас и трябва да реша с какво ще следвам от 8 клас
    И как тая година ще бъдеш 12 клас, а ще следваш в 8-ми ?? Само аз ли не схващам ??

Мега фен Аватара на Chacho
    От 8 клас иска медицина, просто няма препинателни знаци.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Стара Загора
    аз съм обратно мразя биология обожавам химияя

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Еми щом знаеш, какво искаш.. защо не се хвана от 11 клас да я учиш химията ? Моя съвет е да почнеш уроци в най-скоро време, за да можеш поне да я научиш горе долу добре..
    Хайде успех и не се предавай, ако една химия може да те спре.. тогава какво си говорим ако те приемат ? Там и физика ще учиш..
    Вафла..

Guest
    Такъв като теб доктор Не става каквото не е ясно в химията може да питаш..вместо да го правиш проблем

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Биология и химията са свързани . Така,че си стягай г*за и сядай да учиш. На частни уроци,ала бала. Не бива да се отказваш от тази ти цел,само заради една химия.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Доктор без химия е като войник без пушка бе мен...като не искаш да учиш химия...учи за биолог най-много да станеш някой прост даскал нищо повече

Град
    Бургас
    Това че не обичаш химията е доста лошо.Все пак ако ще учиш медицина ще учиш химия още 6 години.Ако мислиш,че ще можеш да издържиш,учи здраво и ще влезеш.Ако не,мисли нещо друго

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Химията се учи първата година. Биохимията е до втори курс лятна сесия. Оттам нататък формули и уравнения няма.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Бургас
    Извинявам се за грешната информация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си