- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко години си оскубахте веждите?
Най-вероятно в 12 ми е било първия път. На 13-14 вече по-често. Взимах повечко.. А началото на 15 си ги оформих,както трябва.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
12 години, но наистина имаха нужда. Не ставаше въпрос за две три косъмчета, а за космищаааааааа. Дебели вежди .. макар и не тъмни, но все пак дебели и много ме беше срам ;дд не знам защо просто ми беше адски тъпо всички да са перфектни а аз с тияя ОРАНГОТАНИ
13,в края на 7ми клас при козметик![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Моите съм си ги оформих на 13 ама тотално зле... до сега (на 14) са си г/д добре ама пак много ме нервятЧудя се да отида ли на козметик
Какво е вашето мнение
Страх ме е да не би после да не ми харесат..
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
12 мисля.. ами и не беше точно скубане, а леко почистване.. от 13 г/д. ги скубя редовно и то пак не по-много..![]()
На 12тия ми рожден ден ходих на козметик и ми ги оформи и почисти... Иначе не помня дали преди това съм ги почиствала.
Първоначално написано от SmilezZz
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
на 13 - горе долу добре се справих,малко във външната им част ги направих по-тънки отколкото трябва.
чак сега(на 17) преди няколко месеца ги оставих да пораснат и отидох да ми ги оправят![]()
Бях на 13 и отидох при козметик и тя ми каза колко малка съм била! Трябвало поне до 14-15 да изчакам и аз си тръгнах и след това отидох при друг,който ми ги оформи много различни,защото може би действаше с конец.После ходих при трети да оправя положението.![]()
На 14-15 майка ми ги поoформи,добре,че не бяха много обрасли![]()
на 14![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
ми аз не помня ама някъде 12-13 да е било ... и супер съжалявам, че го направих, защото моите си бяха хубавиама вече искам, не искам - трябва да ги оформям, защото иначе след време стават на нищо
пфф защооо
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Момичета не експериментирайте с веждите си !!! Веждите трябва да отговарят на лицето ви аз лично първият път се опитах сама (бях на около 12) ама после ме беше срам да изляза затова се посъветвах с козметик и съм много доволна![]()
Ето ви няколко тикове за перфектни вежди (информацияа е от лейди зон. бг)
* Скубането трябва да става вечер, за да може зачервяванията (ако има такива) да изчезнат до сутринта.
* Премахвайте косъмчетата под веждата, така че да се оформи мека линия. Никога не скубете косми над нея.
* Избягвайте прекаленото скубане – тънките вежди вече не са на мода. По-добре е да останат няколко непочистени косъмчета, отколкото да развалите цялостната линия.
* За да боли по-малко – леко повдигнете кожата и винаги отскубвайте в посока на растежа на косъма. Отпускайте кожата периодично, за да проверявате какъв е резултатът.
* Ако след операцията кожата е зачервена, намажете с крем за лице или специален за околоочния контур.
* Ако сте от дамите, на които въпреки грижите и усилията, веждите са рехави, то спокойно можете да ги подсилите с молив, предназначен за вежди.
* Буйните и дълги косъмчета можете да скъсите с ножичка, но внимателно, като предварително ги срешете нагоре, с помощта на четка, която обикновена присъства на капачетата на моливите за вежди. Така ще получите по-добра представа колко точно трябва да отрежете.
* Трик за буйни и непослушни вежди: срешете с четката, след което фиксирайте с лак за коса. Така те ще останат във формата, която желаете.
* Трик за меки вежди: за да ви е по-лесно да режете косъмчетата и те да бъдат по-меки и покорни, намокрете хавлиена кърпа с топла вода. Поставете я на веждите за около 5 минути.
Грижите и поддръжката на веждите трябва да стават регулярно – поне веднъж в седмицата или на 4-5 дена.
Maybe it's not about the happy ending maybe it's about the story.
Почистих ги на 12 и започнах да ги оформям отново на 12![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от arsenalllbaby
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
14
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
13![]()