.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от kalito126
    . Така че,според мен най–добрите приятели са тези,които сами дойдат при теб!
    Ако действат всички на тоя принцип,никой при никой няма да отиде...никога.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на fenkaaa
    1-на имам аз,, и след толкова време ми остава такава

Имам 3 .. Имали сме своите трудни моменти, но сме ги преживели. На есен ще учим в друг град.. с едното момиче ще живеем заедно, с другото ще сме отново в един клас, а с третото момиче ще сме просто в едно училище. Много ги обичам и вярвам, че ще си останем толкова близки колкото сме сега! Доказали са ми, че мога да им вярвам безрезервно
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Цитирай Първоначално написано от kalito126
    . Така че,според мен най–добрите приятели са тези,които сами дойдат при теб!
    Ако действат всички на тоя принцип,никой при никой няма да отиде...никога.
    да,на това мнение съм и аз. грешката е ,че винаги чакаме.чакаме някой да ни потърси,чакаме да ни покаже,че му пука.само очакваме нещо,а трябва да се действа.

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Приятелството трябва да е споделено,ако не ,е то тогава може ли да се нерече приятелство?
    Каквото и да правиш за един човек съветът ми е-не прекалявай
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Имам си 1 - незаменима!!!!! До сега никога не ме е предавала и винаги е била до мен, независимо обстоятелствата Много си я обичам и дано да си останем приятелки за цял живот!! (не ми пука че е банално, аз пак си се надявам ;PP)

моята най-добра приятелка <3

Цитирай Първоначално написано от teen4e55
    Имам си 1 - незаменима!!!!! До сега никога не ме е предавала и винаги е била до мен, независимо обстоятелствата Много си я обичам и дано да си останем приятелки за цял живот!! (не ми пука че е банално, аз пак си се надявам ;PP)

Аз също имам една незаменима приятелка и искам да сме приятелки за цял живот и никак не е банално даже ... Много си те обичам !
    Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш
    Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си
    Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква
    Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...

Фен
    Град
    russe
    еми и аз имам...с нея много сме се карали, но въпреки това си се обичаме и не можем една без друга...

Супер фен Аватара на djipsito
    Приятелка мога да нарека единствено майка ми. И никоя друга няма да заеме мястото й като такава.

С много малко момичета общувам, с повечето сме в много добри отношения ама титлата "най-добра приятелка" е много силна и скъпа за мен и не желая да я връчвам на никоя. Аз мога и искам (ако и другата страна го пожелае) да бъда най-добра приятелка. Ама не искам обратното..

Близка съм и с братовчедките си, ама не разчитам на тях. Не защото не мога, а просто не искам...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

I ♥ machoka Супер фен
    Имам си едничка и ми е достатъчна.По-добра от нея няма!
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

^ Да, абсолютно същото важи и за мен!!! :P и по-луда няма

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Повече от фен Аватара на slun4o2
    Имам две и с двете сме нераздели. Показвали са ми хиляди пъти,че мога да разчитам на тях и тe на мен. И едно момче и с ръка на сърцето мога да каже, че наистина е много добър приятел, доказвал го е много пъти.
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Имам една такава истинска приятелка. Познаваме се от както се помня. Съседки сме -> нон-стоп заедно, в една детска градина, в едно у-ще, в един клас. хЪх
    ох.. и аз бях така с моята най-добра приятелка, но са тя се мести от моето училище ии .... много кофти
    awerw

Град
    Your Dreams ~
    Ами не точно..винаги си я има женската злоба /или поне досега това съм разбрала/ ако аз съм с гадже а тя не се почва /детинско но е така/ ...Имам доста добър приятел .Нито аз изпитвам нещо повече към него,нито той към мен ;d
    Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София

Re: Най-добра приятелка

[quote="InloveAgain"Всички знаем ,че две момчета не могат да бъдат толкова добри приятели,колкото две момичета,или поне според мен е така.[/quote]

Да щото момчетата не си правят к*рвенски номера и не си въртят интриги

Иначе аз съм сменила много "най-добри приятелки" и съм останала с впечатлението, че момчетата могат да бъдат много по-добри приятели от момичетата. За момента имам приятелки доста, но най-добри - не. Момчета, които са ми адски близки имам - тях мога да нарека бест френдс.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив

Re: Най-добра приятелка

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Всички знаем ,че две момчета не могат да бъдат толкова добри приятели,колкото две момичета,или поне според мен е така.
    Да щото момчетата не си правят к*рвенски номера и не си въртят интриги

Иначе аз съм сменила много "най-добри приятелки" и съм останала с впечатлението, че момчетата могат да бъдат много по-добри приятели от момичетата. За момента имам приятелки доста, но най-добри - не. Момчета, които са ми адски близки имам - тях мога да нарека бест френдс.
    Същото..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Всъщност имам една единствена "най-добра приятелка".
    Човек, с когото съм близка от ученичка. Който никога не е осъждал възгледите ми, макар да е на обратното мнение, с когото както сме правили глупости, така сме били и креативни.Поддържали сме се за всяко нещо, помага ли сме се, радвали сме се на успеха на другата (това е много важно, защото можеш да плачеш на много рамена, но да споделиш успехите си е трудно). За мъж никога не сме се карали, викали сме се една друга по нощите, и нито една от нас не е задала въпроса "ама защо толкова късно"-обличаме се и отиваме...
    За мен тя е най-важният ми приятел. Познава ме повече от всеки друг, знае всяка моя тайна, всяка радост и всяка болка. Познава по телефона какво точно ми е настроението, независимо как звуча-дори и да съм приповдигната, тя знае, че имам някаква болка....
    Адски много я обичам и съм готова човек да убия заради нея, както и тя заради мен. Доказвали сме лоялността си една към друга не веднъж!

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Аз съм на 14 и имам опит с най-добрите приятелки с първата изгубихме връзка защото тя замина за чужбина, после имаше големи драми заради това че 2 те ми ми ндп ме зарязаха и аз поисках обяснение което беше че аз сум ги зарязала бяхме скарани около месец и нещо но сега се сдобрихме но този път аз ще им го върна и то тъпкано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си