- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добра приятелка
Ако действат всички на тоя принцип,никой при никой няма да отиде...никога.Първоначално написано от kalito126
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Имам 3 .. Имали сме своите трудни моменти, но сме ги преживели. На есен ще учим в друг град.. с едното момиче ще живеем заедно, с другото ще сме отново в един клас, а с третото момиче ще сме просто в едно училище. Много ги обичам и вярвам, че ще си останем толкова близки колкото сме сега! Доказали са ми, че мога да им вярвам безрезервно![]()
![]()
I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free![]()
да,на това мнение съм и аз. грешката е ,че винаги чакаме.чакаме някой да ни потърси,чакаме да ни покаже,че му пука.само очакваме нещо,а трябва да се действа.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Приятелството трябва да е споделено,ако не ,е то тогава може ли да се нерече приятелство?
Каквото и да правиш за един човек съветът ми е-не прекалявай![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Имам си 1 - незаменима!!!!!До сега никога не ме е предавала и винаги е била до мен, независимо обстоятелствата
Много си я обичам и дано да си останем приятелки за цял живот!! (не ми пука че е банално, аз пак си се надявам ;PP)
Първоначално написано от teen4e55
Аз също имам една незаменима приятелка и искам да сме приятелки за цял живот и никак не е банално даже ... Много си те обичам !
Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш
Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си
Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква
Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
еми и аз имам...с нея много сме се карали, но въпреки това си се обичаме и не можем една без друга...![]()
![]()
Приятелка мога да нарека единствено майка ми. И никоя друга няма да заеме мястото й като такава.
С много малко момичета общувам, с повечето сме в много добри отношения ама титлата "най-добра приятелка" е много силна и скъпа за мен и не желая да я връчвам на никоя. Аз мога и искам (ако и другата страна го пожелае) да бъда най-добра приятелка. Ама не искам обратното..
Близка съм и с братовчедките си, ама не разчитам на тях. Не защото не мога, а просто не искам...
Първоначално написано от antifashionshit
Имам си едничка и ми е достатъчна.По-добра от нея няма!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Имам две и с двете сме нераздели. Показвали са ми хиляди пъти,че мога да разчитам на тях и тe на мен. И едно момче и с ръка на сърцето мога да каже, че наистина е много добър приятел, доказвал го е много пъти.
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
ох.. и аз бях така с моята най-добра приятелка, но са тя се мести от моето училище ии .... много кофтиПървоначално написано от onestar
![]()
awerw♥
Ами не точно..винаги си я има женската злоба /или поне досега това съм разбрала/ ако аз съм с гадже а тя не се почва /детинско но е така/ ...Имам доста добър приятел .Нито аз изпитвам нещо повече към него,нито той към мен ;d
Сълзи не ми отиват, ще се усмихна пак.. Така съм го решила!
[quote="InloveAgain"Всички знаем ,че две момчета не могат да бъдат толкова добри приятели,колкото две момичета,или поне според мен е така.[/quote]
Да щото момчетата не си правят к*рвенски номера и не си въртят интриги![]()
Иначе аз съм сменила много "най-добри приятелки" и съм останала с впечатлението, че момчетата могат да бъдат много по-добри приятели от момичетата. За момента имам приятелки доста, но най-добри - не. Момчета, които са ми адски близки имам - тях мога да нарека бест френдс.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Същото..Първоначално написано от GossipGirl89
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Всъщност имам една единствена "най-добра приятелка".
Човек, с когото съм близка от ученичка. Който никога не е осъждал възгледите ми, макар да е на обратното мнение, с когото както сме правили глупости, така сме били и креативни.Поддържали сме се за всяко нещо, помага ли сме се, радвали сме се на успеха на другата (това е много важно, защото можеш да плачеш на много рамена, но да споделиш успехите си е трудно). За мъж никога не сме се карали, викали сме се една друга по нощите, и нито една от нас не е задала въпроса "ама защо толкова късно"-обличаме се и отиваме...
За мен тя е най-важният ми приятел. Познава ме повече от всеки друг, знае всяка моя тайна, всяка радост и всяка болка. Познава по телефона какво точно ми е настроението, независимо как звуча-дори и да съм приповдигната, тя знае, че имам някаква болка....
Адски много я обичам и съм готова човек да убия заради нея, както и тя заради мен. Доказвали сме лоялността си една към друга не веднъж!
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз съм на 14 и имам опит с най-добрите приятелки с първата изгубихме връзка защото тя замина за чужбина, после имаше големи драми заради това че 2 те ми ми ндп ме зарязаха и аз поисках обяснение което беше че аз сум ги зарязала бяхме скарани около месец и нещо но сега се сдобрихме но този път аз ще им го върна и то тъпкано