Цитирай Първоначално написано от WhereAreYouNow
Иначе и аз съм съгласна, че най-хубавото приятелство може да се създаде между момче и момиче. Там няма да има завист и няма възможност да се скарате заради момче (освен, ако не е гей, разбира се).
А в колко процента от тези приятелства,чувствата не преминават в нещо повече в един момент.Според мен в много малко ..

@SimonaD Разбира се уважавам твоето мнение,но завист има навсякъде.Дори те да не го показват толкова често като нас момичетата,дори да не постъпят лицемерно,съществува и при тях.Нима не им прави впечатление и на тях,когато дадено момиче хареса единия от тях.Прави им и оттам започва и конкуренцията.Хубавото е,че много рядко(поне според мен)момчета приятели се карат заради момиче.Не съм срещала момчета ,които да поставят гаджето си до толкова висока степен над приятелите си,докато ние момичетата често го правим и после съжаляваме.Но все пак мнението ми е друго.

Цитирай Първоначално написано от teen4o5000
Твоята "приятелка" използвала ли те е и след това да те зареже примерно?
Ами радвам се да кажа,че това не се е случвало.От всичко,което съм направила за нея до сега,не мога да кажа,че се е възползвала от нещо,а после е постъпила лошо.Напротив,оценява нещата,но просто има нещо в това наше приятелство,което не стига Дали по-скоро от нейна страна или грешка от моя,но все пак времето е пред нас.