.
Затворена тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 178
    Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria

ТВОЯТ първи път

Здравейте. Няма да ви питам на колко години сте го направили, защото има 200 млн. такива теми и предварително ще се извиня, ако и с тази се повтарям. Бих искала да ви попитам как се случи вашия първи път, беше ли всичко планирано или просто стана от само себе си, какво чувствахте към човека, с когото бяхте и т.н. Ако има нещо нередно - заключете темата. Целувки на всички.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не беше планирано. Бяхме пробвали преди и не се получи и когато всичко стана не го очаквах много. Бях с въпросното момче от дълго време и имах чувства. Но честно казано, точно първите ми пъти си бяха разочарование.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Момичето ме покани в тях и ме изнасили.
    End of story.
    Respect my authoritah

Мога да ти кажа, че първият ми път беше ужасно изживяване, беше планирано... беше с човек когото много обичам (все още сме заедно), но беше ужасно защото имаше много кървища и болки... и въпреки това дълбоко в сърцето си го помня като най-хубавия секс който съм правила...защото знаех, че го правя с правилния човек...

Да си призная първия ми път беше с човек,с който ходех отскоро(не спазих максимата,че трябва да е с човек,с който съм от много време),може би затова останах малко разочарована и беше планирано,но пък въпреки това също беше мил и внимателен..
    Wiz Khalifa
    Ke$ha
    Taylor Momsen
    (h) ;;

* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !

Guest
    И моя първи път беше планиран. И беше много хубаво. Момчето си беше много внимателно и се справи отлично. Не бих казала, че имаше много кървища, даже почти нямаше, не болеше особено много и най-хубавото беше, че беше с човека, когото обичам повече от всиииииииииичко! (освен мама . обичам мама! :Д)

Повече от фен Аватара на vassy
    :P :P
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

Град
    Лом - София
    интересно ми е как може да не ви се получи 1-вия път смисъл не става ли малко тъпа ситуация ?
    http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg

Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава :P

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    интересно ми е как може да не ви се получи 1-вия път смисъл не става ли малко тъпа ситуация ?
    Става, да. XD Ама като и двамата са неопитни, се случва често.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не беше планирано , затова не бях и много притеснена , нямаше много кръв ( появи се впоследствие), не болеше много . Беше с човека ,когото обичам ( заедно сме си) . Беше супер мил и нежен и като цяло всичко си беше перфе!
    maDamn

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Спонтанните работи са най хубави.... И е тъпо да планираш такива работи...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Моят първи път беше планиран предварително, с момче, което бях виждала 2 пъти през живота си. Отидохме у тях, а апартаментът му беше в ремонт, направихме го на диван, защото мебели нямаше... звучи даже комично, ама сега като се сетя ми е много забавно, останал ми е хубав спомен.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от vassy
    Бях си го намислила, но не му бях казала за плановете си ... нямахме връзка от мноооогоо време, но знаех, че трябва да е той..

Беше много внимателен, нежен и грижовен.. сигурно за това нямаше писъци и ми беше хубаво... без кървища и мн0го болка...
    Извинявай,ама ти не беше ли на 13
    Извинявам се за спама,ама 1ви път съм нямала
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Страхотни сте... питам, понеже аз май съм планирала всичко и се чудех дали съм единствената толкова вманиачена...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Не беше планирано.. Бяхме пишлемета, експериментирахме.. От покажи ми твоето, да ти покажа моето.. Минахме на Чичо доктор.. и после стана работата..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

всичко се случи преди много години в една далечна галактика и по-точно в един москвич.
    мелодии за gsm картинки за телефони

Нито беше планирано, нито с човека, който обичам . Беше много хубаво. За мен това не трябва да се планира, защото често има разочарования...

Хубав първи път на авторката!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    Става, да. XD Ама като и двамата са неопитни, се случва често.
    Става, става. Ама на третия фалшив първи път, свикваш да не се получава
    Пууу, толкова съм щастлива, че я нямам тая грижа на главата си вече.

Първият път беше с едно гадже,с което ходех на времето,ама нито първият път беше хубав, нито той се представи добре...сигурно и аз съм била много зле...ама от тогава много вода е изтекло и се забравят такива издънки.
    Сигурно е различно за всеки,ама се чудя как така повечето ги боли първият път, а и има кървища?! :P

Ами за моя първи път... влачихме се 1 месец с мацката, не ми дремеше особенно, просто наборите вече ме ебаваха и треаше да се направи нещо по въпроса. Една пиянска вечер след дискотека се набутахме в един приятел и стана работата, помня че бях доста разочарован... виж втория път беше върха
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

О да, определено. :P
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Беше непланирано,но бях решила че искам скоро да го направя.Мъжът беше опитен,не ми беше гадже.Всъщност беше на морето и се видяхме още няколко пъти докато бяхме там.После той си замина за Швеция,аз за моя град и оттогава (минаха 2 години) сме си писали няколко пъти по скайп,щото е пич.А,да,бях на 15 и половина

Голям фен Аватара на dami666
    Планирано беше.Бяхме заедно от 6 месеца някъде и отидохме на вилата му..нищо особено не беше,даже прекалено кратко според сегашните ми очаквания Радвам се,че беше с този човек,наистина ме обичаше и държеше на мен и никога не ме е притискал.
    Believe in yourself.

Продължителност на половия акт?
    Научих се да казвам истината, едва когато другите ме научиха как да лъжа...

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    И аз ! Беше ужасно постоянно да се притеснявам,как ще мине,дали ще боли,ще има ли кръв,с кой ще е и бла бла.....

Моя първи път.....беше много хубав *sun* с човека когото обичам,преди година.Ходехме от 2 месеца,а аз все още не исках да ходя у тях,защото ме беше страх точно от това,че ще се изложа ;д Е отидохме накрая и просто се случи.Не беше планирано,и по добре,защото иначе щях да знам какво ме очаква и само да го мисля и да се притеснявам.Няколко дни след това не можех да повярвам,че се е случило Но пък нито ме болеше,нито имаше кръв.Даже приятеля ми си помисли,че го лъжа,че съм девствена Но пък се свърши
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си