.
Затворена тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 178
    Беше планирано и с човека,в когото съм лудо влюбена...Първоначално много болеше,но само за малко,след това Олеле майко Не бях предполагала,че е възможно да изпитвам такова удоволствие
    Кръв за радост нямаше,тъй като бяхме у тях и щеше да ми е доста неудобно... Започнахме в мисионерската,но открих топлата вода,когато аз бях отгоре

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Ако избивах комплексите си тук, сега щях да се занимавам да ти отговарям в километрични постове. Просто експеримент с хлебарка.
    Значи си прекалено готина, че да ми отговориш. Ок, прави вятър тогава.
    + 1, мерси, че оспами.
    GabrielleShayk, още от първия път ли ти хареса?

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    Пловдив
    Не беше планирано. Бяхме на тепе, при което просто го разкопчах и почнах да му духам, след което ме вдигна на скалата... и така. Нито болки, нито кървища, нито притеснения, нито простотии. ;д

Град
    Русе
    моят първи път беше когато бях на 15, сега съм на 16 и още съм със същото момче, това, което обичам много. таа, по темата, нито имаше кръв, нито болка просто беше хубаво и нататък вече е ясно - с всеки изминал път става все по-добре

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anja
    Ако избивах комплексите си тук, сега щях да се занимавам да ти отговарям в километрични постове. Просто експеримент с хлебарка.
    + 1, мерси, че оспами.
    да, представи си възможно е

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    + 1, мерси, че оспами.
    да, представи си възможно е
    Не съм твърдяла, че е невъзможно, просто при повечето хора не се получава. Извинявай, ако съм те обидила с нещо, за да заслужа тона ти.

Ducky wenii Maimunchoo

Guest
    А много ми е интересно как разбра какъв ми е тона..

Цитирай Първоначално написано от GabrielleShayk
    Беше планирано и с човека,в когото съм лудо влюбена...Първоначално много болеше,но само за малко,след това Олеле майко Не бях предполагала,че е възможно да изпитвам такова удоволствие
    Кръв за радост нямаше,тъй като бяхме у тях и щеше да ми е доста неудобно... Започнахме в мисионерската,но открих топлата вода,когато аз бях отгоре
    Мисля,че това е най-доброто : с човека,който обичаш,без много болка,без кръв и най-вече с наслада )
    so sad ...

+ 1, мерси, че оспами.
    Да и бях доста очудена от това А приятеля ми милия не можеше да се нарадва,че така добре се е получило Голям смях беше той се поти,мъчи се да е нежен и внимателен,а аз по едно време взех да не издържам от кеф ,мислех,че ще припадна И той някакъв стреснат спира и ме пита много ли ме боли,че издавам такива звуци

Град
    Ruse, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    А много ми е интересно как разбра какъв ми е тона..
    Извинявай, явно не съм те разбрала правилно. Както и да е.

GabrielleShayk, макар че ние с моя приятел още не сме го направили, понякога, когато ме задоволява само с пръсти и аз минавам на звуците и той отначало много се притесняваше, че ме боли и когато питаше, аз не можех да му отговоря, просто защото ми беше прекалено хубаво... Големи майтапи..

Ducky wenii Maimunchoo

Град
    BurgasS
    Бях на 15 май , не беше планирано въобще нито с човек,който съм обичала.Помня само ужасна и непоносима болка едва издържах,но пък кръв почти нямаше само няколко капки.

Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe
    Алкохола май беше планирал нещата ...
    И при мен беше така. Не познавах човека, с който се случи ии направо не знам как стана, понеже аз по принцип си мислих, че още ми е рано, още повече пък с непознат, но ми хареса, не болеше много, мисля че и кръв нямаше.
    ЗСТДГБЙК

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от mims987
    Мога да ти кажа, че първият ми път беше ужасно изживяване, беше планирано... беше с човек когото много обичам (все още сме заедно), но беше ужасно защото имаше много кървища и болки... и въпреки това дълбоко в сърцето си го помня като най-хубавия секс който съм правила...защото знаех, че го правя с правилния човек...
    Евала !

Емии, бях на 17 и двамата бяхме неопитни детиняци - мен ме беше страх, той се притесняваше... Няколко неуспешни опита имахме.. После стана почти спонтанно.. Нямаше кръв, малко болка и много удоволствие, което не очаквах...
    Nothing to do, nothing to say... fade away...

Още не съм имал ... но сега ще ходя на гости при приятелката ми за една седмица ...и е възможно да стане нещо

Град
    Пловдив
    Anja , бях писала някъде по-нагоре, че все още не съм имала първи път ии се надявам да мине като по-вода...
    Е запомних темата и реших да ти пиша ПАК
    Та, днес се случи НЕЩОТО . Съвсем непланирано... Моето момче ме питаше сигурно над 100000 пъти дали го искам и дали съм на 100% убедена ии аз естествено казах-да...
    Та, не беше нищо кой знае какво, даже се очудих... Нито кръв, нито болки! Абе перфектен първи път
    Писах, защото искрено исках да пожелая и на теб такъв!
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Anja , бях писала някъде по-нагоре, че все още не съм имала първи път ии се надявам да мине като по-вода...
    Та, днес се случи НЕЩОТО . Съвсем непланирано... Моето момче ме питаше сигурно над 100000 пъти дали го искам и дали съм на 100% убедена ии аз естествено казах-да...
    Та, не беше нищо кой знае какво, даже се очудих... Нито кръв, нито болки! Абе перфектен първи път
    Радвам се за теб Щом е с човека ,който обичаш и не е имало болки и кръв, значи е минало добре
    maDamn

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Радвам се за теб Щом е с човека ,който обичаш и не е имало болки и кръв, значи е минало добре

Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Град
    Ruse, Bulgaria
    Много се радвам за теб! Дано и при мен стане така!

Ducky wenii Maimunchoo

:)

хаха...беше голям цирк...вярно, на морето, с Човека...преди плаж... дръпна ме..застана отгоре и като впери тоя поглед в мен, дали няма да ме заболи...лежа си, гледам го така как леекичко действа....иии като ме изби на един смях, а той още повече се ококори в недоумение или може би по-скоро в съмнение относно психическото ми състояние...
    грам не ме боля, липсваше и "касапската част"... дано и при теб да е така...
    после странно ми изчезна долното на банския...ама тва е друг въпрос!
    бях на 17 и половина той на 20...

Всичко си беше планирано, и се обичаме много..
    I Love YOU baby

При мен стана така : Имахме няколко неуспешни опита. По време на един от тях успя да ми разкъса химена. Беше гадно , ама не чак болка за умиране и нямаше кръв. След това нощта нази га 3 срещу 4 септември (тази година ) го направихме. Вече не усещах болка и беше много приятно. Продължителността беше около 15-25 минути , последният път беше точно 50 минутки . Пожелавам успех на авторката , дано да е от тези които нито ги боли , нито имат кръв

Голям фен
    за моя първи път мога да говоря цял ден, защото се проточи много
    значии "първият ми път" беше преди година и половина- бях почти на 17, приятелят ми на 21 (и двамата девствени, заедно от почти 3 години). Бях на 14 когато се хванахме и естествено ми беше рано за секс, та той ми каза, че няма да ме насилва-когато аз поискам-тогава. ии минаха почти 3 години, връзката ни ставаше по-сериозна, въпреки че пак си бях малка. И такам малко преди да навърша 17 се почувствах готова, а и той започна да ми прави намеци от време на време. Започнахме постоянно да говорим за секс и една вечер, за негова голяма изненада, му казах, че искам да го направим (но не веднага де) говорихме си как си го представяме и т.н., пробема ни беше, че нямаше къде да го направим, освен в колата му, но аз не исках първият ми път да е в кола. и така изчакахме малко да се стопли времето и на 1.04 бяхме на една беседка само двамата. По едно време той ме качи на масата и... нищо не стана беше прекалено студено, аз не можах да се отпусна, а него го беше страх да не ме заболи
    след няколко дни пробвахме в колата, имаше малко кръв и страшни болки (а по принцип издържам на болка). Пак нищо не стана. После още около месец почти всяка вечер.. не става и не става- как ли не пробвахме-не става. След това аз не исках изобщо да пробваме. И така до края на юни, когато една вечер, гледахме филм у тях и техните казаха, че излизат. Веднага ми мина през ума да пробваме пак и.. тоя път не ме болеше, нямаше кръв, но пък и не ми беше хубаво. И така пак около 1-2 седмици нищо не чувствах-нито болка, нито удоволствие. И започнахме да правим друго- аз се търках само и свършвах клиторно, а след това му правех орална, та и двамата се задоволявахме. Чаак декември 2010 се получи! Не бяхме правили нищо от около 2 месеца и една вечер пак бяхме в тях и се гушкахме и просто стана спонтанно- и за първи път свърших като хората От тогава стана чудо с мен сега свършвам доста преди него, даже някой път по 2-3 пъти и просто нямам спиране заслужаваше си чакането и мъките
    Та такам, вече съм на 18, той на 22, от 4 години сме заедно, от почти година правим секс. В повечето случай го правим без презерватив, като свърши един път, тогава слагаме и продължаваме. Знам, че не трябва без, колкото и да сме сигурни, таа ВСИЧКИ, КОИТО СЕГА ПОЧВАТЕ ДА ВОДИТЕ ПОЛОВ ЖИВОТ (ОСОБЕНО ПО-МАЛКИТЕ)--НЕ ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ МЕН!
    Сега аз съм за малко в чужбина, та 2 месеца няма да се виждаме, но тежко му като го видя

P.S.: Sorry малко се отплеснах, цял роман написах, но скоро не се бях сещала за първия си път

Цитирай Първоначално написано от deni15
    Бях на 15 май , не беше планирано въобще нито с човек,който съм обичала.Помня само ужасна и непоносима болка едва издържах,но пък кръв почти нямаше само няколко капки.
    Ама май или юни?
    Толкова ли сте зле, че дори не помните на колко сте били, когато е станало...

Първо- не бързайте за никъде. Повечето във форума са си дори деца. Не че тоя съвет не се дава в почти всяка тема Когато му дойде времето и мястото- ще стане. Не знаете колко губите, ако избързате и направите някоя глупост. Първия път се помни завинаги. Едно е правене на любов, съвсем друго е секс....

Тъй, по темата- беше забавно, хубаво, спокойно, мило, нежно, и пак- забавно И доста дълго де Не знам защо стереотипа е, че един секс от събличането на дрехите, до края, трябва да е примерно 15 минути. Удоволствието може да се увеличи до доста повече от час

Действайте умно, че няма връщане назад и изтриване на спомените
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си