- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТВОЯТ първи път
Беше планирано и с човека,в когото съм лудо влюбена...Първоначално много болеше,но само за малко,след това Олеле майкоНе бях предполагала,че е възможно да изпитвам такова удоволствие
![]()
Кръв за радост нямаше,тъй като бяхме у тях и щеше да ми е доста неудобно... Започнахме в мисионерската,но открих топлата вода,когато аз бях отгоре![]()
Не беше планирано. Бяхме на тепе, при което просто го разкопчах и почнах да му духам, след което ме вдигна на скалата... и така. Нито болки, нито кървища, нито притеснения, нито простотии. ;д
моят първи път беше когато бях на 15, сега съм на 16 и още съм със същото момче, това, което обичам много. таа, по темата, нито имаше кръв, нито болка просто беше хубаво и нататък вече е ясно - с всеки изминал път става все по-добре![]()
![]()
![]()
да, представи си възможно еПървоначално написано от Anja
А много ми е интересно как разбра какъв ми е тона..![]()
Мисля,че това е най-добротоПървоначално написано от GabrielleShayk
: с човека,който обичаш,без много болка,без кръв и най-вече с наслада
)
so sad ...
Да и бях доста очудена от товаПървоначално написано от Anja
А приятеля ми милия не можеше да се нарадва,че така добре се е получило
Голям смях беше той се поти,мъчи се да е нежен и внимателен,а аз по едно време взех да не издържам от кеф ,мислех,че ще припадна
И той някакъв стреснат спира и ме пита много ли ме боли,че издавам такива звуци
![]()
![]()
Извинявай, явно не съм те разбрала правилно. Както и да е.Първоначално написано от theeye770
![]()
GabrielleShayk, макар че ние с моя приятел още не сме го направили, понякога, когато ме задоволява само с пръсти и аз минавам на звуците и той отначало много се притесняваше, че ме боли и когато питаше, аз не можех да му отговоря, просто защото ми беше прекалено хубаво...Големи майтапи..
![]()
Бях на 15 май , не беше планирано въобще нито с човек,който съм обичала.Помня само ужасна и непоносима болка едва издържах,но пък кръв почти нямаше само няколко капки.
Първоначално написано от ForzaFelipe
И при мен беше така. Не познавах човека, с който се случи ии направо не знам как стана, понеже аз по принцип си мислих, че още ми е рано, още повече пък с непознат, но ми хареса, не болеше много, мисля че и кръв нямаше.
![]()
ЗСТДГБЙК
Евала !Първоначално написано от mims987
Емии, бях на 17и двамата бяхме неопитни детиняци - мен ме беше страх, той се притесняваше... Няколко неуспешни опита имахме..
После стана почти спонтанно.. Нямаше кръв, малко болка и много удоволствие, което не очаквах...
![]()
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Още не съм имал ... но сега ще ходя на гости при приятелката ми за една седмица ...и е възможно да стане нещо![]()
Anja , бях писала някъде по-нагоре, че все още не съм имала първи път ии се надявам да мине като по-вода...
Е запомних темата и реших да ти пиша ПАК![]()
Та, днес се случи НЕЩОТО. Съвсем непланирано... Моето момче ме питаше сигурно над 100000 пъти дали го искам и дали съм на 100% убедена ии аз естествено казах-да...
Та, не беше нищо кой знае какво, даже се очудих... Нито кръв, нито болки! Абе перфектен първи път![]()
Писах, защото искрено исках да пожелая и на теб такъв!![]()
Радвам се за тебПървоначално написано от annonimnna
Щом е с човека ,който обичаш и не е имало болки и кръв, значи е минало добре
![]()
maDamn
хаха...беше голям цирк...вярно, на морето, с Човека...преди плаж... дръпна ме..застана отгоре и като впери тоя поглед в мен, дали няма да ме заболи...лежа си, гледам го така как леекичко действа....иии като ме изби на един смях, а той още повече се ококори в недоумение или може би по-скоро в съмнение относно психическото ми състояние...![]()
![]()
![]()
![]()
грам не ме боля, липсваше и "касапската част"... дано и при теб да е така...
после странно ми изчезна долното на банския...ама тва е друг въпрос!![]()
бях на 17 и половинатой на 20...
Всичко си беше планирано, и се обичаме много..![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
При мен стана така : Имахме няколко неуспешни опита. По време на един от тях успя да ми разкъса химена. Беше гадно , ама не чак болка за умиране и нямаше кръв. След това нощта нази га 3 срещу 4 септември (тази година) го направихме. Вече не усещах болка и беше много приятно. Продължителността беше около 15-25 минути ,
последният път беше точно 50 минутки
. Пожелавам успех на авторката , дано да е от тези които нито ги боли , нито имат кръв
![]()
за моя първи път мога да говоря цял ден, защото се проточи много![]()
![]()
значии "първият ми път" беше преди година и половина- бях почти на 17, приятелят ми на 21 (и двамата девствени, заедно от почти 3 години). Бях на 14 когато се хванахме и естествено ми беше рано за секс, та той ми каза, че няма да ме насилва-когато аз поискам-тогава. ии минаха почти 3 години, връзката ни ставаше по-сериозна, въпреки че пак си бях малка. И такам малко преди да навърша 17 се почувствах готова, а и той започна да ми прави намеци от време на време. Започнахме постоянно да говорим за секс и една вечер, за негова голяма изненада, му казах, че искам да го направим (но не веднага де)говорихме си как си го представяме и т.н., пробема ни беше, че нямаше къде да го направим, освен в колата му, но аз не исках първият ми път да е в кола. и така изчакахме малко да се стопли времето и на 1.04 бяхме на една беседка само двамата. По едно време той ме качи на масата и... нищо не стана
беше прекалено студено, аз не можах да се отпусна, а него го беше страх да не ме заболи
след няколко дни пробвахме в колата, имаше малко кръв и страшни болки (а по принцип издържам на болка). Пак нищо не стана. После още около месец почти всяка вечер.. не става и не става- как ли не пробвахме-не става. След това аз не исках изобщо да пробваме. И така до края на юни, когато една вечер, гледахме филм у тях и техните казаха, че излизат. Веднага ми мина през ума да пробваме пак и.. тоя път не ме болеше, нямаше кръв, но пък и не ми беше хубаво. И така пак около 1-2 седмици нищо не чувствах-нито болка, нито удоволствие. И започнахме да правим друго- аз се търках само и свършвах клиторно, а след това му правех орална, та и двамата се задоволявахме. Чаак декември 2010 се получи! Не бяхме правили нищо от около 2 месеца и една вечер пак бяхме в тях и се гушкахме и просто стана спонтанно- и за първи път свърших като хората![]()
От тогава стана чудо с мен
сега свършвам доста преди него, даже някой път по 2-3 пъти и просто нямам спиране
заслужаваше си чакането и мъките
Та такам, вече съм на 18, той на 22, от 4 години сме заедно, от почти година правим секс. В повечето случай го правим без презерватив, като свърши един път, тогава слагаме и продължаваме. Знам, че не трябва без, колкото и да сме сигурни, таа ВСИЧКИ, КОИТО СЕГА ПОЧВАТЕ ДА ВОДИТЕ ПОЛОВ ЖИВОТ (ОСОБЕНО ПО-МАЛКИТЕ)--НЕ ВЗИМАЙТЕ ПРИМЕР ОТ МЕН!
Сега аз съм за малко в чужбина, та 2 месеца няма да се виждаме, но тежко му като го видя![]()
![]()
![]()
P.S.: Sorry малко се отплеснах, цял роман написах, но скоро не се бях сещала за първия си път![]()
Ама май или юни?Първоначално написано от deni15
Толкова ли сте зле, че дори не помните на колко сте били, когато е станало...![]()
Първо- не бързайте за никъде. Повечето във форума са си дори деца. Не че тоя съвет не се дава в почти всяка темаКогато му дойде времето и мястото- ще стане. Не знаете колко губите, ако избързате и направите някоя глупост. Първия път се помни завинаги. Едно е правене на любов, съвсем друго е секс....
Тъй, по темата- беше забавно, хубаво, спокойно, мило, нежно, и пак- забавноИ доста дълго де
Не знам защо стереотипа е, че един секс от събличането на дрехите, до края, трябва да е примерно 15 минути. Удоволствието може да се увеличи до доста повече от час
![]()
Действайте умно, че няма връщане назад и изтриване на спомените![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!