- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТВОЯТ първи път
Здравейте,пиша тук, защото си имам ново готино гадже, но е много по-голям от мен-на 18г. е а аз съм само на 14г.Много сме влюбени и всичко е страхотно, но мисля ,че започваме да напредваме много бързо....и скоро ще иска да си легнем. Аз съм девствена и той ми е първото момче,и мисля че е много рано за секс????Прави ми намеци, много се разгорещява.......какво мога да направя за него,без да се налага да ме напъва....Само от месец ходиме,много е страстен,секси е и не искам да го загубя.Вчера малко прекали и ми стана притеснено...дали щи мога да го удържа и да угасим малко пожара.Какво ще ме посъветвате????
Какво значи "малко прекали"?
И ти не си ли тази, която се е целувала за пръв път преди няколко дни?
Опичай си акъла. Не си струва заради едните сини/зелени/цикламени очи да направиш нещо, за което ще съжаляваш после.
Ходех с едно момче.. след известно време скъсахме,но реших да го поканя на рождения ми ден..бяхме в заведение...после на дискотека и той ми предложи да ида с него да си купи цигари..така и стана ..и предложи да се разходим из парка или да идем у тях ..казах му отиваме у вас.. бях просто убедена,че искам да стане нещо и че ше стане ... и така после поддържахме тия отношения още 7 месеца и той замина да учи в Дания и не съм го виждала от тогава ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Планирането е скучно!!!![]()
ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ!!!Първоначално написано от Baby98
Ама така е...16 годишен напрайл си е кефа,пък после съжалявали ,че са и пръснали сливата на 12 -патки прости!
maDamn
Първоначално написано от Baby98
![]()
ко речи ?![]()
Абе като те гледам на снимката си... Доста едричка за 12годишна...Първоначално написано от Baby98
Има всякакви индивиди на по 12-13 години... Една от моя клас има по-големи цици от половината момичета в тоя форум.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Къде намеси пък Пловдив![]()
да бе и аз се зачудих ... що пък от ПловдивПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Стана спонтанно,без да сме го планирали.Бях на 16.Болеше, да ,но не беше болна за умиране .. Кръв-имаше малко (както и на следващия ден още- малко) Но беше хубаво изживяване![]()
беше непланирано, но с тази разлика че не спазих това да е дълга или сериозна връзка.... мисля че ходехме от месец бяхме и двамата неопитни, но пък нямаше кой знае какви болки или кървища, защото аз съм акробатка (или поне тогава бях) и нямах почти никаква девствена ципа.... в последствие обаче връзката ни стана сериозна стабилна в продължение на 2 год. после той замина за чужбина и проблемите не закъсняха ...
Малко купонче,малко пиене,с момичето отдавна се бяхме харесали,а тя заминаваше за Германия,беше нашия шанс.Каза че и стана лошо,заведох я до тоалетната(явно усетих нещо щото имаше 2 тоалетни а аз я заведох в тази в банята и не се ползваше толкова.Както и беше лошо и светна(логично,като не и е било лошо) почнаха целувки,почнаха да се разкопчават копчета и да се надигат поли и такаЖалко,след това до сега сме се видели 2-3 пъти,като половината време тя не беше в България.
>>DjBelev<<
напих се и шибах няква в кенефа в апартамента ма приятел.![]()
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
ау колко такива теми съм изчела и как се надявах като се случи да споделя хубав спомен (: така и стана - непланирано с момче, което обичах, без кръв , с доста болка ;д още сме заедно
Моят първи път беше трагичен :X![]()
Тогава си мислех, че съм влюбена в това момче /с течение на времето се оказа пълен идиот. Както и да е./ та ходихме около 3 месеца, малко преди да направим 2 месеца му пуснах. Всичко беше планирано обаче ме болеше адски много и след много мъчения спряхме ии както се досещате - нито капка удоволствие. Никакви хубави спомени. ;d
болката не е от девствената ципа а от разширяването на вагината.Първоначално написано от iLovEpUma
![]()
По тая логина всички тесни трябва да ни боли всеки път ли?! Вярно,че преди тва там нищо не е влизало,ама при възбудено състояние вагината се разширява ,мойто момиче.Първоначално написано от Dessynka
maDamn
оох, добре така еПървоначално написано от granger
![]()
ооо колко сте злееее
Моят първи път беше трагичен. Болеше много, но имаше сравнително малко кръв. Ходих с момче, което дълго време харесвах. Беше ми поставено условие от него, че ако не правим секс ще скъсаме. Бяхме заедно от 2 седмици. 3 дена след като правихме секс, той ме заряза.
I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love...
^най-после нещо интересно бе ебаси!
Ами като за начало да кажа, че тази тема съм я чела поне 100 пъти и все си мислих аз какво ли ще напиша в нея. Е, дойде времето и аз да се подпиша, хахаМного ми беше полезна, защото все си мислих, че като дойде момента всичко ще е цветя и рози, няма да боли, няма да има кръв и очаквах адски много. След като я прочетох разбрах, че трябва да съм с минимални очаквания, за да няма разочарования след това.
Цялата работа стана така-той ми се обади както всеки път и ме попита иска ли да се видим, но защо ли този път усещах, че ще изгоря.. Отидох в тях, говорихме си, всичко както си е било до ден днешен. После видях накъде отиват нещата и той ме попита дали наистина го искам, дали съм сигурна и това над 100 пъти, аз казах ''да''Беше много внимателен, постоянно ме питаше дали ме боли, дали да спре, дали не съм се отказала.. Болеше много, но само 1-2 минути, докато стане работата. За сметка на това имаше адски много кръв, като видях чаршафите мале милааа.. чудо.. В крайна сметка очаквах по-малко, очаквах да боли много повече и да е много по-гадно
![]()