.
Затворена тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 178

Здравейте,пиша тук, защото си имам ново готино гадже, но е много по-голям от мен-на 18г. е а аз съм само на 14г.Много сме влюбени и всичко е страхотно, но мисля ,че започваме да напредваме много бързо....и скоро ще иска да си легнем. Аз съм девствена и той ми е първото момче,и мисля че е много рано за секс????Прави ми намеци, много се разгорещява.......какво мога да направя за него,без да се налага да ме напъва....Само от месец ходиме,много е страстен,секси е и не искам да го загубя.Вчера малко прекали и ми стана притеснено...дали щи мога да го удържа и да угасим малко пожара.Какво ще ме посъветвате????

anonymous708973
    Guest
    Какво значи "малко прекали"?
    И ти не си ли тази, която се е целувала за пръв път преди няколко дни?

Опичай си акъла. Не си струва заради едните сини/зелени/цикламени очи да направиш нещо, за което ще съжаляваш после.

трудно е да не е планирано,мъчи ни не малко разстояние...

Супер фен Аватара на gabsit000
    Ходех с едно момче.. след известно време скъсахме,но реших да го поканя на рождения ми ден..бяхме в заведение...после на дискотека и той ми предложи да ида с него да си купи цигари..така и стана ..и предложи да се разходим из парка или да идем у тях ..казах му отиваме у вас.. бях просто убедена,че искам да стане нещо и че ше стане ... и така после поддържахме тия отношения още 7 месеца и той замина да учи в Дания и не съм го виждала от тогава ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Повече от фен
    Планирането е скучно!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Baby98
    Моя стана това лято на морето съвсем неочаквано и хем съжалявам хем не нз,май доста избързах ,бях още на 12 .

В съседната стая имаше един пич с техните 16 годишен и всичко на майтап - бяхме на ресторант с наще и техните и ние си тръгнахме по рано и в тяхната стая докато гледахме тв стана дума за секс и....свирки вагинален и анален.Ама нямаше кръв или болка,чувала съм ,че от гимнастиката или от спорта като цяло на много момичета химена им се къса.Та това е ,горе долу ми хареса ,но жалко ,че момчето не е от Пловдив....
    ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ!!!
    Ама така е...16 годишен напрайл си е кефа,пък после съжалявали ,че са и пръснали сливата на 12 -патки прости!
    maDamn

Banned Мега фен
    Моя стана това лято на морето съвсем неочаквано и хем съжалявам хем не нз,май доста избързах ,бях още на 12 .

В съседната стая имаше един пич с техните 16 годишен и всичко на майтап - бяхме на ресторант с наще и техните и ние си тръгнахме по рано и в тяхната стая докато гледахме тв стана дума за секс и....свирки вагинален и анален.Ама нямаше кръв или болка,чувала съм ,че от гимнастиката или от спорта като цяло на много момичета химена им се къса.Та това е ,горе долу ми хареса ,но жалко ,че момчето не е от Пловдив....

ко речи ?

Guest

Абе като те гледам на снимката си... Доста едричка за 12годишна...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Има всякакви индивиди на по 12-13 години... Една от моя клас има по-големи цици от половината момичета в тоя форум.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не беше планирано и не беше с човек който обичам или нещо такова..

само да кажа че всичките които се водят от пловдив и са 96 и надолу и обясняват разни такива фантастични истории са тролове и не им обръщайте внимание : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Къде намеси пък Пловдив

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Къде намеси пък Пловдив
    да бе и аз се зачудих ... що пък от Пловдив

Стана спонтанно,без да сме го планирали.Бях на 16.Болеше, да ,но не беше болна за умиране .. Кръв-имаше малко (както и на следващия ден още- малко) Но беше хубаво изживяване

беше непланирано, но с тази разлика че не спазих това да е дълга или сериозна връзка.... мисля че ходехме от месец бяхме и двамата неопитни, но пък нямаше кой знае какви болки или кървища, защото аз съм акробатка (или поне тогава бях) и нямах почти никаква девствена ципа.... в последствие обаче връзката ни стана сериозна стабилна в продължение на 2 год. после той замина за чужбина и проблемите не закъсняха ...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Малко купонче,малко пиене,с момичето отдавна се бяхме харесали,а тя заминаваше за Германия,беше нашия шанс.Каза че и стана лошо,заведох я до тоалетната(явно усетих нещо щото имаше 2 тоалетни а аз я заведох в тази в банята и не се ползваше толкова.Както и беше лошо и светна(логично,като не и е било лошо) почнаха целувки,почнаха да се разкопчават копчета и да се надигат поли и така Жалко,след това до сега сме се видели 2-3 пъти,като половината време тя не беше в България.
    >>DjBelev<<

напих се и шибах няква в кенефа в апартамента ма приятел.

Сбогом
    roki2011
    ban2011

TeenProblem СПАМ сайт № 1

ау колко такива теми съм изчела и как се надявах като се случи да споделя хубав спомен (: така и стана - непланирано с момче, което обичах, без кръв , с доста болка ;д още сме заедно

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Моят първи път беше трагичен :X

Тогава си мислех, че съм влюбена в това момче /с течение на времето се оказа пълен идиот. Както и да е./ та ходихме около 3 месеца, малко преди да направим 2 месеца му пуснах. Всичко беше планирано обаче ме болеше адски много и след много мъчения спряхме ии както се досещате - нито капка удоволствие. Никакви хубави спомени. ;d

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iLovEpUma
    защото аз съм акробатка (или поне тогава бях) и нямах почти никаква девствена ципа....
    болката не е от девствената ципа а от разширяването на вагината.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    защото аз съм акробатка (или поне тогава бях) и нямах почти никаква девствена ципа....
    По тая логина всички тесни трябва да ни боли всеки път ли?! Вярно,че преди тва там нищо не е влизало,ама при възбудено състояние вагината се разширява ,мойто момиче.
    maDamn

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    По тая логина всички тесни трябва да ни боли всеки път ли?! Вярно,че преди тва там нищо не е влизало,ама при възбудено състояние вагината се разширява ,мойто момиче.
    оох, добре така е

Guest
    ооо колко сте злееее

Моят първи път беше трагичен. Болеше много, но имаше сравнително малко кръв. Ходих с момче, което дълго време харесвах. Беше ми поставено условие от него, че ако не правим секс ще скъсаме. Бяхме заедно от 2 седмици. 3 дена след като правихме секс, той ме заряза.
    I remember years ago someone told me I should take caution when it comes to love...

Guest
    ^най-после нещо интересно бе ебаси!

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Ами като за начало да кажа, че тази тема съм я чела поне 100 пъти и все си мислих аз какво ли ще напиша в нея. Е, дойде времето и аз да се подпиша, хаха Много ми беше полезна, защото все си мислих, че като дойде момента всичко ще е цветя и рози, няма да боли, няма да има кръв и очаквах адски много. След като я прочетох разбрах, че трябва да съм с минимални очаквания, за да няма разочарования след това.
    Цялата работа стана така-той ми се обади както всеки път и ме попита иска ли да се видим, но защо ли този път усещах, че ще изгоря.. Отидох в тях, говорихме си, всичко както си е било до ден днешен. После видях накъде отиват нещата и той ме попита дали наистина го искам, дали съм сигурна и това над 100 пъти, аз казах ''да'' Беше много внимателен, постоянно ме питаше дали ме боли, дали да спре, дали не съм се отказала.. Болеше много, но само 1-2 минути, докато стане работата. За сметка на това имаше адски много кръв, като видях чаршафите мале милааа.. чудо.. В крайна сметка очаквах по-малко, очаквах да боли много повече и да е много по-гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си