.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    аз пия прахчета Flamexin само те ми помагат .. около 1 лев са

Пробвах абсолютно всички болкоуспокоителни, които ми дойдоха на ум. Нурофен, Но шпа, Спазмалгон (от който после ми стана много зле).
    И аз съм от тези умиращите от болки, но доскоро не пиех нищо, щото така или иначе не помагаше.
    Но открих магическото решение - мастика.
    Сега ще си речете, че съм най-големия пияница, обаче отвратната мастика наистина помага. Обмислям да си купя анасон от аптеката (въпреки че силно се съмнявам да е по-малко гадно от мастиката).
    Помага много, наистина!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    ^^ ако на теб не ти е болка за умиране повярвай ми имало е случаи в които съм ревала с часове от болка (за горния коментар) мен от всички хапчета на света само ибопром ми помага
    Аз имам страхотни болки, но предпочитам да ме боли пред това да се тровя.
    Толкова вредни неща взимате.. нямам думи просто.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Guest
    Защо всички питат за менструалните болки, а никой за овулационните. Вмомента имам чувството, че яйчниците ми ще се пръснат и никой не може да ми помогне

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Ами може би защото овулацията им е безболезнена/прагът им на болка е по-висок. Поне при мен дискомфортът е поносим /дори не казвам болка/. Старая се в този период да не вдигам тежко и избягвам да се къпя с много топла вода.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    но шпа, когато болката е по-малка /струва някъде към 3лв/, а когато е по силна -спазмалгон.
    awerw

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    спазмалгон или когато наистина ама наистина много ме боли пия и по някой аулин... ама попринцип гледам да търпя и да не пия хапчета
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    Не е болка за умиране.. не се тъпчи с хапчета.
    Друг път.
    На теб случвало ли ти се е да не можеш да мърдаш от болка?
    Изобщо да не можеш да правиш нищо от болка?
    Съмнявам се...
    Принципно не ходя по 2-3 дена на училище, защото болките са супер силните при мен.
    Пия Но шпа, но без особен ефект.
    Мисля да си взема спазмалгон да видя дали той ще ми подейства.
    BladeDancer
    Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не знам,едва ли съм само аз,но при мен спазмалгон, но шпа , нурофени и разни не помагат. Боли си ме всички 5-6 дни, но първите два не мога да ходя понякога,просто го крам по-тежко .Не исках да се блъскам с лекарства,амаа няма как просто, първите 2 дни не се търпи,просто се превивам от болки-пия си аулина и това е.След това от третия ден се търпи и не се тровя!
    maDamn

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Grell
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    Не е болка за умиране.. не се тъпчи с хапчета.
    Друг път.
    На теб случвало ли ти се е да не можеш да мърдаш от болка?
    Изобщо да не можеш да правиш нищо от болка?
    Съмнявам се...
    Принципно не ходя по 2-3 дена на училище, защото болките са супер силните при мен.
    Пия Но шпа, но без особен ефект.
    Мисля да си взема спазмалгон да видя дали той ще ми подейства.

Не е болка за умиране??!!Как няма да е?Ако при теб,не е-при някои хора е! Например аз не можех да стана от леглото,като стана,направо щях да припадна,не можех да си седя на краката
    П.П:пия "Аулин" и до 30 мин.,ми минава
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi
    Пробвах абсолютно всички болкоуспокоителни, които ми дойдоха на ум. Нурофен, Но шпа, Спазмалгон (от който после ми стана много зле).
    И аз съм от тези умиращите от болки, но доскоро не пиех нищо, щото така или иначе не помагаше.
    Но открих магическото решение - мастика.
    Сега ще си речете, че съм най-големия пияница, обаче отвратната мастика наистина помага. Обмислям да си купя анасон от аптеката (въпреки че силно се съмнявам да е по-малко гадно от мастиката).
    Помага много, наистина!
    виното също помага една чаша червено вино и след 1 час сеедно нищо не ми е имало
    Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !

http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си