- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена - добро или лошо впечатление ?
Здравейте..
На 16г. съм. От няколко дни си пиша с едно момче и той изведнъж реши да ме попита коя поза ми е любимата.. Казах му че съм девствена и той почна да ми изнася лекции че не е било хубаво да си девствена![]()
Казах му, че това си е мое решение и няма да го направя с някакъв случаен като него![]()
От 2 дена само за секс ми говори. Питах го дали ще предпочита жена му да е девствена или да е по-опитна от него - отговори ми че предпочита жена му да е по-опитна..
Аз ли не мисля по тинейджърски или съм права в случая на 16г да съм девствена ?
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Мани го тоя цървул.На 16 си е съвсем нормално да си девствена.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Дап. просто иска да те вкара в леглотоПървоначално написано от SisiStrange
+1Първоначално написано от SisiStrange
Очевидно е че те навива умишлено,ти си решаваш все пак.Но си е нормално.
Първоначално написано от theeye770
Да.. но баш да ми каже че е правило лошо впечатление да си девствен/а![]()
Отчаян еПървоначално написано от mine
![]()
Дали ще си девствена на 16,или не,зависи единствено и само от твоя личен избор.В случая няма правилно и грешно мнение.Човек започва да прави секс,когато се почувства достатъчно готов.Не си изостанала и не ти е минало времето,така че спокойно.![]()
Даже доста. А ти пък какво му се връзваш?! Разгонени пикльовци-бол. И на мене един ми разправяше преди години "Хмм на 14 като си девствена ше те гледат малко странно съучениците.." Теглиш му една майна и повече не се занимаваш.Първоначално написано от Sh@d0w
Лошо впечатление не, но за мен е странно със сигурност.
Нормално е да предпочита по-опитните, но да ти казва, че не е хубаво и т.н![]()
Научих се да казвам истината, едва когато другите ме научиха как да лъжа...
Правело то лошо впечатление ... пха ....
всеки го възприема различно... други пък ще ти се зарадват, че чакаш подходящия, а не си тръгнала да се пращиш щото примерно приятелките ти вече са го направили...
няма определена възраст за започването на половия живот, когато се чувстваш готова и в добри ръце ти сама ще поискаш.![]()
![]()
А за такива интернет смешки изобщо да не ти пука! Това са загорели хора, които нямат друга работа..
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
Вече бях почнала да си мисля, че аз съм единствената девствена![]()
Може наистина да е отчаян...
Мерси за отговорите.. Продължавам да чакам подходящия![]()
![]()
2 дена да ти говори само за секс и да те убеждава да го направиш... хмм тва да не е оня от темата с педофила
Блокирай го: тоя е пълен тъпак, дори не си прави труда да си крие малоумното поведение
lolwutПървоначално написано от mine
?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
кажи му че си го направила с друг и много ти е харесало и всяка вечер ше го правиш с това момче, но не и с него![]()
![]()
![]()
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2343626_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3703561_n.jpg
Харесва, Люби, ОБИЧА, Мрази, Не прощава:P
Защо пък да прави лошо впечатление ? Не му обръщай внимание. Когато си готова и си мислиш,че това е правилния човек - тогава. Напълно нормално си е.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Глупости,недей да си мислиш подобни работи.И аз съм на 16 и съм девствана.. и какво?Отчаяно?Не мисля.Това,че повечето вече го правят на 12 изобщо не ме интересува.Аз ще го направя когато съм готова.
Тоя е идиот,разкарай го.
И защо да се гордее?Защото се е запазила девствена на 16?Това повод за гордост ли е вече.. Според мен си е една нормална възраст,не е повод за гордост,а просто за трезва оценка на нещата.Първоначално написано от amis
чак пък горда...
Научих се да казвам истината, едва когато другите ме научиха как да лъжа...
Тоя простак можеш да му теглиш една! Можеш само да си радостна,че не си като малките к**вета ,които се проебават на 12-13 . Няма нищо лошо в това да си девствен на 16 , дори за мен си е нормално . Аз на 16 също бях девствена и се кефех на това, защото знаех ,че когато момента настъпи ще съм готова и сигурна и ще го направя с правилния човек, както и стана!![]()
maDamn
Днешно време стана много модерно от 10 годишни всички като зайците да се подлагат на разплодАз си мисля,че каквото и да казва един мъж дори да не си го признава би му погъделичкало егото да е пръв на една жена...те квартални курви с извинение бол...можем да се зарием с тях
![]()
Спокойно и мен едно време ми четяха същата лекция с как може и не било хубаво...когато му дойде времето и срещнеш човека хич няма да му мислиш,а просто ще си с него![]()
Зарежи го тоя тъпак хаха по този начин се опитва да те убеди да го направиш с него, но от личен опит НЕДЕЙ само за това те иска щом само за това говори и те подстрекава, че е тъпо да си девствена.. Напротив бъди горда, че не си допуснала някой да те прецака, защото повечето това гледат![]()
Питай го да не би да му е лошо на него иии го посъветвай да иде на лекар да се прегледа, че май е загорял като каубойски тиган... Лошо впечатление?!?!?!?!?!? В днешно време, даже прави СУПЕР добро впечатление ако си девствен, според мен де![]()
Много си си добре. Изобщо не се влияй от чужди мнения. Много ясно, че като решиш с кого и кога тогава...
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Бе ти си си напълно права...да си на 16 девствена си е нормално...И доста полужително...Първоначално написано от mine
Ама мисля ,че едва ли ще хареса на някой които иска да влезе в твойте гащички да разбере ,че там има...строг вход![]()
![]()
![]()
Кофти го казах...момчето още не е излязло с тебе и не сте започнали каквито и да е интимни отношения ,а вече ти говори само за секс...мисля ,че др няма какво да кажа..нима темите около нас свършиха?
Това кога да си загубиш девствеността е лично решение и не мисля, че има правилен и грешен отговор. Предполагам, че тоя тип иска просто да те вкара в кревата, ама да знаеш, че колкото по-голяма ставаш, по-трудно ще се дадеш...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми, момчето те навива, затова ти ги говори такива кое било нормлано и кое не![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!