.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Определено прави добро впечатление.

Бтв, наскоро и на мен ми се случи подобно нещо, но човека отсреща беше женско. Направо да им имам разбиранията на тия. -.-
    *сън*

Повече от фен Аватара на mine
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Определено прави добро впечатление.

Бтв, наскоро и на мен ми се случи подобно нещо, но човека отсреща беше женско. Направо да им имам разбиранията на тия. -.-

Да не ти е предлагала секс ? Лезбийка ли беше
    Американски форум - Питаш и ти отговарят
    Руски форум - Питаш и теб те питат
    Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Ахах, това беше добро!

Не, просто беше курвичка(ако не се лъжа има лесбийски наклонноски, което ме навежда на мисълта, че може да е Би *мисли си на глас* ) и ме убеждаваше, че си пропилявам най-хубавите години от живота, ако не правя секс. Един вид съм била старомодна..
    *сън*

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Аз ако бях момче щях да се изкефя на момиче, което е на 16 и не ляга с всеки 2ри, така че - добро впечатление прави определено

Тоя или е девствен и го е яд,че няма коя да му пусне или е поредният курвар, който се мисли за много вървежен, откакто е топнал чушлето. Не се връзвай, на 16 да си девствена си е супер.

даже е за предпочитане

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от icetoo0
    кажи му че си го направила с друг и много ти е харесало и всяка вечер ше го правиш с това момче, но не и с него
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    всеки има глава на раменете си и може да я използва/в повечето случай/за да вземе правилното решение за себе си.Това дали си готов или не -не идва от възрастта ,а от това дали можеш да понесеш отговорността при евентуален гаф и дали имаш обща сексуална култура.Има хора ,който са на 18-20 години и все още нямат грам представа за телата си и минимални познания в областта.Всеки има правото да решава сам за себе си какъв път ще поеме в живота си .Жалко,че все по-малко са запознати с простите неща в живота .
    Hostis Honori Invidia

Това решение е твое и щом така си решила значи си права. Никой не може да те накара щом не се чувстваш готова.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Поредният идиот. По-добре прекрати всякакъв контакт с него и се пази от такива умствено лишени хора в бъдеще. Който се опита да ти се присмее, заради това, че си девствена е пълен тъпак. Гордей се с невинността си и дори и за миг да не ти минава през ума, че нещо в теб не е наред.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ти сама трябва да си решиш.А не да ти казват до кога това си е съвсем нормално още си на 16.

Град
    Beyond the Sea
    да ти кажа, аз съм на 16 и наскоро го направих. Не се чувствам особено голяма, нито особено малка. То си е единствено лично твое желание и решение. Моят приятел е по-възрастен от мен, но не ме е карал да го правим. Мисълта ми е, че въпросният индивид явно си е пълен идиот. Да спечелиш момиче по този начин не е много уместно, имайки предвид начина му на държание. Не знам на колко години е, но ако беше зрял човек, нямаше да те навива да го правиш. На мен ми звучи грубо..
    Can I steal your mind for a while?
    Can I stop your heart for a while?
    Can I freeze your soul and your time?
    http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI

Супер фен Аватара на MojoJojo88

Re: Девствена - добро или лошо впечатление ?

Цитирай Първоначално написано от mine
    Здравейте..

На 16г. съм. От няколко дни си пиша с едно момче и той изведнъж реши да ме попита коя поза ми е любимата.. Казах му че съм девствена и той почна да ми изнася лекции че не е било хубаво да си девствена

Казах му, че това си е мое решение и няма да го направя с някакъв случаен като него
    От 2 дена само за секс ми говори. Питах го дали ще предпочита жена му да е девствена или да е по-опитна от него - отговори ми че предпочита жена му да е по-опитна..

Аз ли не мисля по тинейджърски или съм права в случая на 16г да съм девствена ?
    Това си е наистина твое решение. Дали ще си седиш девствена до първата брачна нощ, дали ще почнеш още на 13 да водиш полов живот, дали ще го направиш за първи път с човек, когото обичаш, или със случаен-решаваш си сама. В случая, това че си на 16 няма никакво значение. Мани го тоя комплексар, той се чуди как да те изчука. Не си тормози главата с глупости.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си