- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена - добро или лошо впечатление ?
Определено прави добро впечатление.
Бтв, наскоро и на мен ми се случи подобно нещо, но човека отсреща беше женско. Направо да им имам разбиранията на тия. -.-
*сън*
Първоначално написано от fUcKsMiLe
Да не ти е предлагала секс ? Лезбийка ли беше![]()
![]()
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Ахах, това беше добро!![]()
Не, просто беше курвичка(ако не се лъжа има лесбийски наклонноски, което ме навежда на мисълта, че може да е Би *мисли си на глас* ) и ме убеждаваше, че си пропилявам най-хубавите години от живота, ако не правя секс. Един вид съм била старомодна..![]()
![]()
*сън*
Аз ако бях момче щях да се изкефя на момиче, което е на 16 и не ляга с всеки 2ри, така че - добро впечатление прави определено![]()
Тоя или е девствен и го е яд,че няма коя да му пусне или е поредният курвар, който се мисли за много вървежен, откакто е топнал чушлето.Не се връзвай, на 16 да си девствена си е супер.
![]()
Първоначално написано от icetoo0
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
всеки има глава на раменете си и може да я използва/в повечето случай/за да вземе правилното решение за себе си.Това дали си готов или не -не идва от възрастта ,а от това дали можеш да понесеш отговорността при евентуален гаф и дали имаш обща сексуална култура.Има хора ,който са на 18-20 години и все още нямат грам представа за телата си и минимални познания в областта.Всеки има правото да решава сам за себе си какъв път ще поеме в живота си .Жалко,че все по-малко са запознати с простите неща в живота .
Hostis Honori Invidia
Това решение е твое и щом така си решила значи си права. Никой не може да те накара щом не се чувстваш готова.
Поредният идиот. По-добре прекрати всякакъв контакт с него и се пази от такива умствено лишени хора в бъдеще. Който се опита да ти се присмее, заради това, че си девствена е пълен тъпак. Гордей се с невинността си и дори и за миг да не ти минава през ума, че нещо в теб не е наред.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
да ти кажа, аз съм на 16 и наскоро го направих. Не се чувствам особено голяма, нито особено малка. То си е единствено лично твое желание и решение. Моят приятел е по-възрастен от мен, но не ме е карал да го правим. Мисълта ми е, че въпросният индивид явно си е пълен идиот. Да спечелиш момиче по този начин не е много уместно, имайки предвид начина му на държание. Не знам на колко години е, но ако беше зрял човек, нямаше да те навива да го правиш. На мен ми звучи грубо..
Can I steal your mind for a while?
Can I stop your heart for a while?
Can I freeze your soul and your time?
http://www.youtube.com/watch?v=C_4kx8JvpqI
Това си е наистина твое решение. Дали ще си седиш девствена до първата брачна нощ, дали ще почнеш още на 13 да водиш полов живот, дали ще го направиш за първи път с човек, когото обичаш, или със случаен-решаваш си сама. В случая, това че си на 16 няма никакво значение. Мани го тоя комплексар, той се чуди как да те изчука. Не си тормози главата с глупости.Първоначално написано от mine
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium