.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Споделете...

Разкажете как кога и къде ви дойде цикъла? Как реагирахте? Казахте ли на майка си? А на баща си ?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    4ти клас, на нова година. Казах на баба ми , само тя беше там .
    Беше много кофти , защото леля ми изпадна в ужас, че нямало да се занимава с мен да ми обяснява и т.н.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Colouring
    Много си любопитна на тая тема.То не бяха нови теми за превръзки,какво ще стане,ако ти дойде в училище,сега и това.What's wrong with you?

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Много си любопитна на тая тема.То не бяха нови теми за превръзки,какво ще стане,ако ти дойде в училище,сега и това.What's wrong with you?
    Ама разберете че това много ме интересува!!! Няма кого да попитам затова пускам такива теми

Мега фен Аватара на Colouring
    Не е нужно да са 94391049 на една и съща тематика,като могат да питаш всичко това в една единствена.
    Но добре..

Казах на майка ми.На баща ми не-откъде на къде?Изобщо не му трябва да знае такива неща.Това са си женски работи.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Не е нужно да са 94391049 на една и съща тематика,като могат да питаш всичко това в една единствена.
    Но добре..

Казах на майка ми.На баща ми не-откъде на къде?Изобщо не му трябва да знае такива неща.Това са си женски работи.
    Съжалявам не знаех че може всичко в една тема да събера!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има търсачка горе- не хапе. За да ми спестиш усилията по заключването, може да я ползваш.

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...%EA%E8#8572409
    Ако решиш да пускаш нов вол, поне се постарай да уцелиш раздела.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си