- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Съншайнн
качвам се аз в 22 и сядам от външната страна,някакъв дядка ми вика може ли да седна и аз ами да и му направих място да мине пфф после автобуса се напълни дойдоха някакви единия ми завря задника си в лицето ми после ми удари лакът и вика извинявай извинявай и ме гледа някво жално така се ядосах пък и беше някъв мазен с много пъпки ужас ... станала съм в 6.20 легнах си към 3.30 и мисля да лягам да спа,че едва гледам
на теб,какво ти има ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
забравих да добавя също,че ужасно много ме боли корема ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
емм 22 не е ли трамвайько говорим за 1 и също значи живеем близо
![]()
Изяж бобър, спаси дърво... xD
не е трамвайот кой град си ?
какво има? : (Първоначално написано от Sunshinebabybyy
theo <333
горката .. иначе какво правиш?Първоначално написано от Sunshinebabybyy
theo <333
плачкам си :<Първоначално написано от DaNGeRousLy
слушам и депресарска музикаааааааа иии яко сад :/
ама защо ??Първоначално написано от Sunshinebabybyy
![]()
я стига с тва садване ..![]()
нее ми се играе , а ти тренирай си.. един ден ще те хвана![]()
nightwish -while your lips are still red![]()
![]()
Търсих картинка за една тема 15 минути и накрая калпазанка ми изтри мнението.. Цял ден ще мрънкам за това![]()
А ти как си?![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Добре сме, Палачинко. А ти хуморист такъв?
Humans need fantasy to be human.
Ухаа заплашваш ли ме.
I want to play a game, muahahahah
http://www.youtube.com/watch?v=e0E6eScJr1YПървоначално написано от ValLoveYa
![]()
![]()
![]()
Измислих какъв номер ще ти спретна![]()