.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Дънки - Пловдив

Извинявам се, ако има друга такава тема .. Та мисля, че е ясно .. търся си дънки //типп шалвари //. Слаба съм и искам да си закупя такъв модел, за да изглеждам по-пълна .. Огледах почти всички магазини, но няма и следа от така популярните шалвари : или са на адски високи цени, адски високи не, но не бих дала 60 лв за дънки .. , или са с много голямо дъно, а това ооооооооооооооопределено не се възприема добре от родителите ми . Бихте ли ми помогнали като ми кажете някой- друг магазин в Пловдив, където мога да намеря такива дънки // ако има голямо дъно няма да е зле да е с копчета, ако ги знаете тези, които от горе до доло са с копчета //. Благодаря предварително ..

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Девойче, щом си слабичка, обясни ми за кво да си съсипваш вида на фигурата с шалвари? Толкова е гадно и отвратително да видиш момиче/момче с такъв тип дънки. Щом си слабичка, подчертай си краката и дупето, 100 пъти по-секси ще си. Тва все пак си е лично мое мнение

Отделно да нямаш предвид потури, защото те са с леко по-дълбоко дъно?

А по въпроса ти: Огледай из мола, сега навсякъде има намаления. Отделно някъде по центъра, халите също. Даже и Илиенци ще кажа, щом не ти се дават много пари за дънки.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Благодаря за инфото .. Не искам лепнати дънки просто, защото имам около 7/8 чифта сиви,светли,тъмни, скъсани , черни и прочие .. Илианци - ходя там по принцип за дънки..чух, че Теранова разпродава всичко имало дънки за по 12 лв
    Ами ако не се разбира точно какво искам .. ето една снимка http://www.google.bg/imgres?q=%D0%B4...:429,r:11,s:17
    търся си нещо подобно, но по изчистен вариант ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си